Φοβερος δισκος με καμια 40+ μουσικους να συμμετεχουν … https://www.abelsequera.com/
Πολυ δυνατο!
Ποιους εχει μαζεψει ο τυπος εντωμεταξυ!!
Θα μπορούσα να το βάλω και στις ποστ ροκ κυκλοφορίες ενδεχομένως, ίσως κολλάει λίγο παραπάνω εδώ.
Πολύ ενδιαφέρον και καλοπαιγμένο (μοντέρνο) προγκ ροκ, με αρκετό post μέσα και κάποιες ηλεκτρονικές τζούρες. Ταξιδιάρικο, ελαφρώς σκοτεινό, με μια ηρεμία να το περικυκλώνει. Πολύ όμορφος δίσκος. Ως επί το πλείστον instrumental, αν και υπάρχουν και κομμάτια με φωνητικά.
Πολύ ωραιο είναι αυτό, το άκουσα πριν κανα μηνα, κάπου το πετυχα να εχει ψηλα ratings. Στο progarchives ισως;
Πολύ ενδιαφερουσα δουλειά, thanks!
Πάω και θυμάμαι καμιά φορά κάτι δίσκους, ούτε ξέρω κι εγώ με τι συνειρμούς…
Αν θέλετε κι εσείς να το παίξτε το “χιπ” στους φίλους σας με τις γνώσεις σας στην prog, ή αν έχετε χάσει την πίστη σας στην prog του 21ου αιώνα, ψάχνοντας στα σκουπίδια του neo-prog, βουαλά!
Απολαυστικη συμπραξη επι σκηνης δυο τοτεμ του χωρου με την βοηθεια των σεσημασμενων “Bumblefoot” και Fierabracci σε κιθαρα και μπασο
Λάτρεις της progressive rock, μην κοιμαστε
Μόνο αν αρέσκεστε στο σκληρό avant-prog.
Για όσους δεν τους γνωρίζουν, οι Ni είναι από τα κορυφαία brutal prog / RIO σχήματα . Το νέο τους άλμπουμ έρχεται 1η Δεκεμβρίου και περιέχει τρελό prog ξύλο - τσεκάρετε το δείγμα.
Το πιστεύεις ότι για άσχετο εντελώς λόγο διάβαζα την τελευταία σου κριτική για τούτους, κι έλεγα “αναρωτιέμαι τι να κάνουν αυτές οι ψυχές!”
Μπανταρα ε. Πάτησες play;
Αμέ! Παράνοια! Ό,τι δείχνει το εξώφυλλο του Pantophobie το ακούς και μέσα! Στα όρια του σύγχρονου mathcore αν το έπαιζαν οι King Crimson
Το καινούριο είναι ακόμα πιο ακραίο/καλύτερο…
Εχω γράψει ξανα παλιοτερα για τους Jack O’ The Clock, ενα απο τα πιο παραξενα γκρουπ που ξέρω. Νέο άλμπουμ σε μια βδομαδα, πρώτο δειγμα εδώ.
Ακουγονται ταυτόχρονα σαν 70s prog, avant-folk και country/bluegrass μπάντα. Ειναι εντελώς ανεξήγητο. Είναι πάντως σταθερά πολύ καλοί.
ΕΠΙΣΗΣ,οι RIO θεοί επιστρέφουν στις 3 Νοεμβρίου, μετά από 9 χρόνια.
Τέσσερα δείγματα και το πράγμα ειναι πολύ ενδιαφέρον…
Αυτά γιατί δεν τα λέτε;
Εκτός αν τα είπατε και δεν τα ακούσαμε
Εδιτ γιατί βλέπω κυκλοφόρησε και νέο Jordsjø!
Agusa δεν άκουσα ακομα, Jordsjo πάρα πολύ καλό!
Για τ’ αποδυτήρια πήρα την άγουσα.
ΛΕΞ στο χαρίζω αν το θες.
Όποιος έχει να προτείνει παρόμοια ακούσματα με Marillion, Renaissance κ γενικά με αυτόν τον μελωδικό progressive ήχο είναι ευπρόσδεκτος. Υπόψη ότι Genesis και το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Fish είναι ήδη στα ακούσματά μου. Σας μερσώ.