Ναι!!επιτελους επαιξα το pro…
λοιπον,πρωτο ματς στο regular για να συνηθισω με την εθνικη ελλαδος,κερδισα 4-2.Το βαζω κατευθιαν στο τοπ player.Meta παιζω ελλαδα-αγγλια,και χανω 2-1.
Μου φαινεται οτι ειναι πολυ ευκολο,ενω ειχα σοβαρο προβλημα να συνηθησω στο παιξιμο στα προ series.
H διαιτησια λεγαμε οτι δεν ηταν καλη στα παλια παιχνιδια,τωρα οχι μονο ειναι καλη αλλα η καρτες πανε και ερχονται.Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο παιχνιδι που εκανα Ελλαδα-Αγγλια 1-2 οπου οι Αγγλοι επαιζαν με 8 παιχτες και εγω με 10.Αμα δεν εβγαιναν τοσο ευκολα η καρτες,ολα θα ηταν τελεια(επισης κατι πλαγια τα οποια εδιναν ενω ηταν οφθαλμοφανη το αντιθετο απο αυτο που εδιναν,αλλα nevermind)
Η μπαλα εγινε πολυ τρελομπαλα.Κοντρα και κακο…1/2 σουτ χτυπαει στα σωματα και επισης 1/2 γκολ που βαζω χτυπαει στο τερματοφυλακα και μπαινει.Επισης σε πολλες απανωτες κοντρες το pc καπως τρελαινετε και οι παιχτες δεν ξερουν που παει η μπαλα…
Η ντριμπλα ειναι πολυ περιεργη,πιο ρεαλιστικη μεν,αλλα ειναι καπως που σου την σπαει.
Τα κορνερ βελτιωθηκαν παρα πολυ,καθως και τα αουτ.Επισης το φαουλ,αμα περασει απτο τειχος ειναι κατα 90% γκολ.
Αυτο που δε μαρεσε ηταν το μενου,αθλιο κανονικα.Επισης τα φαουλ αργει να σφυριξει ο διαιτητης να εκτελεσθουν,πραμα πολυ σπαστικο(δε μιλαμε για φαουλ εξω απτη περιοχη,αλλα οπουδηποτε στο γηπεδο)
Επισης τα ριπλει ειναι τεραστια,μπορει να μπει γκολ και να δειξει τη φαση απτο βολε του τερματοφυλακα
Οι σχολιαστες του αγωνα αθλιοι οπως παντα.Το μαστερ λιγκ ανανεωμενο και εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας.
Γενικα ειναι πολυ διαφορετικο,σε καποιυς τομεις πασχει(οπως και τα παλαιοτερα) και σε καποιους τομεις εχει βελτιωθει,λιγο ως αρκετα.Επισης εχω 128 ραμ και το παιζω στο ελαχιστο των γραφικων απαιτησεων
Παραυτα ακουσα πως το ΦΙΦΑ 2008 εκανε μεγαλα βηματα προοδου.Αληθευει?