Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

να ακουσω οχι να αγορασω…:):slight_smile:

Έχεις PM. Περιμένουμε σε κάνα μήνα να ξαναγράψεις και να προσκυνάς.

Edit: Το συγκεκριμμένο Album που φαίνεται στο Link του Signal είναι ένα από τα 4-5 καλύτερα Progressive Albums των Nineties, χτύπα το αλύπητα.

ευχαριστωωωω…:):):slight_smile:
αν και δεν μπορω να κατεβασω θα το τσεκαρω αυριο στη δουλεια… μακαρι να ειναι οπως τα λες!!!

τι στυλ εχουν???

Το ξέρω ότι θα ακουστεί γελοίο, αλλά είναι σαν οι Placebo να ήταν καλή μπάντα και να έπαιζαν progressive.

δηλαδη???:-k:-k:-k

Έχουν πολλές επιρροές από new wave και η φωνή θυμίζει λίγο Molko. Είναι πολύ καλοί μουσικοί (ο ντράμερ θεός) αλλά και αρκετά έξυπνοι ώστε να μην παραφορτώσουν τα κομμάτια. Βγάζουν αυτό το πεσιμιστικό-αποπνικτικό συναίσθημα πολύ καλύτερα από new wave/dark μπάντες της σειράς.

Πωρώθηκα τώρα και έβαλα Die Flucht. Το adam τι κομματάρα είναι!!;;

βασικα ξενερωσα με αυτα που διαβασα… νομιζω πως δεν θα μου αρεσουν!!! τελος παντων… ειδωμεν!!!

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το ωραίο στους mayfair, τουλάχιστον όσο θα έπρεπε βάσει των απόψεων από άλλους που εκτιμώ ιδιαίτερα. Δεν τους έχω δώσει και τον απαραίτητο χρόνο σίγουρα, αλλά όσο έχω ακούσει δεν τον έχουν κερδίσει κιόλας.

Αν και ο Dude το λέει καιρό, εγώ ήθελα να ωριμάσει λίγο για να εκφέρω άποψη. Τελικά, το Subsignal με κέρδισε και πιστεύω ότι αν του δοθούν οι απαραίτητες ακροάσεις ανταμοίβει. Τουλάχιστον, περισσότερο από το Shadow Gallery.

βασικά η περιγραφή που έκανα είναι καθαρά προσωπική μου ματιά που λένε και οι fates :slight_smile:

καλά γούστα είναι αυτα
το Subsignal και εγώ το αδίκησα… είναι τουλάχιστον ισάξιο του Paramount

εγω παλι προτιμω τετοια πραγματα

Ιταλοί είναι αυτοι.
Για ψήσε μας λίγο παραπάνω με λεπτομέριες :slight_smile:

ιταλοι ειναι και χωνουν ασχημα… τσεκαρε το συγκεκριμενο χωρις 2η σκεψη και πες μου!!! :wink::wink::wink:

Μπαίνει και αυτό στην λίστα με τα ?υπό τσεκάρισμα? :wink:

Αχ αυτο το Mental Torments των Γαλλων SUE…
Αν ειχε και καλυτερη προφορα ο τραγουδιστης, θα εδενε απολυτα το γλυκο για μια απτις καλυτερες μπαντες.
Το instrumental του So Cold ( http://www.youtube.com/watch?v=9KBo1BmA-DA ) και του Now or Never (4:23 και αντε καλη εκτοξευση) δεν προκειται να τα βαρεθω ποτε μου.

Ναι για Pathosray ειδα πολυ καλο review στο seaoftranquility και usaprog, let’s check.

μπραβο φιλε…:thumbup:

ωραιο το αλμπουμ…

:slight_smile:
αν σου άρεσε δοκίμασε και το δεύτερο τους Bent

Δεν θα απογοητευθείς :wink:

ο τραγουδιστής τους συνέχισε στους συμπαθητικούς Magnitude 9

ok…μολις βρω λινκ κατι θα γινει…
το αλλο ηταν ευκολο να το βρω…

παντως σε 1-2 τραγουδια ηταν λιιιιγο εκνευριστικό να ακους τις ιδιες λεξεις-φρασεις 3 χιλιαδες φορες…χαχα…:slight_smile:

αλλα ενταξει…καλο αλμπουμ…και με μια μονο ακροαση…αμα περασει και ο καιρος και κατσει λιγο μεσα μου θα ειναι καλυτερα…

:slight_smile:

Από την Ιταλία είναι οι τρελάρες Garden Wall. Εγκληματικά άγνωστη μπάντα. Η μουσική τους δεν περιγράφεται εύκολα. Πειραματικό progressive χωρίς να χάνει σε τραγουδοποιία και να κουράζει. Προσωπικά μου έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό όταν τους ακούω. Από Devil Doll μέχρι Watchtower?
Έχουν επτά δίσκους. Θα πρότεινα το Path of dreams του 94 και το The seduction of madness του 95

Και στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=W58CYADVS7o

ειναι instumental μπαντα??? ωραια μουσικη αλλα δεν τη παλευω με τα instumental… θελω να ακουω και λογακια!!!:stuck_out_tongue:

Ναι βρε τα λένε τα λογάκια τους :stuck_out_tongue:
Και μάλιστα με αρκετά ιδιαίτερο τρόπο.

Δες και το γιουτουμπολίνκ.

Edit

και 2ο λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=OP4LvbbuPlM