Και πάλι υπερβολικός…
Το πα και το ξαναλέω. Υπάρχει το μουσικό αριστούργημα [B]THE ART OF NAVIGATING BY THE STARS [/B]και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα λιμά. Πράγματι…
Snakes & Arrows.
Απλα και κομπλεξικα.
Αναγνωριζω κυριε προεδρε οτι οι αποψεις μου πανω στο θεμα ειναι αιρετικες!:roll:
Βασικα, το Scenes ειναι το πρωτο theater που προλαβα τον εαυτο μου να περιμενει να βγει, εχοντας γινει τρελο φανμποϊ τα προηγουμενα χρονια. Ελα ομως που η απογοητευση ηταν μεγαλη… δεν ξερω, δεν μπορω να το εξηγησω. Κι ενω μου αρεσουν πολλα πραγματα απο την μετεπειτα πορεια τους, το συγκεκριμενο ακομα δεν μου εχει κατσει καλα. Πολυ πιθανον να συνεβει αυτο λογω του ενοχλητικου (για μενα) τροπου που ειναι γραμμενοι οι στιχοι ή ακομη πιθανοτερο λογω των νεροβραστων μπαλαντων (και γενικα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τις μπαλαντες) που χαλανε πολυ τη ροη του δισκου.
Αυτα βεβαια ειναι ολα προσωπικη αποψη και οπως λενε και οι γυναικες, it’s not you…it’s me!
Με το Mercy falls (και to great escape) καλυπτεται για μενα το κενο που αφησε πισω του το images and words και που ποτε κανενας αλλος “”"“κλωνος”"" δεν πλησιασε. Προσοχη, μιλαω για μπαντες που παιζουν ΜΟΝΟ theaterικο προγκ, γιατι κατα τα αλλα και το ART of NAvigating ειναι αριστουργημα, και πολλα αλλα…
P.S. Γνωριζουμε τιποτα νεα για Aspera/Above Symmetry??? Πολλη νεκρα εχει πεσει στο νετ και ανυπομονω για νεο αλμπουμ!
οκ γνωμες και γουστα ειναι αυτα αλλα θα συμφωνησω με outshined…θεωρω παντως και το tyranny απο Shadow Gallery ανωτερο του mercy falls μιας και μιλαμε για theater-like συγκροτηματα…
^
Σωστός για τους Shadow Gallery! Μακάρι να υπήρχαν κι αυτοί στο poll να ψήφιζα και Tyranny μαζί με Lateralus.