Progressive Rock

Εξαιρετικό όντως!

1 Like

Είχα καιρό να πειστώ από περιγραφή για κάτι που αγνοώ πλήρως. Είπες λέξεις κλειδιά και με παρέπεμψες σε ήχους υπό εξαφάνιση, θα το τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία!

3 Likes

Ελπιζω να μην απογοητευτεις,Ανεφερα μονο οσα ανιχνευσα με το προσωπικο μου κριτηριο.Ειμαι σιγουρος οτι αλλος ακροατης θα ακουσει(και) αλλα.

1 Like

Αδέρφια, ξυπνάτε!

1 Like

πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικό που σε prog έχουμε και τέτοιες ζεστές οργανικές παραγωγές!

1 Like

Εσένα σκέφτηκα αμέσως ε, για δώσε ακρόαση - αν δεν το εχεις κανει ήδη…!

Χαχα, υπάρχει ένα mini που περιμένει τη σειρά του να δημοσιευτεί

1 Like

Mini ε; Μου φαινεται πως ειναι για τα μεγαλα σαλονια!

Χαίρομαι πολύ που σ’ αρέσει τόσο, είναι από τα prog άλμπουμ που μέχρι τώρα έχουν συζητηθεί. Το βρίσκω πολύ συμπαθητικό, αλλά κάπως μονόχρωμο ακόμη, πολύ πιστό στη συνταγή του καθ’ όλη τη διάρκειά του. Το συγκρότημα σπέρνει, αλλά εδώ θέτει στάνταρ και συστήνεται. Η κορυφή του παγόβουνου θέλω να πιστεύω πως αργεί ακόμη να φανεί.

1 Like

Το πιο απολαυστικό από τα πιο καμμένα γκρουπ που θεωρούνται prog, μόλις ανακοίνωσε νέο άλμπουμ.

Το προηγούμενο το είχα στο νο2 της λίστας του 2022!

4 Likes

Οτι και να πεις για αυτο το line up ειναι λιγο… Απιστευτο λαιβ θα ειναι

4 Likes

Πραγματικα περιοδεια ονειρωξη.Ελπιζω και Ευρωπη.Για αρχη θα ανακοινωσουν Αμερικη παντως

2 Likes

Δεν ήξερα που ακριβώς να το ποστάρω, γιατί δεν είναι prog rock per se, αλλά προφανώς αφορά τον ευρύτερο συγκεκριμένο ήχο. Πάρτε λοιπόν ένα πολύ γλυκούλι ποστ με ιστορία και φώτοζ από την ημέρα που γεννήθηκαν οι Øresund Space Collective, ένα πραγματικά ενδιαφέρον, πολυσχιδές psy/space/experimental σχήμα από Δανία/Σουηδία.

1 Like

Πολύ καλοί! Είχα γράψει σε ένα παλιότερο Underground Express γι αυτούς, είναι καλοί και πολύ παραγωγικοί!

1 Like

Θυμάμαι τον Γιάννη από την Sound Effect (που τους κάνει και διανομή και παραγωγή) να με ρωτάει αν τους φέρει στην Ελλάδα τι κόσμο πιστεύω ότι θα μάζευαν. Η απάντηση μου ήταν κάτι σε στυλ “ε, οι πελάτες σου” :laughing:

Νομίζω δεν τους έφερε ποτέ τελικά…

1 Like

Είχαν έρθει το 15 ή το 16 νομίζω, εγώ δεν άκουγα τότε όμως για να πάω.

Καλά, όχι μόνο όντως είχαν έρθει, όχι μόνο όντως τους έφερε ο Γιάννης, αλλά είχα πάει και είχα καλύψει κιόλας τη συναυλία με ανταπόκριση. Γηρατειά…

4 Likes

Θεός.

Μου θύμισες έναν φίλο μου με τον οποίο έχω γυρίσει μαζί του όλη την Ευρώπη για συναυλίες αλλά ήταν πάντα τόσο κλασμένος από τους μπάφους που δεν θυμάται τα μισά. Και θυμάται άλλα που δεν είδαμε ποτέ.

6 Likes

Άμα σε γουστάρουν οι ίδιοι οι Onsegen Ensemble, τότε οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνουμε;

3 Likes

Του αξίζει να μπει εδώ φυσικά κ όχι στο black metal thread. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του… σπεύσατε.

2 Likes