Παιδια να κάνω μια ερωτηση γιατι έχω να αγγιξω Pro απο 6 to & το 2008…στο 2012 υπαρχει η αντίστοιχη επιλογη να φτιαξεις δικο σου cup ή δικο σου πρωταθληματακι οπως ήταν παλια το Konami Cup?? Ψαχνω το ρημάδι αλλα τιποτα:(
Οχι φιλε μου δεν εχει.
Ok ευχαριστώ πολυ,να μην ψαχνω αδικα :thumbup:
Να εισαι καλα αρχηγε μου.Αν θελεις να παιξεις πρωταθληματακι ξεκινα master league
[B]PES 2013[/B]
Αϊντε να δουμε…
παμε μωρή τρέλα. έφτιαξαν και τους τερματζηδες? επιτελούς. αν και απο το πρώτο - δεύτερο update ειχε γίνει μια αλλαγή
παιδια, για πειτε, παιζει κανεις κανα περιεργο συστημα στο 12? εγω προσωπικα καιρο τωρα την εβγαζα με 4-3-3 και παραλλαγες του ωσπου εφτιαξα πριν 2-3 βδομαδες ενα δικο μου περιεργο και εχω παθει πλακα με το ποσο πιο αποδοτικο ειναι! ουσιαστικα ειναι ενα 3-3-4 με 3 κεντρικους αμυντικους, 1 αμ χαφ, 2 πλαγιους μεσους και 4 μπροστα σε “τετραγωνο”.
πάντα 3-4-3.
στην επίθεση ενας κορυφή μπροστά και 2 στα άκρα πιο πίσω και λίγο πιο μέσα.
κέντρο κλασικά 2 γρήγορα άκρα.
και οι 3 τις άμυνας ψηλά και σχετικά κοντά με τους κεντρικούς μέσους
3-3-4???!!! εσυ το εχεις πηδηξει!! ποσο βγαινουν τα ματς? 5-5 ??
3-4-3 δεν πρεπει να εχω δοκιμασει για να πω την αληθεια. πως εχεις τους κεντρικους μεσους? μπρος πισω η διπλα?
ΕΝΤΙΤ: τρωω ελαχιστα γκολ και εχουν περιοριστει και οι καθετες που μου εβγαζαν (γτ παιζω αρκετα με κατοχη-αναλογα τον αντιπαλο βεβαια ειναι αυτο). οι 3 αμυντικοι ειναι κοντα μεταξυ τους και το αμυντικο χαφ ακριβως μπροστα. ετσι εχω 4 στον αξονα και ουσιαστικα κινδυνευω κυριως απο παιχνιδι απο τα πλαγια (που οκ μεχρι στιγμης ειμαι οκ κ απο κει). η μαγεια ειναι οι 4 επιθετικοι. εχω 2 κλασσικους μπροστα (στυλ 442) και ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια ευθεια 2-3 θεσεις πιο πισω αλλους 2. αυτοι οι 4 ασκουν τρελη πιεση στα 2 αντιπαλα (συνηθως) κεντρικα μπακ και ετσι κανω παρα πολλα κλεψιματα απο λαθη της αμυνας. τα σκορ δεν ειναι πολυ διαφορετικα περα απο το οτι πλεον κερδιζω πιο πολυ!:lol:
δίπλα. πάνω στην γραμμή και τους 2 και τα άκρα λιιιγο πάνω από την γραμμή. οι συνεργασίες των πλάγιων του κέντρου με με τα 2 άκρα τις επιθέσεις είναι όλα τα λεφτά. ειναι σχετικά κοντά και τους βρίσκεις με μισο βήμα ή απλή πάσα. και μετά εχεις πάσα στον κεντρώο που με μίση κίνηση εχει σουτ, ή βλέπεις τον απεναντι ακραίο.
edit. καλό αυτό με την πίεση, αλλά μετά αν δεν πιάσει σαν πολύ μόνος πρέπει να μένεις
σε ps3 το παιζεις?
ναι στο πσ3. βασικα πιανει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ καλα. ενα παλικαρι που με δυσκολευε παντα πολυ για 1η φορα δεν μου εκανε νικη ενω ενας φιλος μου που τον εχω κατα μεσο ορο 60-40 εχει να μου κανει νικη 4 φορες (βεβαια το εχει ριξει στο φιφα τελευταια και εχει… δικαιολογια :lol:). το θεμα φυσικα ειναι κ πως παιζει ο καθενας. εγω πχ λατρευω να κανω πρεσινγκ. μπορει ο αλλος να κανει τελειες πασες στην αμυνα, εγω εκει, παντα θα προσπαθω να κλεψω μπαλα :lol: (καποια στιγμη θα γινει το κακο :p)
btw παιζω καμια φορα και στο πισι αλλα δεν θυμαμαι αν το εχω δοκιμασει εκει…
τι πάσες στην άμυνα και μαλακίες. επίθεση επίθεση επίθεση.
αμα παίζεις και Online να κανονίσουμε να σου βουλώσω τα μάτια*
*έκφραση που χρησιμοποιώ με τον κολλητό μου.
πέρυσι έχασα 100-90κατι και πλήρωσα 6 σουβλάκια. φέτος που είμαστε στις 3 νίκες διαφορά περιμένω 2 πίτσες
αν εννοεις online σε ps3 τοτε δεν παιζει γτ δεν εχω το μαραφετι! σε καφετεριες παιζω η στο πσ3 ενος φιλου μου στην αθηνα (αλλα τωρα δεν ειμαι αθηνα). αν εννοεις σε πισι φυσικα και ψηνομαι να δουμε ποιανου τα ματια ειναι τρυπια! :lol:
χαχαχα…
δεν παίζω σε pc. καλά μην νομίζεις. και εγω παίζω σε ps3 γιατί μου πήρε η κοπέλα μου δώρο που την βοήθησα με την διπλωματική. αλλιώς και εγώ σε καφέ και σε κολλητό
καλο αυτο το κολπο με τη διπλωματικη! θα το κανω κ εγω οσο πιο υπουλα μπορω μπας κ μου κατσει! :lol:
:lol: :lol: :lol:
crimson δοκιμασα το συστημα σου και ειναι αρκετα δυνατο! επιθετικα γινεται της μουρλης! μιλαμε για πολλα γκολ, οχι αστεια! και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν πηγα καλα και με το δικο μου χθες :lol:
αμυντικα εμπαζα λιγο αλλα για αυτο κατι μπορει να γινει υποθετω. βγηκαν παντως πολλες καθετες ενω λογω των πολλων εξτρεμ εβαλα κ καμποσα γκολ με σεντρα (χαμηλη κυριως βεβαια γιατι ειχα μπαρτσα που ειναι κ ψηλοι ολοι #-o )
3 ματς επαιξα και τα σκορ ηταν σε φαση 7-3, 6-3 και 4-1 αν θυμαμαι καλα. καλα σκορ παντως για κερδισω το παλικαρι π επαιζα οποτε το πρωτο τεστ κρινεται θετικοτατο!
ναι ρε. εγγύηση. τα άκρα σε κέντρο και επίθεση ειναι ολα τα λεφτά.ειδικά σε παιγνίδι με πολύ ώρα την μπάλα στο εξτρεμ εχεις πολλές δυνατότητες μετά.
επίσης στην άμυνα πρέπει να διαλέξεις διαφορετικού τύπου αμυντικούς.μπάζει αλλά στο κέντρο πρέπει να έχεις και ενα αμυντικό χαφ σκύλο. μην σου πω και δεύτερο. αν και ο δεύτερος συνήθως είναι ενα χαφ και με τις 2 δυνατότητες. έστω και πιο μέτρια