Έγραψαν ένα Crack the Skye Pt.II με το άλμπουμ “The Flight After the Fall”, έχει ένα ενδιαφέρον
Βαριές κουβέντες ξεστομίζεις
Τις έγραψα κιόλας… Δεν το λέω για καλό το Pt. II
Το original,το τεχνικο,το στρυφνο,το λατρεμενο us progressive power!
31 χρονια μετα το θρυλικο Shallow Reflections (και με την υπεροχη παρενθεση των sunrise dreamer) οι μαστορες επιστρεφουν και διδασκουν.
Μέχρι το 3’ είχαν παίξει 5 κομμάτια ήδη.
Μόλις μπήκε το τραγούδι ήμουν 100% σίγουρος πως το είχα επι 1.5 ταχύτητα το βίντεο.
Πολύ ιδαίτερο ! υπήρχαν σημεία που βαρέθηκα και σημεία που με καθηλώσαν (Ειδικά το τέλος)
Μπήκε στην λισταν των Must για ακρόαση το 25.
Κι εγω ετσι καταλαβα, με τη διαφορα οτι νομιζα πως καθενας απο τος πεντε παιζει διαφορετικο κομματι Εντυπωσιακες εναλλαγες, αλλα ζαλιστηκα, ειδικα στα πρωτα 1-2 λεπτα. Μετα συνηθισα, αλλα πρεπει να ακουσω κανενα δισκο τους για να δω ποσο θα την παλεψω μαζι τους. Ολο αυτο το περιτεχνο prog math rock μπορει να γινει μεγαλος μπελας.
ΤΡΟΜΕΡΟ είναι. Ακριβώς το προγκμέταλ που θέλω και ψάχνω. Έτσι πρέπει να είναι, ψυχοπαθές, διπολικό, αφιλόξενο, επικίνδυνο.
Αχ, η Μεγάλη των Watchtower Σχολή. Θα συνεχίσει να μας βγάζει ασπροπρόσωπους μέχρι να πεθάνουμε… Και μετά θα βγάζει τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ασπροπρόσωπα.
Πωπωπωπωπωπωπωπω τι ζημιά ήταν αυτή…
Βέβαια εχει και άπειρο core μεσα, ε; Πολυ Dillinger ακουω εγω…
Το αλμπουμ ερχεται στις 11 Απρίλη, θα ερθει και κριτική νωρίτερα!
Κι αυτούς στη Μεγάλη των Watchtower Σχολή τους βάζω εγώ
Εσείς οι fan του αυστραλιανού prog metal, ρίξτε μια αυτιά στο ωραιότατο ντεμπούτο των Primrose Path!
Έχω πράμα που σαλεύει.
Οι Πορτογάλοι Phase Transition ντεμπουτάρουν στις 6/6 κι αναμένω να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Έχουν βιολί ως βασικό όργανο και πολύ εκλεκτικό, μοντέρνο στυλ.
Οι Φινλανδοί Royal Sorrow επίσης θα ντεμπουτάρουν (νομίζω) από InsideOut, λογικά θα ανακοινωθεί ημερομηνία πολύ σύντομα. Σωστότατη μίξη όψιμων Leprous/Devin.
Επίσης, την Παρασκευή οι Νορβηγοι AVKRVST θα κυκλοφορήσουν single από το επερχόμενο δευτερο άλμπουμ τους, με συμμετοχή Ross (Haken). Πάλι από InsideOut.
Δείγμα από τον πρώτο δίσκο:
Αυτά για την ώρα.
Τιναφτά ρε μλκ
Δηλαδή πώς υποτίθεται ότι τους προφέρεις τούτους δω
Ευκολο. Αβκρβστ.
AVKRVST (pronounced Awcrust) is a progressive metal band from Oslo
Γιατί μας το χαλάς τώρα;
Τετοιος ειμαι!