μιλας για το 10 η το 11?
το 10 διεφερε πολυ απο το 9 αλλα ηταν πολυ ωραιο. το 11 παλι κατ εμε ειναι λιγο αηδια…
μιλας για το 10 η το 11?
το 10 διεφερε πολυ απο το 9 αλλα ηταν πολυ ωραιο. το 11 παλι κατ εμε ειναι λιγο αηδια…
Μάλλον γούστα είναι αυτά. Εγώ μάλλον θα έλεγα το αντίθετο από τον deadmeat. Το 10 δεν μου έκανε κάποια εντύπωση σε σχεση με το 9. Το 11 όμως το καραγούσταρα. Κυρίως λόγω της δύναμης στην πάσα. Άλλαξε τελείως το gameplay. Πάω να κατεβάσω το demo του 12 αν και έτσι κι αλλιώς θα το αγοράσω.
εγω μετα το 6 δεν πολυ επαιξα τα 8 και 9. ξερω οτι οσοι λατρεψαν αυτα μισησαν το 10. αλλα ξερω οτι μισησαν και το 11! χαχαχαχα! ηταν πολυ πιο παιχνιδιαρικο το προ μεχρι και το 9. μετα το εκαναν 100% ρεαλισμος και αυτο του στερει πολλα.
οτι λεει ο crabsody.!
το καινούριο φαίνεται να έχει ενα πρόβλημα με τους τερματζηδες
Lawlz στο καινουριο φτιαξανε επιτελους τα πεναλτυ.
εμενα μου ειχαν αρεσει τα πεναλτυ οπως τα ειχε γιατι μονο εγω ηξερα να βαραω απο την παρεα :lol:
προ 6 λέμε.
αν και εκείνη την εποχή τα φιφα ήταν αηδίες.
μέχρι προ 10 αντέχει πάντως το πισι μου, 9 δεν έχω παίξει καθόλου και 11 μόνο σε ps3, που μου έσπασε τα νεύρα. Για φιφα δεν έχω επαφή μετά το 07 για το ps2.
εντιτ. στο μεταξύ ενώ έγραφα είχα την αίσθηση πως ήταν το προ βιες φιφα θρεντ, αλλά ας έχει
Το πηρε κανενας το καινουργιο pro;;;Για πειτε εντυπωσεις.Ειναι καλυτερο του 11;;;
εγω επαιξα λιγο. τα γραφικα εινια απλως τελεια. απο κει και περα εχει καποιες ηλιθιοτηες οπως οτι αν πατησεις ελαχιστα το σουτ δεν σουταρει απλως κανει κατι σαν προσποιηση ενω αν ο παικτης δεν εχει νορμαλ θεση σωματος οσο και να πατησεις την πασα αυτα παει μονο 1-2 μετρα πιο περα και ετσι ευκολα στην κλεβει ο αντιπαλος.
κατα τα αλλα ειναι λιγο πιο ευχαριστο νομιζω. μια δοκιμη ομως εκανα, 7-8 παιχνιδια οποτε θελει κ αλλη… δουλεια!
μετα απο 1 βδομαδα καψιματος να επανελθω και να πω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το 11. το θεωρω πολυ πιο ευχαριστο. τα πλασε λενε πολυ, το ιδιο και οι απλες ντριμπλες με “εξυπνο” χειρισμο του παικτη οταν δεν εχεις πατημενο το R1.
αρνητικα το οτι μπαινουν πολλα γκολ απο σεντρες (η γκρινια αυτου που τα τρωει βασικα ειναι το αρνητικο :lol:) και τα πολλα φαουλ που δινονται.
απο κει και περα αναλογα με την ομαδα και το συστημα ειναι δυνατον να βγαινουν κ πολυ ωραιες καθετες!
επαιξα και εγω το Ντεμο.Υπαρχουν καποιες αλλαγες που ηταν απαραιτητες.Αρκετα καλυτερο απο 11 αν και υπαρχει μεγαλυτερος βαθμος δυσκολιας(η απλα ειμαι αμπαλος:p)
για τα γραφικα οκ,ειναι πολυ καλα!(το επαιξα σε Πλευ 3)
πολυ καλυτερο του 11 ανετα,αλλα διαιτησια και τερματοφυλακες ειναι παλι λιγο αμπαλαεα
αν το προσπαθησεις και το μαθεις οσο το 11 θα δεις οτι ειναι πολυ πιο ευκολο και ευχαριστο (η ειμαι πολυ μπαλαδορος :lol:).
περα απο την πλακα υπαρχουν στανταρ πραγματα που ενοχλουν κλπ αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ πιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ απο το 11 που ηταν μια κουραστικη προσομοιωση της πραγματικοτητας και καθολου “παχνιδι”.
Επειδη δεν εχω λεφτα να τα παρω και τα δυο αυτην την στιγμη ειμαι αναμεσα στο 2κ και το pro 12.Λογω της μεγαλης μου αγαπης για το pro (τα εχω ολα)με βλεπω να παιρνω αυτο τωρα και να αφησω το 2κ για αργοτερα:roll:(Για ps3 μιλαμε)
^^^ αν την παλευες με το 11 τοτε το 12 θα σ αρεσει πολυ.
να δωσω και ενα συστηματικο τιπ για οσους παιζουμε με μπαρτσα (αν και εγω πλεον παιζω με ολες τις ομαδες οπως θα πω-απο μπαρτσα εμπνευστηκα ομως). δοκιμαστε να παιξετε οπως παιζει κανονικα η μπαρτσα δηλαδη 3-4-3: ανεβαζουμε τον αλβες 3-4 θεσεις μπροστα και ισιωνουμε-κεντραρουμε τους 3 πλεον αμυντικους. εγω προσωπικα επειδη γουσταρω να παιζω μονο απο δεξια, φερνω τον σαντσεζ λιγο πιο πλαγια και πιο πισω, τον μεσσι (κεντρικος επιθετικος) λιγο πιο πισω και δεξια και τον βιγια (αριστερος επιθετικος) λιγο πιο δεξια και πανω. ετσι ξεκινωντας απο τον βιγια, ο μεσσι και ο σαντζεζ ειναι πιο δεξια και πιο κατω αντιστοιχα. ειναι πολυ αποδοτικο!
εφαρμοζεται εξαιρετικα επισης σε τσελσι και μπαγερν. (επιθετικα τριο: ντρογκμπα, τορες, ανελκα και γκομεζ, ρομπεν, ριμπερυ απο αριστερα προς τα δεξια).
Πάλι στη διαιτησία τα ρίχνουμε ε;
Να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσε πολυ το 11 γιατι ηταν ρεαλιστικο.Στα προηγουμενα μου την εσπαγε αφανταστα που με εναν παιχτη μπορουσες να περασεις ολη την αντιπαλη ομαδα.
νταξει αρα οι πιθανοτητες λενε οτι αυτο θα σ αρεσει ισως κ περισσοτερο!
Μακαρι ρε μαν.Οταν το παρω και μετα απο αρκετες ωρες καψιματος θα ποσταρω εντυπωσεις
αχαχαχ ε αφου με βαρανε και δεν μου δινει φαουλ το κορακι!