Αν δεν απατωμαι δεν εχει γινει καποια αναφορα στο συγκεκριμενο αλμπουμ καθως και στην μπαντα!αν παλι εχει ηδη γινει συγχωρηστε με!νομιζω πως προκειται για μια μπαντα που πρεπει ολοι να ασχολειθουμε με τα καμωματα της!πραγματικα δεν εχω λογια για να περιγραψω αυτον τον ογκολιθο που εσκασε!στα θετικα και το γεγονος πως ολα τα μελη ειναι μικρης ηλικιασ:D
[SPOILER]Aν οι Dream Theater το γυριζαν σε tribute μπαντα των The Dillinger Escape Plan, ισως ακουγονταν καπως ετσι. Θα πρεπε βεβαια να παρουν αλλο τραγουδιστη.
Ασε που ειναι και Καναδοι. Επιπλεον μπονους.[/SPOILER]
Όχι ρε μλκ!! Τι παίζουν οι θεούληδες? Έχω ακούσει το Bloodmeat 5-6 φορές καπάκι.
Math metal κιθάρες, με καθαρά πιασάρικα ρεφραίν και κάποια λίγα screamo φωνητικά.
Εξαιρετική δουλειά. Αν και στην αρχή λιγάκι με φόβισαν πως πρόκειται για κόπια Trivium.
Αλλά τελικά θυμίζουν πιότερο Between The Buried And Me και Sikth, όπως προείπε και ο signal-05 .
νταξ το γρηγορο σημειο στο bone marrow ειναι τρελη power-ια!!
το παλικαρι παντως εχει τρελη φωνη
και γουσταρω πολυ που τα καθαρα φωνητικα ειναι τα lead και οχι τα καφρικα οπως σε δεκαδες αλλες μπαντες
μακαρι να το συνεχισει ετσι
γιατι ειναι ακομα πιτσιρικας
Αν και εμφανισιακά είναι λίγο καραγκιοζάκοι (σκάνε με κάτι τρύπια σώβρακα στις συναυλίες) , έχουν πιστεύω τρομερό μέλλον. Φοβερά κομμάτια με πολύ έμπνευση. Τώρα σε μερικούς ξυνίζουν τα φωνητικά αλλά εγώ πάλι θεωρώ ότι ο τύπος έχει πολύ καλή φωνή και την κάνει ότι θέλει.