Φοβερό το 2011. Βελτιώσεις παντού. Στο gameplay στα διάφορα modes…
έπαιξα το απόγευμα στο σπίτι του κολλητού μου…
8 ματς…
7-1 κέρδισα…
στα τελευταία 2 δεν μου μιλούσε ο κολλητός μου :lol:
*και γαμώ το φετινό…ελπιζω να μην το γαμήσουν πάλι στις αλλαγές …
το προ 11 ειναι οτι καλυτερο εχει δημιουργηθει σαυτο τον κοσμο μετα το χεσιμο…μη πω και πριν απτο χεσιμο…ειναι απιστευτο…απτις πασες που γινονται σε χωρο και οχι σε παικτη που το κανουν ρεαλιστικοτατο μεχρι την ατακα “πω πω,ουτε αεροστατο να ηταν”
αυτό που όλα πλέον γίνονται με την δύναμη και την κατεύθυνση που δίνεις εσύ είναι θεϊκό.!!
*πλέον έχει καμιά 200αριά τρίπλες…που αν τις μάθεις παίρνεις πτυχίο… αλλά γουστάρουμε και χωρίς αυτές
παιδια τι λετε? παιζω προ 4-5 χρονια (οκ οχι παρα πολλα με επαιζα και φιφα 1998-2004) και το φετινο ειναι μακραν -νομιζω γιατι δεν το εχω λιωσει- το χειροτερο. ειναι τοοοοοσο ρεαλιστικο που ειναι βαρετο. καποιος που κανει ενα τελειο παιχνιδι στο προ11 ειναι σαν να λυνει 4 απανωτες διαφορικες εξισωσεις. για μενα θεικο προ ηταν το 6, πολυ καλο το 9 και επισης γαματο το 10. τα 2 πρωτα ηταν πολυ “παιχνιδια” ακομη, το 10 ηταν πολυ ρεαλιστικο αλλα και με ωραιο γκειμπλει μα το καινουριο ρε πραγματικα σε κουραζει. ενταξει δεν ειναι κακο, δεν εχει λαθη, απλως ειναι “μη διασκεδαστικο” νομιζω σε σχεση με τα πιο παλια…
Για μένα το ότι απαιτεί passing game, αντί για το “παίρνω τον παίκτη με 99 ταχύτητα και τρέχω αλλάζοντας κατευθύνσεις μέχρι να βάλω γκολ” που είχε το 2009 (το τελευταίο που έπαιξα), είναι τεράστια βελτίωση.
Μειονέκτημα μέχρι στιγμής το ότι οι άμυνες αφήνουν παραπάνω κάθετες πάσες να περνάνε απ’ ότι θα έπρεπε.
Ψ. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει στο πώς χτυπάω μπέναλτυ?
πω! αλλη μια διατριβη! 3 πεναλτι εχασα τις προαλες!!! ολα δηλαδης!
(μου εκαναν πεναλτι για να μην βγω τετ α τετ πχ γιατι πολυ απλα θα τα εχανα :lol:)
προτεινω ανεπιφυλκατα το beta greek patch για το pes11 που βγαλαν τα παιδια απτο wehellas…ολες οι τελευταιες μεταγραφες,super league,football league,κυπριακο πρωταθλημα και ομαδες λατινικης αμερικης…συνθηματα,γηπεδα κτλπ κομπλέ.και ακομα δεν εχει βγει η full εκδοση
Μόνο online το παίζω οπότε και το patch εκεί είναι άχρηστο.
το φετινο προ οντως εχει βελτιωθει αλλα ποδοσφαιρακι της χρονιας για πρωτη φορα στην ιστορια ειναι το φιφα:). για υπολογιστη μιλαω παντα. ειναι αρκετα ρεαλιστικο και δεν κατανταει βαρετο οπως το προηγουμενο προ
σιγα το πατς…
ούτε διαιτησία 100-0 έχει, ούτε ξύλο στο τέλος, ούτε υπερβολές απο παντού…
pley/see the real patch
Μέχρι και η Λάρισα σώνεται στο πατς :!:
ναι.!!
*βασικά ούτε εκεί :-s/
**ευχαριστώ που μου το θύμησες
ρε φιλε μηπως ξερεις τι φταιει και δεν μου παιζει;;το κατεβασα το patch εκανα και update την version 1.02 του pes 2011 και μολις παει να φορτωσει τα δεδομενα μου λεει οτι δεν γινετε γιατι ειναι αλλη εκδοση:x:x:x
το χες ηδη το pro εγκατεστημενο?αν ναι βγαλτο και ξανακαντα ολα απτην αρχη οπως γραφει στο wehellas…γιατι παιζει να χε κανα update μονο του.
οχι δεν το ειχα εγκατεστημενο απο πριν.θα το ξαναδοκιμασω απο την αρχη μπας και γινει το θαυμα αν και δεν το βλεπω[-X
ΠΟΛΥ ωραίες αλλαγές , έρχονται στο νέο pro…
θα ματώσουν τα δάχτυλα μας.!!
Πολυ,μα πολυ χρησιμες αλλαγες!
Ιδίως με τους διαιτητές και τα πλεονεκτήματα. Τέρμα οι Σπαθες