Ρε παιδιά έχω καταλάβει καλά; Θεσσαλονίκη θα παίξουν με 3 σαπόρτ και με το πρώτο σαπόρτ να ξεκινάει (λέμε) στις 21:00; Να φέρω ταπεράκι με κεφτεδάκια και αντίσκηνο;
Να δω τι ώρα θα γυρίσουμε Καβάλα και πως θα ξυπνήσουμε αύριο για δουλειά!
κατευθειαν για δουλεια…σιγα μην κλεισει ματι ολη νυχτα απο την υπερενταση…
λιγες ωρες ακομα…
Να πω λίγα περισσότερα τώρα που έχω καθαρίσει λίγο…
Δεν πρόλαβα Pagan’s mind εκτός από το τελευταίο κομμάτι. Με καλό ήχο και τίποτα άλλο, αφού δεν έχω επαφή με το γκρουπ. Μπορεί και να τσεκάρω. Μπορεί και όχι.
Οι Royal Hunt είναι καλό μου γούστο. Και ομολογώ ότι με αποζημίωσαν. DC Cooper μεγάλος ποζεράς, άρα είναι love’im or hate’im φάση στη σκηνή. Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι σπουδαία φωνή και το έδειξε εχθές εύκολα, αν και κάποιοι στίχοι του ψιλοξέφυγαν. Ο ήχος ήταν καθαρός, αλλά -τι θαύμα- τα πλήκτρα ήταν μπροστά από όλα τα άλλα. Αααα και μην το ξεχάσω. Εϊχε και δύο φωνάρες…:?:?:?
Τώρα για Psychotic Waltz δεν έχω να πω τίποτα. Δεν νομίζω ότι κανενας είχε παράπονα από το σετλίστ. Ήταν ένα όνειρο. Όντως παίξανε για 10 επιεικώς. Ήταν η όλη φάση, ό,τι απόπνεαν στη σκηνή, η ατμόσφαιρα ρε γμτ, όλα ήταν μια μυσταγωγία. Και ας φαινόταν να μη συμμετέχει ο κόσμος. Είδα κόσμο βουρκωμένο, αγκαλιασμένο, “πιωμένο”, βουβό. Και κατάλαβα ότι πολλοί συμμετείχαν με τον τρόπο τους. Και σκέφτομαι ότι αν είχαν απλά αξιοπρεπή ήχο, θα μιλούσαμε για τη συναυλία που κερδίζει όλες τις άλλες συναυλίες. Συνολικά όμως θεωρώ ότι χθες το βράδυ ευλογηθήκαμε. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές και βιώσαμε ανεπανάληπτα συναισθήματα με το Μπαντιλάκη (πες μας άλλο ένα τραγουδάκιι) και την σπουδαία παρέα του…
δεν μπορει να ειναι τυχαιο παντως οτι στο φαζ ποτε δε μπορω να ακουσω το τραγουδιστη και γενικως ο ηχος ειναι γτπ καβαλα. ή ο ηχοληπτης ειναι γτπ ή ο χωρος
Εκπληκτική συναυλία, τίποτα άλλο! (αν δεν ήταν και τόσο μέτριος ο ήχος…)
Οι Pagan’s Mind συναυλιακά μου άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. Στους Royal Hunt για να πω την αμαρτία μου μόνο βαρέθηκα την ζωή μου, ευτυχώς είχα hands free και ψιλοχάζευα στο ράδιο τον τελικό (πάντως ο DC Cooper τον έκανε τον χαβαλέ του). Τώρα για τους Psychotic δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί, απλά εμπειρία ζωής! Θεσσαλονικείς είστε ήδη εκεί, και από ήχο αποκλείεται να έχει χειρότερο από το Fuzz!
[SPOILER]Στο τέλος μόνο εγώ έλεγα ότι λίγο ακόμα και…http://www.youtube.com/watch?v=JmeIePtZiX4 ;;;[/SPOILER]
Έκλαψε ο διάολος χτες σε κάποιες φάσεις…
Προλαβαμε royal hunt… Δεν θα κανω σχολια γιατι ποτε δεν ειχα επαφη με την μπαντα… Για τον DC δεν θελω να πω τιποτα βαρυ και ποσβληθει κανενας το σιγουρο ειναι οτι το χιουμορ του ειναι σκατε. Σε στιγμες νομιζα οτι εβαλε ορο στο συμβολαιο να κανει στη σκηνη οτι γουσταρει και οι αλλοι υπεγραψαν αναγκαστικα…
Oι Psychotic ήταν εμπειρία που παίζει να τη θυμαμαι για πολλά πολλά χρόνια… Το σετλιστ ειχε τα παντα(εκτος lovestone blind γαμωτο). To παίξιμο σε άφηνε μαλάκα. Ο Devon είχε ΕΠΑΦΗ με το κοινο. Μιλάγε ρε παιδι μου πως το λενε και ολοι μαζι το ζουσαν…Εμεις τι να πουμε βεβαια… Οταν εχωσε freakshow χωρις να παρω χαμπαρι ελιωσα… Στο hanging δεν συζητω… Πφφφφ χαλαλι τα 33 πραγματικα.:!:
Πραγματικά μεγαλειώδης συναυλία. Δυόμισι ώρες μαγείας,παράνοιας και συγκίνησης.Ακούσαμε κομματάρες όπως τα Ιnto the everflow,spiral tower,another prophet song σε όλο τους το μεγαλείο. Ακόμα και με προβληματικό ήχο απέδειξαν ότι είναι το κορυφαίο prog metal συγκρότημα.Δεν έχω να πω τπτ άλλο .
AA oi Pagan’s Mind ήταν αρκετά καλοί και οι Royal Hunt ψιλοβαρετοί όσον αφορά τα γούστα μου αλλά εντάξει. Δεν μπορώ να κρίνω 2 μπάντες που δεν έχω ακούσει.
[SPOILER]Moonchild και Tatsoman σας είδα αλλά σήμερα βλέποντας το θρεντ το κατάλαβα. Ήμουν ένας τυπάς με μια μπλούζα Opeth από το live του 2009 μπροστά στο κέντρο.:p[/SPOILER]
Απο Merch τι ειχε?
Δε περνανε με τιποτα οι ωρες…
Ο ήχος #-o τουλάχιστον μπροστά πού ήμουν. Το setlist ονειρικό, αν καί έμεινε εκτός ένα απο τα καλύτερα prog τραγούδια. Οι Psychotic Waltz και περίμενα 20 χρόνια να το πώ ,αφού δεν τούς είχα δεί live, είναι μαζί με τούς Fates Warning στη κορυφή της μουσικής.
Εισιτήρια για Θεσ/νίκη έχει?
Κρίμα πάντως που λόγω του κάκιστου ήχου χάθηκε μεγάλο (πολύ μεγάλο όμως) μέρος της μαγείας, εγώ ήλπιζα να πιάσουμε επίπεδα Shadow Gallery αλλά?
Anyway, μερικά βιντεάκια:
PAGANS MIND ?[B][U]live your life like a dream[/U][/B]
ROYAL HUNT ?[B][U]kingdom dark[/U][/B]
PSYCHOTIC WALTZ [B][U]?mosquito/faded[/U][/B]
να σαι καλα ρε φιλε…απο το πρωι ψαχνω να βρω κατι να δω και δεν υπηρχε τιποτα…
πωπω θα λιωσουμε το βραδυ…
Nταξει καυλα, συγκινηση, κομματαραες κτλ κτλ. που ειπατε.
Αλλα ωρες ωρες με το ζορι μπορουσα να ακουσω τον buddy. Ασε τη βαβουρα του ηχου… Δε ξερω για μενα ηταν σημαντικο στοιχειο, που θα μας αποτελειωνε.
Οπως και να χει, ιστορικη συναυλια.
Τσιμπησαμε και μπλουζακι
Δεν έχω το κουράγιο να κάνω κανένα σχόλιο, σχεδον ότι λένε τα παιδιά.
Ενδεικτικά να πω ότι σημερα που εγραφα μπηκε ενα κουνούπι στην αίθουσα και παραλίγο να με πάρουν τα ζουμιά.
Αυτό το φλάουτο θα με στοιχειώνει για καιρό, μην τους χάσετε σήμερα.
Τα είπες ολα…
Αναχωρώ λοιπόν.Άντε καλά να περάσουμε.
Θα φοράω μπλούζα Witchcurse.Όποιος θέλει ας πει ένα γεια
Aπίστευτη συναυλία.Pagan’s Mind πολύ καλοί αν και δεν είχαν τρελή ανταπόκριση, θα τους δώσω μεγαλύτερη σημασία.Royal Hunt τρομεροί, είχε και πολύ show το πράμα.Αυτό το Time will tell όμως γιατί δεν το παίξανε, με άφησαν με το παράπονο.
Για τους Psychotic τι να πω, τα λόγια είναι φτώχια.Όσοι ήταν εκεί πιστεύω πως βίωσαν κάτι ανυπέρβλητο.Αν ο ήχος ήταν καλύτερος και αν εγώ μπορούσα να χωθώ περισσότερο (καταραμένη εγχείριση) θα μίλαγα για το καλύτερο live που έχω πάει ποτέ.Άι στο διάολο, όσο το θυμάμαι συγκινουμαι.
Υ.Γ. Αγαπάμε hentai DC Cooper
[SIZE=“5”]SUUUUPEEEEEEEEEER![/SIZE]
Σε καταλαβαινω απολυτα!!
Αν και απολυτως κομπλε να μουνα θα μενα να απολαμβανω
edit: Oταν ακουσα τα τυμπανα στην εισαγωγη του Another Prophet Song, ανατριχιασα, με πιασε σοκ-αμοκ. Σιγουτα στα 10 καλυτερα κομματια ever!