Progressive metal κυκλοφορίες/μπάντες

μου θυμιζουν λιγο time machine… ιταλοι θα μου πεις…:slight_smile:

παντως στο link δεν εχει λογακια!!!:-k:-k

Πραγματικα αίσχος… δυο κομματια έχει το γιουτιουμπ και τα δυο ινστρουμενταλ :stuck_out_tongue:

Πάντως δεν έχουν μεγάλη σχέση με Time machine. Ϊσως λίγο με τα 2 πρώτα των T.M.

η εισαγωγη στο 1 λινκ φερνει πολυ σε time machine… τελος παντων!!!

Ναι όντως. Είχαν αρχίσει και την ίδια εποχή και ήταν και από την ίδια χώρα, απλά οι Time Macchine εξελήχθηκαν σε στρωτό όμορφο προγκρεσιβ ενώ οι Wall ξέφυγαν…
Όπως και να έχει και οι δύο σπέρνουν :smiley:

μην ξενερωνεις
φιλε μου

οριστε

rejoice

πιστευω οτι θα σου αρεσουν
ειναι απο τα πολυ ξεχωριστα σχηματα του χωρου

οπως θα ακουσεις
περα απο post/dark wave/indie/rock ή οτι αλλες επιρροες εχουν
υπαρχει και η επιρροη των μεγαλων rush

ιδιως στα φωνητικα

ειναι παντως απο τις μπαντες που ειχαν αναγνωριστει απο το χαμερ τοτε
παραδοξως

και η περιγραφη που τους ειχαν αποδωσει πιστευω οτι ειναι απολυτως ταιριαστη

καπου αναμεσα στους bauhaus και τους rush

ακου το κομματι
και πες μας τη γνωμη σου

Βασικά οι περιγραφή του Deckard ήταν ελλειπής. Καταρχήν έχουν 3 εντελώς διαφορετικούς δίσκους. Ο Πρώτος ήταν VoivodoSieges Eveniko λυρικό Technothrash, ο δεύτερος πάει πολύ στην περιγραφή του Signal αν κολλήσεις και αρκετό Fates Warning στοιχείο το οποίο μου φαίνεται ότι το πήραν πίσω στο Pleasant Shade Of Grey(πάντα μου ήταν πολύ οικείοι στην ατμόσφαιρά τους αυτοί οι δίσκοι) και ο τρίτος παίζει μπάλα σε 100 γήπεδα, από Jazz μέχρι καθαρή Trance. Μην κολλάς στην ατάκα που σου είπε ο Deckard και άκου. Πολύ αδικοχαμένη μπάντα.

Για να πάμε και σε ποιο πρόσφατες κυκλοφορίες.

Το συγκεκριμμένο μου φάνηκε απίστευτο και ύστερα από 2 βδομάδες το βάζω στη λίστα μου με τα καλύτερα του 2009 γενικά. Καταφέρνουν και συνδυάζουν πολλά στοιχεία, πολλές φορές από συγκροτήμματα από δε μου αρέσουν αλλά ευτυχώς εστιάζουν σε όλα όσα μου αρέσουν σε αυτά. Από dead soul tribe σε Opeth με κάποια ανατολίτικα Tea Partίζοντα στοιχεία και μακροσκελείς αναπτύξεις(Theaterika χτισμένο) με πολλά Instrumental περάσματα(εμένα πάντως δε με κουράσαν καθόλου) που εστιάζουν περισσότερο στην ατμόσφαιρα παρά στην τεχνική. Κακώς περάσαν τόσο στο ντούκου, περιμένω με 1-2 δίσκους ακόμα χτίσιμο τύπου Riverside.

Sorry για την παραπληροφόρηση :stuck_out_tongue:

ειχα ξανακανει μια νυξη στο παρελθον
αλλα μιας και ανανεωθηκε το ενδιαφερον για το θρεντ

απο την αμερικη
και υπο την sensory του θεου sean malone
το ενα και μοναδικο αλμπουμ των Clockwork - Surface Tension (1999)
ο malone συμμετεχει και σε ενα κομματι

ανεβασα και ενα κομματι για να παρετε μια γευση

παιδια sorry αλλα οι mayfair δεν μου αρεσουν τελικα…:p:p
ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως signal-05 & darth vader…:):slight_smile:

ενα συμπαθητικο δισκακι για τους λατρεις του ειδους ειναι κ αυτο.

The Quiet Room - Introspect

μονο quiet δεν ειναι αυτο το room!!! :):slight_smile:
δεν ειναι δισκαρα αλλα ειναι πολυ καλο… για τους λατρεις των theater…

Συμπαθητικό άλμπουμ. Έχουν ένα ακόμα αλλά δεν το έχω ακούσει. Καλό είναι;
Όταν ήμουν λύκειο είχα ρωτήσει γνωστό ιδιοκτήτη δισκοπωλείου στην Λάρισα την τραγική ερώτηση “Έχεις κάτι σε στυλ Nevermore” και παίρνω την τραγική απάντηση “Να εδώ οι Quiet room, πολύ καλοί” :stuck_out_tongue:

Από τις 3 πρώτες φορές που το άκουσα η γνώμη είναι πολύ θετική. :slight_smile:
Επιστρέφω στις ακροάσεις…

:lol::lol::lol:

το 2 δεν το εχω αλλα το εχει ενα φιλαρακι μου… απο κανα δυο φορες που το εχω ακουσει δεν μου αρεσει τοσο…

εγώ πάντως μετά από πολύ καιρό το σ/κ άκουσα το El Nino των Eldritch και ένιωσα ένα δάκρυ να κυλάει (συγκίνησης).
επίσης, πολύ καλό το Idmen, αλλά το S.U.S.A.R. μου αρέσει περισσότερο από Indukti.

Μόνο κομματάρες μέσα!!
Πάντως οι Ιταλοί συνεχίζουν να δισκογραφούν τίμια και ποιοτικά παρά την πτώση του ήχου στα 00s (η μάλλον καλύτερα την αλλαγή του ήχου)

ποιος ηταν…? :-k

κουτσομπολη!!! :p:p:p:p:)

ειναι που νομιζω πως ξερω την απαντηση , γιαυτο…
:p:p

O Λάιος εννοείτε.
Θεός κατά τ’άλλα, απλά είχε ένα θέμα με το power/progressive και μια λατρεία στους SLAYER :stuck_out_tongue:

ειδες που το πετυχα…χαχα

ειναι και γαμω τους τυπους…
ναι… SLAYEEEERRR…:!:
και εμενα μια φορα αναμεσα στο stay hunger και το Love Is for Suckers μου ειπε οτι το Love Is for Suckers ειναι πολυ καλυτερο…:stuck_out_tongue:
rockwave με sabbath…
παιδακι βλεπει τον λαιο με την κλασικη μπουζα slayer που εχει ξεβαυφτει
-την εχεις φορεσει πολλες φορες αυτη την μπουζα…??
εγω…:
-ποια μπλουζα…???
το δερμα του ειναι…!!

:lol::lol:

και σταματαω γιατι δεν εχει καμια σχεση με Progressive αυτο…:slight_smile:

:smiley: Τα τελευταία 12-13 χρόνια που τον θυμάμαι την φοράει.
Μεγάλη μορφή και η μάνα του που κρατούσε το μαγαζί καμιά φορά. Έμπαινες και έβλεπες μια γριούλα. Ρωτούσες: “Το καινούργιο Nevermore ήρθε” και σε ρωτούσε: “Το κανονικό ή σε limited;” :stuck_out_tongue:

και για να ξαναμπούμε ontopic:

Ας προσκυνήσουμε όλοι μαζί τον υπέρτατο αμερικάνικο power/progressive δίσκαρο των Leviathan (καμιά σχέση με τους μπλακάδες που παρεμπίπτοντος σπέρνουν) με όνομα Scoring the chapters. Τα έχει όλα: Φωνάρα, καθαριστικό δίδυμο φωτιά, progressive ατμόσφαιρα, επικά κομμάτια (Turning up broken), χίτς (If these walls could talk), μπαλαντάρες (Born unto)

ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

είχαν συμμετάσχει και στο 2ο part του Tribute στους Judas Priest αν θυμάμαι καλά με το Night Comes Down δίπλα σε πρωτοκλασσάτα ονόματα της εποχής αλλά δεν τα κατάφεραν να κάνουν breakthrough. Το “Riddles…” είχα από αυτούς.