Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

Ρε παιδες,σορρυ,αλλά μήπως έχει κανεις κανα προχειρο μπλογκ που να χει τα αλμπουμ των prog-power Spellbinder ???
Αν ναι,ποσταρετέ το…:slight_smile:
Thanx!

Να δώσεις $4 δολλάρια για το καθένα να ενισχύσεις τη μπάντα ρε που μου τα ψάχνεις και τζάμπα! Αλλά τι λέω, φταίμε εμείς που τα ανεβάζουμε και σας κάνουμε μάγκες…

4$? Γαμώ τις προσφορές. Από που?

Α και μη μου πεις όμως ότι πρεπει να δώσουμε άλλα 10$ για τα μεταφορικά :lol::wink:

Μη δίνεις $4*4= $16+$10=$26->19.5 E /4=4.8Ε για κάθε ένα από αυτά τα έπη (+3dvds με υλικό της μπάντας!).
Δώσε 20Ε να πάρεις το καινούριο metallica!!

επιθετικό σε βρίσκω, χωρίς σοβαρό λόγο.

Εσένα μπορεί να σου αρέσει να σε ειρωνεύονται εμένα πάλι όχι (σοβαρός λόγος). Ο συνδυασμός δε ειρωνίας και εξυπνακίστικων σχολίων είναι δολοφονικός. Θα μπορούσε να με ρωτήσει με ωραίο τρόπο από που, ποιο από τα 4 cds έχει τόσο (αν όχι όλα) και πόσο τα μεταφορικά. Γι’ αυτό και εγώ του απαντώ να μην δώσει φράγκο τσακιστό σε τέτοιες μπάντες να πάει να τα σκάσει στην υπερdeluxe έκδοση του τάδε “μεγάλου” συγκροτήματος.

Ωραια, μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες σε οσους ενδιαφερομαστε…

δε νομίζω πως ειρωνεύτηκε ο μάνος87 :-s. μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, ο γραπτός λόγος ερμηνεύεται με χίλιους δυο τρόπους ειν η αλήθεια… κι εγώ είχα βρει once upon a time μια super προσφορά στο ίντερνετ και τα μεταφορικά τελικά ήταν διπλά απ τα λεφτά που θα δινα για το προϊόν και φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος! αγαπάτε αλλήλους :smiley:

Πρώτον δεν ειρωνεύτηκα. Ειρωνία θα ήταν να έλεγα “Μπράβο ρε έξυπνε που ξέρεις και πόσα λεφτά χαλάει ο By Tor τον μήνα σε cd που του τη λες και από πάνω πίσω από ένα πισι” :)" ή “μπράβο που δεν τα σκας στα mainstream συγκροτήματα και τα σκας στα ψαγμένα” ή "που είναι η κρυμένη κάμερα ρε παιδιά και ξέρει αυτός που τα σκάω τα λεφτά μου? :-s)

Αντ’ αυτού δεν ειρωνεύτηκα και ρώτησα απλά για τα μεταφορικά που κάπου τόσο θα έχουν, εκτός αν έχουμε όλοι τις δυνατότητες να κάνουμε τις παραγγελίες του Ναβουχοδονόσορα με τα 20 cd όπου και μοιράζονται τα ταχυδρομικά :slight_smile:

Τέσπα νομίζω ότι είναι σαφές το τι ρώτησα, δεν ξερω γιατί κάθομαι και το εξηγώ. Ούτε Καρυωτάκης να ήταν τα ποστ μου :lol:

Που να ξέρω φίλε μου ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει? Απάντησα σε αυτόν που έδειξε να ενδιαφέρεται.
Αν κάνεις ένα search στο ebay.com γράφοντας το εξής : “Spellbinder - Seal The Fate” θα το βρεις. Αυτός που τα πουλάει είναι ο κιθαρίστας τους και το μυαλό της μπάντας. Τα έχει σε δημοπρασία με starting bid $2.99 ή buy it now $4.99. Εγώ όταν τα είχα πάρει (4 spellbinder+Alluress=5) έδινε και 3 dvds με υλικό της μπάντας, συναυλίες, περιστατικά από το δρόμο κτλ. όπου πραγματικά ξεδιπλώνεται το μεγαλείο της φωνής του Mike Blair. Μέσα σ’ αυτά ήταν και 1 dvd με παλιά videoclips από group με γυναίκα στα φωνητικά (ελέω Alluress) αλλά και συναυλία των Alluress. Σε κάποιον μη σχετικό/μυημενο με το είδος θα πρότεινα οπωσδήποτε τα “An Invalidated Dream Pt. 1” (που περιέχει και υλικό από τους Descending Fate - την πρώην μπάντα τους) και το “Seal The Fate” και αν θέλει τα υπόλοιπα. Το Alluress δεν το προτείνω (προτείνω το dvd όμως!!! που δυστυχώς πάει πακέτο με το cd!) παρά μόνο σε πολύ πωρωμένους. Οι συσκευασίες δεν είναι πλούσιες αντίθετα εύκολα θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς φτωχές (ειδικά με αυτά που βγαίνουν σήμερα-χωρίς στίχους κτλ) αλλά αυτό σημαίνει και ανεξάρτητη κυκλοφορία αλλά από την άλλη αν τα πουλούσε 15 Ε θα μπορούσα να έχω παράπονα αλλά με τέτοια ξεφτίλα τιμή δεν μπορείς να πεις και πολλά. Besides that που λένε και οι μορφωμένοι δεν υπάρχει και άλλη έκδοση χαχαχα!

Ρε συ dude τελικά δεν παίζεσαι με τίποτα. Πετάγεσαι συνεχώς σε “ξένες συζητήσεις” “δεν νομίζω, μπορεί να κάνω λάθος κτλ” ε ναι κάνεις λάθος και αυτό αποδεικνύεται από το δεύτερο ποστ του κυρίου που… αναγράφει αυτά που σκεφτόταν και ήθελε να πει αλλά δεν μπορούσε!

ΥΓ : Τώρα οι φτηνοί λαϊκισμοί φθηνότεροι και από του Τσίπρα για την οικονομική κατάσταση του καθενός μας και τα $4 είναι προφανώς ανάξιοι σχολιασμού…

ναι, δε μπορούσε για κάποιο λόγο να τα πει στο πρώτο ποστ αλλά μπόρεσε να τα πει στο δεύτερο. μάλλον άλλαξε το κλίμα.

δεν ξέρω (ακόμα) ποιός έχει προσωπικά με ποιόν εδώ μέσα, ούτε ποιοί έχουν έφεση στη φαγωμάρα. δε θα ξαναπεταχτώ να σου χαλάσω τη συζήτηση (ακόμα μια φορά απ τις πολλές που το χω κάνει), να σαι σίγουρος για αυτό :).

Exotic Animal Petting Zoo και I Have made my bed in darkness…διάβασα κριτική από αλλού και είπα να το προτείνω και εδώ. Experimental progressive metal για αρχή…μίξη πολλών διαφορετικών στοιχείων(jazz fusion, progressive metal, alternative και post-rock) σε ένα πολυσυλλεκτικό δίσκο που μου άρεσε πολύ. Επιρροές απο Mars Volta, Dillinger Escape Plan, Between the Burried And Me και πολλά πολλά άλλα. Τσεκάρετε…

Myspace: http://www.myspace.com/exoticanimalpettingzoo

ενδιαφερον… :slight_smile: θα τσεκαρω

Γαμάνε.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ άλμπουμ.

Η κριτική αναμένεται.

Πω με άναψες απίστευτα τώρα!
Downloading…

Είναι αρκετά δυσκολο άλμπουμ και θέλει ακροάσεις νομίζω. Άλλα όντως είναι σπουδαίοι και ελπίδοφόροι…

Ρε, σπέρνει λέμε.
Από τα κορυφαία φετινά στο είδος. Πειραματικό όσο πρέπει και αρκετές επιρροές από διάφορες μπαντάρες.
Δίσκος έκπληξη.

Συμφωνώ…επειδή εκπαιδέυω τα αυτιά μου αυτό το καιρό γι’ αυτό το λέω :D. Το απίστευτο είναι οτι είναι τριμελές το συγκρότημα και βγάζει τέτοιο ήχο. Θα ήθελα πολύ να τους δω live…

Exotic Animal Petting Zoo…

ο,τι πηγα και ακουσα απο το myspace τους τα’σπασε… μου φαινεται καιρος να αγορασω cd… εχω καιρο…