Pro Evolution Soccer

Και εγω το ιδιο!!!

Μια ζωη στην κοντρα :stuck_out_tongue:

το φιφα το χαιρεσαι και γουσταρεις να παιζεις.

το προ σε τσατιζει τρελα και σε κανει να πιστευεις οτι οι γιαπωνεζοι θεωρουν οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι καθυστερημενοι.
ειδικα οι αμυντικοι.

Καταρχας το προ, στο τοπ επιπεδο δυσκολιας, η δυκολια δεν ειναι τοσο η τεχνιτη νοημοσυνη, οσο οτι το παιχνιδι σε ΚΛΕΒΕΙ.

Me agrees.

Το πιο σπασαρχιδικο παιχνιδι που εχει υπαρξει.Μιλαω για τα τελευταια 3-4 χρονια γιατι το Pro Evolution Soccer 6,δεν το περναει τιποτα.

Δεν παίζω ποτέ με αντίπαλο μια μηχανή έτσι κι αλλιώς. Μόνο με φίλους έστω και δικτυακά.

έλα να καούν τα κάρβουνα.!!!

[B]24/8 το demo του PES 2012[/B]

Η Konami ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι στις 24/8 θα διαθέσει στα Xbox 360, PS3 και PC το demo του Pro Evolution Soccer 2012.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο demo που θα κυκλοφορήσουν συνολικά, το οποίο θα βασίζεται στον preview κώδικα του παιχνιδιού.

Γι? αυτό το λόγο θα κυκλοφορήσει και δεύτερο demo στα μέσα Σεπτεμβρίου, το οποίο θα βασίζεται στην τελική έκδοση του PES 2012.

Οι ομάδες που θα περιλαμβάνονται στο πρώτο demo είναι οι Manchester United, AC Milan, Porto, Napoli, Santos και C.A. Panarol και στο δεύτερο οι Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America και Sport Club Internacional.

Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με τις ομάδες αυτές δεκάλεπτα ματς, ενώ θα περιλαμβάνονται και ορισμένα στοιχεία από το Challenge Training mode του παιχνιδιού, που θα επιτρέψουν την εξοικείωση με κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του PES 2012.

[B]Πηγή: Enternity.gr [/B]

Χμ… έχω pro evolution 2009 και fifa 2008 ποιο από τα 2 να εγκαταστήσω; (δηλαδή ποιο από τα 2 είναι λιγότερο εκνευριστικό)

Πφ, πάνω που συνήθισα τα πέναλτι στο προ 11, το επαναφέρουν σε εποχές late 90’s. :thumbdown:

leakαρε το πρωτο ντεμο του προ 12 για pc,το οποιο ειναι απλα αποτελεσμα της προεργασιας που εχει γινει για το παιχνιδι και δεν δειχνει το τελικο αποτελεσμα του παιχνιδιου.το δευτερο ντεμο θα βγει μεσα σεπτεμβριου.
πρωτες εντυπωσεις θετικες παντως,παροτι δεν υπαρχει ιδιαιτερη διαφορα στο gameplay,φαινεται η διαφορα στα physics των παικτων,στις κινησεις χωρις την μπαλα και σε τακτικα θεματα.

ενα κακό έχει το καινούριο προ, μόνο

τον μαλάκα στο εξώφυλλο!

[SPOILER]
[/SPOILER]

…ο κλάψας είναι;:):!:

κατι ασχετο

ποσο εκνευριστικο ειναι οταν στο γινε γαυρος νικας και μολις βγαινεις αλλαγη ισοφαριζεσαι ;

:lol::lol::lol:

το σπαστικο ειναι οτι σε καποιες ομαδες σε βγαζει συνεχως αλλαγη στο 60,ακομα και οταν παιζεις πολυ καλα.
οπως επισης και οτι οι συμπαικτες σου ειναι αρκετα καθυστερημενοι ωρες ωρες.

Βασικα αυτο εχει σχεση με την Σταμινα.Αν προπονεις πολυ σταμινα παιζεις 90λεπτο.

Εεεετσι.Εχω βαρεθει να βλεπω τον κοντο:!:

μπα,εκει που επαιζα 90λεπτο στη μιλαν,παω τοτεναμ,και απο ενα σημειο και μετα αρχιζει και με βγαζει συνεχως στο 60.μετα παω ρεαλ και δε με βγαζει ποτε.Η σταμινα μου στη μιλαν ηταν χειροτερη απ οτι στην τοτεναμ.
μαλακυνση του παιχνιδιου ειναι.

Μόλις πήγες σε σοβαρή ομάδα λοιπόν, άρχισε να σε βγάζει στο 60’.
Απόλυτα λογικό μου φαίνεται αν και κανονικά έπρεπε να είσαι στον πάγκο.

αντε ρε τρομπα να πουμε,μπεστ πλεηερ οφ δε γουορλντ και 50 γκολ καθε χρονια.ΙΝ ΓΙΟΡ ΦΕΗΣ.

και ο μεσσι σου εχει παει ρεαλ,λολ.