ειδικα αυτά τα οφσάιντ που ο παίχτης δεν κάνει κάτι, αλλά ο διαιτητής σταμάτα τη φάση πάντα…παίζει να είναι ελληνας:p
ποτε κυκλοφορει?
εγω παντα ειχα προβλημα οτι ενω με κλοτσαγαν οι αντιπαλοι δεν σφυριζε φαουλ και δεν εδινε καρτες ενω εγω φορτονομουν με καρτες :evil:.
Ελπιζω να εχει γινει κατι τετοιο
Χαλαρα γι’αυτο ακουω και τα μπινελικια του!!!
Αντε να δουμε ενα καλυτερο προ γιατι εχουμε λιωσει στο Master League Online και πραγματικα και οι διαιτητες και οι παιχτες κανουν ωρες ωρες οτι να’ναι.
Ετσι κι αλλιως ελληνικο πρωταθλημα δεν νομιζω να παρακολουθησουμε σοβαρα, οποτε να χαρουμε λιωσιμο!!
Εμενα μου αρεσε πολυ η αυτοματη προωθηση του δευτερου παικτη που θα υπαρχει στην επιθεση.Και επισης αυτο που θα μπορεις να κουνας και αλλον παικτη ενω θα εκτελεις φαουλ κλπ.Μου φαινονται αναγκαιες αλλαγες και ειδικα η πρωτη.Ποσες επιθεσεις εχουν χαθει απο αυτη τη μαλακια!
Πολυ καλο και σημαντικες αλλαγες στο καινουργιο pro.Μολις βγει με βλεπω να καιγομαι παλι
και άλλες αλλαγές στο προ…μιλάμε θα πάρουμε πτυχίο σε λίγο…!!
Μακαρι σε καποια φαση να παρει και τα δικαιωματα της superleague για να καουμε τελειως!!!
[[B]Official PES 2012 gamescom 2011 Trailer[/B]](Official PES 2012 gamescom 2011 Trailer)
[B][I]Unlike the previous three iterations of the PES series, the Spanish Primera División is now fully licensed[/I][/B]
αν έβαζαν και παραπάνω γερμανικες , καλά θα ήταν…ειχε 2 μόνο από γερμανια, και 4 από ελλαδα πέρυσι.!!
Ωραια νεα!!!Αντε σειρα τωρα εχει η bundesliga
μα δεν την εχει καν με άλλα ονόματα…κάτσε να γίνει πρώτα αυτό
pasxalako δεν εβαλες link
και ναι να βαλει bundesliga
εγω εγινα αμβουργο απο το pro evolution soccer 5
Ναι το ξερω απλα θα ηθελα πολυ να την βαλουν
παλια ειχαν ολοκληρη την μπουντεσλιγκα
γιατι μετα σταματησαν?
αντε να βαλουν και αλλες εθνικες να μπορεις να παιξεις
περσι στα προκριματικα επαιζες εναντιον π.χ. με Κυπρο αλλα δεν μπορουσες
να την επιλεξεις
και στο Master δεν ειχε ολα τα ονοματα τους για μεταγραφες
γιατι?
Αφήστε το προ 12 και κατεβάστε το καινούριο shollym patch που βγαίνει 19 του μηνός για το προ 6.
Όταν υπάρχει ένα FIFA 11 και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 12, ποιος ασχολείται ακόμη με τους νεκρούς της Κοnami?
Οτι ειπε ο απο πανω.
Και πριν πει κανεις “τι φιφα ρε μαλακα”, απλα ας παιξει πρωτα το 11.
Η ΕΑ εβαλε κατω τους εγωισμους, πηρε οτι καλα ειχε το -παλιο- καλο Προ, εβαλε δικες της πινελιες, και βγηκε ενα παιχνιδι που λες, “ναι ρε πουστη, ειναι ρεαλιστικο”.
Πάντως εγώ ακόμα προτιμώ με τα χίλια pro
εγω φιφα εχω καιρο να παιξω αλλά παντα μου φαινοταν αργο
και δεν εννοω μονο στο gameplay
εννοω σε ολη την πλοηγηση που κανεις στα μενου , και αυτο γινεται/γινοταν σε ολα τα παιχνιδια της EA
με κουραζει απιστευτα