Psychotic Waltz, Royal Hunt -28/4/2012 @Fuzz Athens, 29/4/2012 @block33 Thessaloniki

ρε μην τρελαίνεστε με τα μέσα, κάπως θα φύγουμε από κει πέρα. σημασία έχει αν θα μπορούμε να κουνηθούμε για να φύγουμε. Θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά, και θα είναι η τελευταία μου δημοσια εμφάνιση πριν τις πανελλήνιες :lol::lol:
Ελπίζω να αξίζει τον κόπο, τι ελπίζω δηλαδή, το ξέρω.

Aυτό ακριβώς. Ας είμαστε σε κατάσταση να περπατήσουμε και όλα θα γίνουν…

Αν είναι εύκολο, ότι σετλιστς υπάρχουν από KIT στο θρεντ του KIT, όχι εδώ, οκπλζθνξ.

Επίσης, τελικά 7 ανοίγουν οι πόρτες;

E καλα σιγουρα θα υπαρχουνε ολα τα κλασικα ξερω 'γω “Another Prophet Song”, “Halo Of Thorns”, “I Remember” κλπ, αλλα θα χωσουνε και πολλα ψαγμενα για να φτασουνε τις δυομισι ωρες…πιστευω οτι θα ακουσουμε και τα 4 αλμπουμ σε πανω απο το 50 % της εκτασης τους…

Καλά να περάσετε σήμερα Αθηναίοι.Αναμένουμε εντυπώσεις κ.λ.π. λεπτομερώς.

Όποιος δει έναν με μπλούζα Awaken the Guardian, πιθανώς μαζί με έναν φουντωτοκοτσίδα, ας κάνει ένα νοκ νοκ. :wink:

Εγώ είμαι ο φουντοκοτσίδας;

Ναι. :smiley:

Δεν έχω λόγια. Μακάρι να ανέβαινα αύριο και Θεσσαλονίκη. Δυόμιση ώρες στα κόκκινα. Εμπειρία τεράστια όσα είδαμε απόψε. Μαύρο σημείο ο ήχος. Περισσότερα αύριο. Να μαζεψω και κάνα κομμάτι…

:cry::cry::cry::cry:

Καταπονημένος σωματικά και ψυχικά. Μην το χάσετε αυτό οι πάνω. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μόνο

[SPOILER][SIZE=“7”]WHY CAN’T WE JUST FLY?[/SIZE][/SPOILER]

Και επίσης τεράστιο χτύπημα το 1-2 από [SPOILER]INTO THE EVERFLOW[/SPOILER] και [SPOILER]HANGING ON A STRING[/SPOILER]

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! ΝΑΙ!

Ε δεν μπορώ λέμε. Δίνω μάθημα τη Δευτέρα και το χω παρατήσει απ’ την υπερένταση.:stuck_out_tongue:

Απίστευτη συναυλία.

Το τραγούδι που παίξανε πρώτη φορά που είπε ο Moonchild ήταν πραγματικά ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Μοναδική μου ένσταση είναι ότι μπορούσαν να βγάλουν 2 τραγούδια από το Mosquito (που είναι ο δίσκος που μ’αρέσει λιγότερο) και να βάζαν και το A Psychotic Waltz να μας αποτελειώνανε.

[SPOILER]Αν είδατε κάποιον με μπλούζα Reverend Bizarre , εγώ ήμουν[/SPOILER]

[SPOILER][SPOILER]ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ[/SPOILER][/SPOILER]

Πραγματικά όμως, κανένας δεν νομίζω ότι πρέπει να παραπονεθεί για τραγούδια. Δηλαδή ότι και να παίζανε θα ήταν dream setlist ασυζήτητο. Κι εγώ π.χ. θα ήθελα δυο-τρία συγκεκριμένα κομμάτια ακόμα[SPOILER](Need, A Psychotic Waltz, Only In a Dream)[/SPOILER] αλλά τώρα ούτε να τα σκεφτώ, ούτε. Καλά, για το A Psychotic Waltz είχε φαγωθεί ένας μπροστά, παίζει να το 'πε επί 3 σερί τραγούδια. :stuck_out_tongue:

Από κόσμο τι είχε; Από απόδοση; Ελπίζω να μη μας τους κουράσατε πολύ! :stuck_out_tongue:

Όταν έμπαινα το προσωπικό συζητούσε για καμιά χιλιάρα, δεν ξέρω αν τους έπιασε. Πάντως ήταν γεμάτο το Φαζ.

Σετλιστ σε Spoiler

[SPOILER]Sleeping Dogs
Ashes
Out Of Mind
Into The Everflow
Hanging On A String
Freakshow
Mosquito
Mindsong
Shattered Sky
Haze One
Faded (έγινε της πουτάνας)
Morbid
Drift
Northern Lights
My Grave
Freedom?
…And the Devil Cried (E.Τ.Π)
Halo Of Thorns
I Remember
Another Prophet Song
In This Place
I Of The Storm
Spiral Tower
Nothing[/SPOILER]

όχι με αυτή τη σειρά. Ξέχασα τίποτα?

Συμπλήρωσα εγώ. Τώρα για σειρά δεν έχω κουράγια.

έδιτ. έφτιαξα και σειρά. άντε τρία τέσσερα να χω λάθος.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Kαλημέρα σας. Τι χαμπάρια; Ζούμε, ζούμε;

[SPOILER]Καρντάσια, αν το σκέφτεστε ακόμα για σήμερα, απλά χάνετε χρόνο…[/SPOILER]

Παίξανε 2,5 ώρες οπότε ξεκινάνε από 11/10.

Τα μοναδικά μειονεκτήματα (να υπογραμμίσω την υποκειμενικότητα) ήταν ο ήχος. Εγώ ήμουν 3-4 σειρά και σε φάσεις δεν μπορούσα να ακούσω την φωνή του τραγουδιστή ή τα σόλο στις κιθάρες (π.χ. το θέμα στις κιθάρες στα κουπλέ του Ashes).
Αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή ένταση (κάτι που ανέκαθεν με ενοχλέι), το σχετικά ψόφιο κοινό (μπροστά στο κέντρο και λίγο αριστερά , ευτυχώς είχαμε πιο ζωηρούς :smiley: ) και κάποιες προσωπικές λατρείες που αφήσανε απ’ εξω έκαναν την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου σχεδόν τέλεια. 9/10.
Η απόδοση των Psychotic ήταν δεκάρι ακατέβατο όμως.

Pagan’s Mind καλοί, Royal Hunt πέρασα φοβερά αφού είχανε φοβερή επικοινωνία με το κοινό.

Προς Θεσσαλονικείς : Να το γεμίσετε και να χτυπηθείτε σα να μην υπάρχει αύριο. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά πιστεύω δεν τα καταφέραμε καλά.