Ναι ρε γμτ. Πολλές μπάντες έχουν χαθεί τζάμπα, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τις προτιμήσεις του κόσμου (sic)
Αν σου αρέσει το Riddles και αν κρίνω από τις προτιμήσεις σου στην εκπομπή, ρίξε μια αυτιά και στο Scoring.
μας πιάσανε! εξαρτάται ποιά μέρα και ώρα άκουσες.:lol:
Πεμπτη την πρώτη ώρα με spock’s beard, transatlantic, bigelf και δεν συμμαζεύεται…
Αν και είμαι περισσότερο του power/progressive δεν μπορώ να πω όχι σε λίγο καλό progressive rock
ηθελα καπου να το ποσταρω
queensryche-ικη κομματαρα απο τους Lethal
Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει αυτος ο δισκος απο Heathendom,ελληνικη μπαντα και με πολυ καλη παραγωγη…
α να χαθείς, έτσι όπως το πες νόμιζα ότι βγάλανε καινούργιο :lol:
conception-ιζουσα κομματαρα!!!
Eniac Requiem - Amulet Of The Sun απο το Space Eternal Void του 98
σε κέφια ο signal!!!
Τους Essence Of Sorrow τους έχει αναφέρει κανείς;
Έχουν βγάλει έναν δίσκο το 2007 με τίτλο Reflections of the Obscure…
Μελωδικό Power με Progressive στοιχεία.
Στην φωνή είναι ο Christian Palin, οπότε σε ορισμένες στιγμές θυμίζει και λίγο Adagio, όπως εδώ --> http://www.youtube.com/watch?v=-LmUYK97j7I
Στο “The Mirror” έχει ένα γαμάτο ριφάκι γύρω στο 2:43 που το ακούς και το κεφάλι σου χτυπιέται από μόνο του, ενώ όλο το κομμάτι Meshuggahίζει αρκετά…
πολυ καλος ο δισκος
αλλα το κλου στην υποθεση ειναι οτι στα μισα τραγουδια τραγουδαει ο MATS LEVEN ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :p:p
ξερει κανεις που μπορουμε να το βρουμε σε μια οικονομικη τιμη???
Εκτος απο Orphaned Land, Μη ξεχασετε και το καινουριο των Myrath.
Ακουστε το Madness και θα μπειτε στο κλιμα (symphonyx-ιζει και αξιζει)
Πολυ το oriental αυτες τις μερες ρε δικε μου
Έτσι… δώσε τσιφτετέλι στο λαό
Από την πλεύρα μου να προτείνω μια ωραία ινστρουμενταλιά. Το Torn between dimensions των At war with self του Glenn Snelwar (με συμμετοχή στους Gordian Knot)
Όπως βλέπετε από το εξώφυλλο στον δίσκο παίζει ο δεύτερος καλύτερος ντράμερ όλων των εποχών
ακουγα το τελευταιο τους
και ητανε πολυ καλο
instrumental αλλα οχι κουραστικο
sehr gut
Orphaned Land και Myrath!
Θα φάνε λιώσιμο και τα 2! Μεγάλη μέρα για το “Oriental Metal”… άντε να δούμε τι λένε!
Παλαιολιθικό power/progressive από την Ιταλία το Irae melanox των Adramelch.
Τεχνικό, επικό, ψηλά φωνητικα…
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!
Νομίζω το είχε πάρει το μάτι μου σε subterra του hammer εποχής Φλωράκη όταν είχε βγέι σε cd
Το νέο Myrath σπέρνει!Μου άρεσε πολύ παραπάνω από το προηγούμενο.Ειδικά το Silent Cries είναι απίστευτο κοματι…
Εμένα πάλι όχι και τόσο, το προηγούμενο μου φαινόταν πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Βέβαια δεν το έχω ακούσει ολόκληρο ακόμα και δεν του έχω δώσει μεγάλη προσοχή… ίσως γιατί μου έχει πάρει τα μυαλά το νέο Orphaned Land!
Ειναι κ ο καινουριος τραγουδιστης τους.Κολλαει πολυ περισοτερο απο εκεινον το Allen κλωνο που ειχανε στο Hope.
Οσο για το ORwarriOR θελει πολλες ακροασεις για εμπεδοση!
Για ριχτε ενα αυτι και εδω : In Mourning - Monolith
Progressive Melodic Death Metal
Oσο το ακουω τοσο περισσοτερα ωραια σημεια ανακαλυπτω…
νταξει δε μιλαμε και για κανενα επος αλλα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον
Αυτό είναι ψιλοαδιάφορο… Μου φάνηκε κατά πολύ καλύτερο το shrouded divine