Εγω παντως ακομα δεν εχω παει σε τεραστια ομαδα.2 χρονια Wigan,1 χρονο Willem ii,2 χρονια Nijmegen,τωρα παιζω τον πρωτο χρονο στην Mallorca.2 Φορες καλυτερος παικτης του κοσμου,πρωτος σκορερ κλπ.Α και σηκωσα ΤΣ.Λ. με Nijmegen.2-1 την γιουβεντους
εγω αρχισα torino , στη μεση της χρονιας πηγα paris και πηρα πρωταθλημα κυπελλο
μετα επαναπατριστηκα για λογαριασμο της napoli , βγηκα καλυτερος παικτης στο πρωταθλημα παροτι η ομαδα βγηκε εκτη
πηγα west ham και πηρα uefa ,πρωταθλημα , κυπελλο με 32 γκολ
τωρα ειμαι με ajax πρωτος και στους 16 του τσου λου
εχω στοχο να παω σε μια καλη ισπανικη να παρω και εκει τους τιτλους
μετα αρσεναλ μεχρι τα 38
και στο τελος ξανα τορινο
[SPOILER]παιζω αμυντικο χαφ[/SPOILER]
το ρεκορ μου ειναι 44 γκολ.Στοχος μου ειναι μεχρι να παω στην Γιουναιτεντ και θα πεθανω εκει ειναι να πηγαινω σε καθε ομαδα 2 χρονια γιατι μεχρι στιγμης οι ομαδες που πηγα δεν εβγαιναν ευρωπη ενω την δευτερη χρονια πηγαμε και τα σαρωσαμε!Θελω βεβαια να περασω και απο ιταλια!
πρεπει να παρεις τον τελευταιο ατζεντη,και να βαλεις σε ποιες ομαδες θες να πας(desired teams) για να σε παρουν οι πολυ μεγαλες.
κι εγω γυρολογος ειμαι,bordeaux,paris,napoli,villareal,roma,milan,tottenham,real και δε θυμαμαι και απο που ξεκινησα.2020 ειμαι τωρα παντως :Ρ
Πως γινεται αυτο;:-k
Για να παρεις ατζεντη απλα πηγαινε στα assets και στο agent’s contract και παρε τον καλυτερο που σου επιτρεπουν τα λεφτα που εχεις.desired teams μπορεις να προσθεσεις μονο κατα τη διαρκεια μεταγραφικης περιοδου,πηγαινε στο search και επελεξε οποια ομαδα θες,θα σου εχει επιλογη add to my desired teams,πατα το και αν εχεις καλο ατζεντη μετα απο λιγο καιρο θα σου κανουν προσφορα
Δεν είναι πάντω καθόλου ρεαλιστικό από την άποψη ότι μπορεί να αλλάζεις κάθε χρονιά 2 ομάδες.
ναι ισχυει,οσα χρονια συμβολαιο και αν κανεις με μια ομαδα δεν εχει σημασια,μπορεις να φυγεις ανα πασα στιγμη
Προσωπικά πάντως, το Demo απ’ όσο έπαιξα δε με ενθουσίασε κιόλας. Ήδη από πέρσι με είχε κερδίσει το FIFA 11, απλά έπαιζα Pro με φίλους.
44 γκολ και 17 ασσιστ σε 46 ματς με αγιαξ
και τωρα πηγα μπαρτσα
[SPOILER]και μη ξεχναμε ειμαι αμυντικο χαφ[/SPOILER]
Ρε μαγκες ψηνετε κανενας να μαζευτουμε να παιξουμε κανα τουρνουα pro;;;
Για ps3 network είμαι μεσα
46 goal,23 assist σε 42 ματς!
Mallorca!
εγω τωρα με μπαρτσελονα δεν βλεπω να τα περασω οποτε περιμενε να παω στην αρσεναλ
τωρα στη μπαρτσελονα ο πεπ εχει ο,τι να ναι συστημα 4-2-2-1-1
valdes
hutton , puyol , pique , alves
εγω , marchisio
iniesta,xavi
messi
villa
Ρε ειμαι σε περιοδο μεταγραφων και δεν μου ανοιγει το desired clubs.:-k
Και ακόμα παιζετε Pro… Παιζει το fifa να είναι το καλυτερο αθλητικο παιχνιδι πλεον, ξεπέρασε και το nba2k…
καλα πειτε μου οτι το νεο pro δεν θα ειναι οπως ειναι αυτο στο demo?!?!?!
ολοι αυτό λένε…ειδικά οι τερματζηδες έχουν τρελό πρόβλημα
Έχουν βγει 2 ντέμο. Το 1ο έχει πολλά μπαγκς, ενώ το 2ο είναι η τελική έκδοση και ακόμα κι εγώ που τα απεχθάνομαι τα 3-4 τελευταία προ, το βρήκα καλό.
Κατά τ’ άλλα η αλήθεια βρίσκεται στο ποστ του Isis.
τα κατεβασα και τα 2
δεν πολυασχοληθηκα ομως
γιατι οι καμερες ηταν παναθλιες
τα γραφικα πολυ μετρια
το gameplay δεν μου αρεσε - μπορει στη παροδο του χρονου να αποδειχθει καλο, αλλα προς το παρων δεν μου κινει την περιεργεια να το μαθω
κριμα
περιμενα πως και πως
να χαρω ενα pro μιας και απεκτησα ενα ps3
αλλα τζιφος
το φιφα τοσο καλο?
το προηγουμενο παντως pro ηταν εξαιρετικο!γιατι ρε γαμωτο???