Παιδια, σκετη αηδια το γκεϋμ-πλεϋ του 2009 για το 3. Το χειροτερο προ και παιζω προ απ’το '98.
Ναι,σε πολλους δεν αρεσε.Βασικα,το “προβλημα” του ειναι οτι ειναι το πιο ρεαλιστικο και δυσκολο και δεν ευχαριστιεσαι μπαλα οπως στο 6.Αυτο σε αλλους δεν αρεσει καθολου,σε αλλους αρεσει πολυ.Εγω ειμαι καπου στη μεση,προς το “αρεσει πολυ”.
Το πιο σπαστικο ειναι παντως οτι εχει τη χειροτερη διαιτησια μεχρι σημερα.8/10 τακλινγκ(ειτε στην μπαλα ειτε οχι) ειναι φαουλ.
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Κατ’αρχας ειναι πολυ αργο. Περιμενεις οτι οι παιχτες θα πεθανουν ορθιοι. Στριβουν πιο αργα και απο μαουνα. Για να βαλεις σουτ απο τα ορια της περιοχης πρεπει να κανεις πρωτα τον σταυρο σου. Σεντρα με μια φορα τον κυκλο που με το ζορι φτανει στο πεναλτυ. Ουφ, σε τελικη αναλυση ρε παιδια οσο ευχαριστηθηκα τα προ στο πλεϋστεϊσον 1 δεν ευχαριστηθηκα κανενα στο 2 και 3…!
Εμενα παλι μ’αρεσει που εχουν γινει ζορικες οι αμυνες. Μεχρι περισυ με την παρεα που παιζουμε χαναμε ευκαιριες πολλες σε καθε παιχνιδι, εμπαιναν γκολ γενικα. Απο φετος λιγες ευκαιριες, χαμηλα σκορ. Πρεπει να παιξεις αρκετα εξυπνα για να σκοραρεις, να γυρισεις μπαλα πισω και οχι να παρεις εναν παιχτη και να αρχισεις τριπλες. Eπισης τα σουτ εχουν γινει πολυ αληθινα, πχ με το “κακο” ποδι δεν μπαινει με τιποτα πλεον.
Για οσους εχουν την αυθεντικη εκδοση για pc, βγηκε patch version 1.20 επισημο της KONAMI το οποιο σου προσθετει μια in-game επιλογη download με την οποια ανανεωνονται τα rosters
:lol:
δεν περιμενα να βρω τοπικ για το προ…
ειμαι μεγαλη φανατιλα οπως δηλωνει και το νικ μου…
παιζω απο 98…και εχω ζησει τις καλες και κακες στιγμες (τωρα ειναι αυτες) γιατι οπως ειδα και εσεις λετε οτι το 2009 ειναι μαπα…
χωρις πολλες αναλυσεις …που ειναι για αλλα γνωστα φορουμ ερχομαι να συμφωνησω ποσο πατατα ειναι το 2009 σε PC/360/PS3…οπως ηταν και το 2008…γενικοτερα τα τελευταια χρονια η σειρα εχει παρει την κατω βολτα…
προτιμειστε το προ για το ps2 …ειναι πολυ καλυτερο…
Πραγματι!
παιδια αλλαξα μετα απο 5 χρονια ξανα σε φιφα…απειρως καλυτερο απτο προ με πολλα περισσοτερα modes και εχει τεραστια ποικιλια ομαδων με κανονικες αδειες(ο παοκ ειναι μεσα:lol:).Να σκεφτειτε εχει μεξικανικο λιγκ.
το γκειμπλευ τα σπαι στο φιφα,προσαρμοσα και τα κουμπια οπως στο προ και τωρα δεν εχω κανενα προβλημα πραγματικα…οσοι πιστοι προσελθετε
Ρε παιδια εγω το Φιφα το βρηκα τρισαθλιο,και σε γραφικα και σε gameplay.
Το προ οσο παει και με κερδιζει,εγω εμεινα αρκετα ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις την αθλια διαιτησια.
Για PS3 υπαρχει διαθεσιμο το demo? Να το κατεβασω αμα ειναι να το τεσταρω
Αν δεν εχει βελτιωθει παντως, παλι για FIFA με βλεπω
δε βλεπω κατι για ps και για κονσολες γενικα…για pc μονο βγηκε σημερα…
το περσινό στο ps3 ήταν το χειρότερο της σειράς…
μια βαρεμάρα και μισή…
8 οκτωμβρίου βγαίνει. Έτσι κι αλλιώς θα το πάρω από τη στιγμή που οι περισσότεροι φίλοι αυτό θα πάρουν και το online λέει πολύ,
Giannis κατέβασα χθες το demo …
πολλές αλλαγές σε σχέση με τον περσινό τίτλο…
και όλες μου μοιάζουν προς το καλύτερο…
πολλές νέες κινήσεις, διαφορετική φιλοσοφία σε πάσες-σέντρες, στο σουτ κάπως με μπέρδεψε…
από οτι φαίνεται επεσε πολύ δουλειά φέτος…
*βέβαια δεν μπορείς να καταλάβεις και τα πάντα απο ενα demo αλλά μου φαίνεται ανώτερο απο πέρυσι
με περιγραφη σωτηρακοπουλου ετσι???αναμενω επικες περιγραφες αλλα φιφα 2001(αυτο με τον ζαγορακη στο εξωφυλλο ντε)
“μετα απο αυτο γκολ πρεπει να αλλαξει επαγγελμα”
“μα τι κανει???αυτη η φαση συζητηθει πολυ στα αποδυτηρια” και αλλες τετοιες ομορφιες…
:vibrate::vibrate::vibrate:
αν εχει και Σωτηρακοπουλο περιγραφη μαζευω απο τωρα χρηματα:p
για να θυμηθουμε και το FIFA 2000 “αν ητανε σκοπευτης θα θρηνουσαμε θυματα” :bow2:
Παίζοντας αρκετά παιχνίδια με το demo του Pro στο ps3 μπορώ να πω οτι γαμάει.!!
επιτελούς βλέπουμε παιγνίδι και όχι την περσινή βαρεμάρα
άντε να δούμε πως θα ειναι και ολόκληρο
Α ρε crimson τι με κανεις! Με εβαλες σε περιεργια τωρα. Παω να το κατεβασω στο ps3 και να το παιξω right away!
χθες το πηρε ενας φιλος μου και πήγαμε να το τεστάρουμε μετα την εξόρμηση μας στα μαγαζια των σερρων…
θα συμφωνήσω με crimson πρώτες εντυπώσεις γαμαει!!!
θελει λιγο τον χρόνο του βεβαια να συνηθίσεις τις πάσες και τα σουτ…
στα δυο προηγουνα δεν έπαιξα πανω απο 20 παιχνίδια, αυτο προβλέπεται να πάρει φωτιά!!!