Τους Scars On Broadway τους ξέρετε. Μπάσο λοιπόν σ’αυτούς παίζει ένας Καναδός ονόματι Dominic Cifarelli.
Αυτός ο κύριος, πριν ενταχθεί στο δυναμικό της μπάντας του Μαλακιάν συμμετείχε σε μια μπάντα τους Pulse Ultra και με τους οποίους κυκλοφόρησε ένα ωραίο αλμπουμάκι με τίτλο “Headspace”. Καλός και ως μπασίστας, αλλά στην ουσία ο τύπος είναι κιθαρίστας. Alternative φάση οι Pulse Ultra με διάφορες επιρροές A Perfect Circle κυρίως και διάφορα τέτοια ωραία.
Αφού λοιπόν οι Pulse Ultra διαλύθηκαν, ο συγκεκριμένος κύριος έφτιαξε ένα έξοχο project και κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του [2007].
The Chronicles of Israfel - Starborn, Tome I
Αυτό λοιπό είναι ένα καταπληκτικό progressive rock / experimental άλμπουμ με φοβερές συνθέσεις, πολύ όμορφα φωνητικά και γενικώς αξιοπρεπέστατη προσπάθεια που αξίζει και με το παραπάνω την αναφορά [αν όχι και δικό του τόπικ!].
Συμφωνώ και επαυξάνω. Τρελή δισκάρα. Αυτό είναι το καλό με αυτές τις κυκλοφορίες. Σου έρχονται από εκεί που δεν το παραμένεις και νομίζεις ότι σου έπεσε κανένας βράχος στο κεφάλι. Το έχω λιώσει το αλμπουμάκι. Τρελό ταράκουλο.
Πολύ ότιναναι ο ζωολογικός κήπος και το γουστάραμε γι’ αυτόν το λόγο. Δεν μπορώ όμως να πω ότι με κέρδισε σαν δίσκος. Βέβαια στο συγκεκριμένο είδος (συνοθύλεμα ειδών καλύτερα) οι γνώμεις αλλάζουν πολύ εύκολα, και φυσικά οι 2 ακροάσεις δεν είναι καθόλου αρκετές.
Από την άλλη, το Ίζραφελ από τα λίγα που άκουσα μπορώ να πω ότι με κατέκτησε και όταν βρω τον χρόνο προβλέπεται λιώσιμο:)
Progressive μπάντα από τον Καναδά. Το συγκεκριμένο άλμπουμ το έχω λιώσει άπειρα και μπαίνει στα καλύτερα του '08.
Ειδικά αυτό το Computational Symptoms, πόσο πωρωτικό μπορεί να είναι;…
Δεν εχω ακουσει ακομη ολοκληρο το album, μιας και παιζει να χω πατησει replay στα Wolves και Crossing the ocean γυρω στις 5 φορες εκαστο
Παω να πιω κανα panadol extra να χαλαρωσω, πολυ κουραστηκε το μυαλο μου να πιανει τον ρυθμο
τους dali’s dilemma τους εχετε ακουστα? αν σας αρεσουν οι theater και δεν τους εχετε τσεκαρει ακουστε οποσδηποτε!!! πιστευω οτι ειναι η καλυτερη περιπτωση “αντιγραφης” των θεων . Ενα δισκο εχουν βγαλει (manifesto for futurism) και δυαλυθυκαν . ειναι ο ορισμος του prog metal απο το ονομα , το εξωφυλλο, στοιχους και εννοειται τη μουσικη. τσεκαρετε!!!
Α, ναι. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν βγεί το τελευταίο διάστημα στον συγκεκριμένο ήχο, που χάνεται η μπάλα. Επίσης, αρχές του 09 αναμένεται νέο Pure Reason Revolution. Δέος.