Οταν λες τελευταιας περιοδου;
Π.χ. θυμιζουν Dredg, Oceansize κτλ;
Οταν λες τελευταιας περιοδου;
Π.χ. θυμιζουν Dredg, Oceansize κτλ;
Ναι μέσα είσαι. Αλλά περισσότερο Porcupine Tree ας πούμε Deadwing εποχής. Πολύ όμορφος δίσκος. Προσωπικά τον ακούω πολύ ευχάριστα.
Edit:Τώρα που το ξανακούω, έχει και Stupid Dream στοιχεία. Πχ το τραγούδι Dead Man’s Review
(τώρα θα το ακούσει στάνταρ)
εγω παιδες θα ξανααναφερω τους anekdoten!!
οσοι γουσταρετε τα προγκ στοιχεια των opeth να τους τσεκαρετε οπωσδηποτε!!
μιλαμε για φοβερη μπαντα!!!
Να ακούτε τον signal. Ξέρει. Μπαντάρα οι Anekdoten
Το “A Time Of Day” των Anekdoten είναι φανταστικό άλμπουμ.
Οι To Mera από την άλλη, είναι απλά μια ακόμα μπάντα της σειράς.
Ωραίο αλμπουμάκι τούτο δω, αλλά σε σημεία δημιουργεί θέμα πνευματικών δικαιωμάτων από τους Porcupine Tree της μετα Lightbulb Sun περιόδου.
Χαχαχα ναι όντως!
Καλα, μας δουλευεις??Απ οτι φαινεται δεν εχεις ακουσει καθολου
Οι To-mera συνδυαζουν αξιολογα το prog με jazz, orchestral και μελωδικα περασματα χωρις να αφηνουν πισω τα σολο. Aπτα highlights το The Lie και Asylum, οποιος τα εχει ακουσει μονο θετικα σχολια κανει
Και λιγα λεει…
Δεν είναι το Breakthrough oi To-Mera αλλά εγώ τους ακούω ευχάριστα. Τουλάχιστον πολύ πιο ευχάριστα από Tristania ή Within Temptation
Κατά τ’ άλλα Frozen-me, υπάρχει και η πιθανότητα να μην έχεις ακούσει εσύ καθόλου όλα τα συγκροτήματα που έχει ακούσει ο dying και τα λέει αυτά.
Nαι ξερω εσυ ακους μονο τους πολυ ποιοτικους Εpica, tοσο χαμηλα φτανει το γουστο σου
Ακριβως αυτο :!: :!:
Απλα εσυ εισαι του στυλ “αφου αρεσει σε εμενα ειναι καλο και πρεπει να το ακουνε ολοι”
Η φραση “προσωπικο γουστο” σου ειναι παντελως αγνωστη
Σεβασου τα γουστα του αλλου.Ο φριντομ τους θεωρει γτπ κι εγω το ιδιο οπως και πολλοι αλλοι.Γουστα ειναι αυτα.Ξεκολλα λιγο το μεταλοπατεριστικο μυαλουδακι σου
Οι To-mera συνδυαζουν αξιολογα το prog με jazz, orchestral και μελωδικα περασματα χωρις να αφηνουν πισω τα σολο.
Απίστευτο ακούγεται. Πρέπει να 'ναι η πρώτη μπάντα που συνδυάζει αυτά τα στοιχεία. :!: :!:
πολλοι τα συνδιαζουν, λιγοι ομως αξιολογα και χωρις να δημιουργουν εναν αχταρμα
To τρίτο μέρος της τριλογίας του Dominici το άκουσε κανείς?
Στις πρώτες ακροάσεις δείχνει πολύ ενδιαφέρον… :-k
βγαινει νεο αλμπουμ απο τους θεους Zero Hour
Dark Deceiver λεγεται
στα σιγανα που εβαλα το δευτερο κομματι φαινεται να τα σπαει
Τους εχω αφησει σ’ αυτο:
…δεν εκοψα και τις φλεβες μου. Παρα πολυ καλο, αλλα ως εκει. Για καποιο (ανεξηγητο) ομως λογο, εχω καλη προαισθηση για το αποπανω. Θα τιμησω.
Αντε να δούμε για το Zero Hour… Περιμένω κι άλλη δισκάρα…
Τώρα κατεβαίνει…
Για να δούμε
το metamorphosis ειναι το “χειροτερο” τους
ειναι το πρωτο τους αλμπουμ σε remaster
τα μετεπειτα ειναι ολα τα λευτα
towers of avarice με την κομματαρα strategem
a fragile mind
και
specs of pictures burnt beyond με τον τραγουδιστη απο τους power of omens
και ειχανε κανει και ενα γαματο side project τους death machine που παιζανε σαν fear factory\meshuggah
ανάμεικτες εντυπώσεις προς το παρόν το ζίρο άουρ.