Psychotic Waltz, Royal Hunt -28/4/2012 @Fuzz Athens, 29/4/2012 @block33 Thessaloniki

άλλο ένα βιντεάκι από άλλο χρήστη! Σιγά σιγά ξεδιπλώνεται και το μυστήριο του σετλιστ!
Παίξανε και Strange ή είναι ιδέα μου? :-k

Να πούμε δυο πράγματα παραπάνω. Pagan’s Mind πολύ καλοί, δεν είμαι σίγουρος αν τους προλάβαμε από την αρχή αλλά κατά τις 7.30 που μπήκαμε έπαιζαν ένα instumental που μου έριξε τα σαγόνια στο πάτωμα, όποιος καταλαβαίνει ας πει πως λέγεται. Royal Hunt υπήρχαν και θετικά και αρνητικά. Στα αρνητικά ότι αγνοήθηκε επιδεικτικά η δισκάρα Paradox. Επίσης, η ανεξέλεγκτη ποζεριά του DC μπορεί να χάλασε πολλούς. Εντάξει, η παρουσίαση πολλών από το καινούριο ήταν αναμενόμενη. Έχοντας ακούσει μόνο τους δύο δίσκους με τον DC δεν ξέρω από ποιους δίσκους έπαιξαν, αλλά κάνα δυο κομμάτια που ήξερα παίχτηκαν μια χαρά. Στα θετικά τώρα, πολύ έντονη ενέργεια στο μεγαλύτερο μέρος του σετ, και προσωπικά εγώ την καταβρήκα με την ποζεριά που συνάντησα και ο Cooper ήταν σε φοβερή φόρμα! Συν ότι παίχτηκαν τα υπερέπη Step By Step και Last Goodbye.

Όχι, δεν παίξανε.

Και κάπου τώρα θα γυρνάνε οι πρώτοι σαλονικείς μετά τον οργασμό.

Δεν ηξερα οτι οι Psychotic διασκευαζαν το Μetal Machine Music

Θα μπορουσε να ειναι η συναυλια της χρονιας. Για καποιους που θα παραβλεψουν τα παντα και θα μιλησουν για ‘‘εμπειρια ζωης’’,’‘ειδαμε τους θεους’’ κλπ μπορει να ειναι
Για μενα με τετοιο ηχο δεν ηταν δυνατον να γινει

Λοιπόν στα πεταχτά,επειδή είμαι σαν παζλ της Ravensburger από κούραση…

Until Rain,Agnosia: Καλοπαιγμένο prog metal,όχι κάτι απίστευτα πρωτότυπο,αλλά έπαιξαν με πολλή όρεξη και δείχνουν πως γουστάρουν αυτό που κάνουν.Αυτό εμένα μου αρκεί.

Μystic Force: Εντελώς εκτός των ακουσμάτων μου,ο ήχος βαβούρα σκέτη,δε θα επεκταθώ,θα γίνω πολύ κακός και δεν υπάρχει λόγος.

Psychotic Waltz: Ονειρεμένο σετλιστ,2,5 ώρες μουσικού οργασμού,ο Devon σε πολύ καλυτερη φόρμα απ ότι περίμενα,οι υπόλοιποι να χαρίζουν απίστευτες στιγμές δεξιοτεχνίας και η δεκαετία του 90 να περνά μπροστά απ τα μάτια μας και πάλι. Κατά τ άλλα ΣΚΑΤΑ ήχος,πολύ σκατά όμως,κιθάρες φουλ στο πρίμο,μπάσα στο θεό,το reverb και το delay στη φωνή του Devon σε επίπεδα “Τζίνα Βαρώνη live στο Ζυγό”,τύμπανα με τη γνήσια συνταγή του St.Anger. Πραγματικά κρίμα για τη μπάντα,η οποία έπαιξε εκπληκτικά,να αδικηθεί έτσι απ τον ήχο της. Γενικά,οπαδικό λάηβ μέχρι την τελευταία νότα,οι παρευρισκόμενοι ξέραμε γιατί βρισκόμασταν εκεί και το διασκεδάσαμε πιστεύω όλοι.

Υ.Γ. : … έλληνα διοργανωτή: Όταν η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη,έχεις 4 μπάντες και οι headliners θα παίξουν 2,5 ώρες,άρχισε το το γαμημένο το live στις 7,για να μη χτυπάω ωράρια σκυλάδικου.Σ ευχαριστώ.

Συμφωνω στα παντα πανω αλλα ρε γαμωτο οπαδοι οπαδοι ναι αλλα μη μας γαμας ετσι τον ηχο ρε ασχετοι στο κωλομαγαζο καθε φορα
Δε μου αρκει να ΔΩ τους μουσικους αυτους θελω να τους ΑΚΟΥΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
ο Dan rock σολαρε σε φασεις και τον καλυπτε ο Mcalpin που επαιζε αρπετζιο και γενικα η κιθαρα του σε ενταση ηταν 3 φορες πιο πανω απο του Dan
Πρεπει να αλλαξα 10-15 σημεια στο λαιβ προσπαθωντας να βρω το τυχαιο σημειου που ολα τα ηχητικα κυμματα χτυπανε καταλληλα μεταξυ τους και δημιουργουν τον τελειο ηχο.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ

Εγώ πάντως βρήκα αξιοπρεπή τον ήχο. Και σίγουρα άκουγα μια χαρά τον Rock, ήμουν σχετικά κοντά του βέβαια οπότε μάλλον άκουγα και απ’ τον ενισχυτή.

Κατά τ’ άλλα τι να λέμε. Εξωπραγματική απόδοση όλης της μπάντας. Απίστευτα δεμένοι σαν να μη διαλύθηκαν ποτέ, Devon ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σε όλα του. Ρίγη συγκίνησης σε πολλά κομμάτια. Κοινό καλό, αν και οι πρώτες σειρές θα μπορούσαν να είναι πιο τρελαμένες :stuck_out_tongue:

Support πρόλαβα μόνο τους Mystic Force. Και το μετάνιωσα. Που δεν ήρθα αργότερα.

ΥΓ: Εντάξει, γκρινιάρης δεν είμαι αλλά δεν μπορώ να μην το πω. Ο Devon θέλει λιιιγο practice στο φλάουτο. :stuck_out_tongue:

Γράψτε και ένα setlist ντε.
Πείτε μου ότι δεν παίξαν το ομώνυμο.

Δεν ηξερα οτι οι Psychotic διασκευαζαν το Μetal Machine Music

:lol::lol:

Όσον αφορά αυτό για τον ήχο :
Όταν ένα live έχει κακό ήχο είναι ακριβώς αυτό που είπατε. ΟΠΑΔΙΚΟ. Εγώ Royal Hunt και Pagan’s Mind δεν είχα ακούσει. Δεν με άγγιξε τελικά και η μουσική τους (όχι κάτι το ιδιαίτερο για μένα). Αλλά προσπαθούσα να πιαστώ από κάπου και ο ήχος δεν το επέτρεπε.
Το ίδιο και στους Psychotic. Απλά εκεί ήξερα απ έξω τα περισσότερα τραγούδια (εξαιρέσεις μερικά από το Mosquito). Το θέμα όμως είναι ότι στα τραγούδια που ΔΕΝ πας για headbang/χτύπημα (Ashes,I Remember, My Grave, All The Voices,Hanging On A String,Into The Everflow κ.λπ.) δεν μπορούσες να τα νιώσεις στην εξιδανικευμένη μορφή που τα ακούς από studio μορφή και να πας “αλλού”.
Και τώρα που το σκέφτομαι, καλά που δεν παίξανε το ομώνυμο, γιατί δεν ήθελα μια τέτοια ανατριχίλα να τη ζήσω πετσοκομμένη. :?

Ο ήχος ήταν ΧΑΛΙΑ. Απορώ που λέτε ότι έφτιαξε. ΟΚ μετά από λίγο βελτιώθηκε αλλά με τίποτα δε θα έλεγα ότι έφτιαξε. Δηλαδή σε τραγούδια τίγκα στο μπλιμπλικι (locust klp) χάναμε όλες τις λεπτομέρειες. Στο faded δεν ακουγόταν καθόλου ο μπαντιλακης, μόνο εμείς. οκ γαμώ δε λέω, αλλά δεν είναι αρκετό.
Εγώ δεν είμαι σκατοπορωμένη οπαδός, αλλά ήθελα αρκετά να τους δω και όσο περνούσε ο καιρός αυτή η αίσθηση built up.
Δε μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα, κάθε άλλο μάλιστα. Περίμενα ότι θα με ξενίσει το λαηβ, δεδομένου ότι δεν έχω συνηθίσει να πηγαίνω σε τέτοιου είδους υποτονικές εμφανίσεις. Αλλά τελικά μου άρεσε.
Απλώς σκέφτομαι ότι αν ο ήχος ξενέρωσε εμένα, φαντάσου πως θα ένιωσαν όσοι το περίμεναν πως και τι, και ήταν όνειρο ζωής να τους δουν.

crawling into my head, mosquito, mosquitoοοοοοοοοο

Πάντως, να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι για τον ήχο δε φταίει πάντα το κακό venue.

Πρέπει να γίνουμε και λίγο πιο αυστηροί με τις αγαπημένες μας μπάντες γενικότερα.

Μα πως δε φταίει το venue?Αφού στο fuzz ο κακός ήχος είναι μια παγιωμένη κατάσταση

Στο fuzz έχω ακούσει και εξαιρετικό ήχο.

Στους PW η μαγεία ήταν τέτοια που δεν μου χάλασε τη βραδιά, αλλά δεν μπορείς και να το παραβλέψεις τελείως.

Όταν έχεις μπάντες που τα μέλη τους μένουν σε άλλες πόλεις (πόσο δε σε άλλες ηπείρους) και κλείνουν μια “περιοδεία” λίγων εμφανίσεων, χωρίς πολλές φορές να βρεθούν καν κοντά να κάνουν μερικές πρόβες όλοι μαζί, τότε κι αυτοί ένα ρόλο τον έχουν. Οι ίδιοι οι Royal Hunt ανέφεραν πως είναι το πρώτο live και έχουν κάνει όλη κι όλη μια πρόβα μαζί…

Ας πουμε μερικα πραγματα με το ονομα τους.

Επειδη και εγω (οπως αρκετοι) ειχα βρεθει αρκετες φορες και πανω στο σανιδι ως μελος συγκροτηματος και κατω απο αυτο παμπολλες φορες ως πελατης/ακροατης, θα ηθελα να πω την γνωμη μου για τον ηχο που ακουμε στις συναυλιες.

Ξεκινω λεγωντας οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις ο ηχος ειναι ΜΕΤΡΙΟΣ και κατω.
Το πρωτο συνηθες προβλημα που υπαρχει σε συναυλιες μεταλκαι χαρντ ροκ ειδικοτερα, ειναι οτι οι ηχοληπτες δειχνουν να μην καταλαβαινουν οτι αυτα τα ειδη μουσικης ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ηχητικα μονο στο rythm section τους.
Δεν ειναι ρεγκε…και αρα δεν ειναι δυνατον να ειναι τα μπασοτυμπανα στο θεο.
Πχ προχτες στους Royal Hunt (που αποτελουνε προσωπικο μου κολλημα), ειδικα στα πρωτα κομματια το μπασο θεριζε.
Και αυτο δεν εχει να κανει με το ποσες προβες εκανε το συγκοτημα.
Ειλικρινα, το να καταφερει καποιος ηχοληπτης να “κρυβονται” τα πληκτρα του Αντερσεν ειναι κατορθωμα…ειναι σα να καταφερεις να μην ακουγεται το μπασο του Harris απο τους Maiden!

Δεν ξερω ουτε τι μουσικα γουστα εχει ο καθε ηχοληπτης, ουτε πως του αρεσει γενικα να ακουει τις σταθμες στο σπιτι του, αλλα οταν αναλαμβανει να κανει ηχοληψια σε ενα γκρουπ απο το εξωτερικο, νομιζω οτι ειναι μεσα στα καθηκοντα του αν μη τι αλλο να ριξει 1-2 μερες πριν μερικες “αυτιες” στα κομματια του γκρουπ (εστω σε στουντιο εκτελεσεις) και να δει πως ακουγονται εκειπερα, να ξερει δηλαδη που βασιζεται η μουσικη τους και τι πρεπει να ακουγεται οπωςσδηποτε.
Και πρεπει να ειναι ευπροσαρμοστος στο τι μουσκο ειδος κανει ηχοληψια…ΑΛΛΗ ηχοληψια θα κανεις σε ενα hardcore group, αλλα σε metal και αλλη σε πιο “ρυθμικη μουσικη”.

Ειδικα σε συγκροτηματα που εχουν πολλες “λεπτομερειες” στην μουσικη τους, το εχω ταμα να τις ακουσω και στο live, πραγμα που συμβαινει σε ελαχιστες περιπτωσεις (Theater kok)
Ειδικα αν το συγκροτημα εχει ΚΑΙ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στην μουσικη του, τοτε χανεις ενα απο τα δυο, συνηθως το δευτερο (με λαμπρη εξαιρεση τους Μεταλλικα που ειναι ογκοδεστατοι και πεντακαθαροι σε αυτο που ακους…ακομα ανατριχιαζω απο τον ηχο που ακουσα στο BIG 4)

Παμε τωρα και στο βασικο λαθος που κανουν τα γκρουπ (ειδικα στα 'ελληνικα" Live σε διαφορα Underworld, AN κοκ)
Ογκος, ογκος, ογκος και τα μυαλα στα καγκελα. Σε σημειο στις κιθαρες να ακους μονο την “βασικη” νοτα που παιζει “γκουρου γκουρου” και τιποτα αλλο.
Μου πηρε και εμενα καιρο για να μαθω οτι σε ενα live, ο “καλυτερος” ηχος που θα μπορουσε να εχει το καθε οργανο αν επαιζε “μονο του”, δεν ειναι απαραιτητα ο ηχος που το εξυπηρετει καλυτερα μαζι με τα αλλα οργανα.
Ειναι αλλο πραγμα η κιθαρα να παιζει μονη της σε εναν αδειο χωρο οπου για να γεμισει ο ηχος πρεπει να τσιτωσεις τα μπασα και αλλο πραγμα οταν θα παιζει μαζι με 4-5 αλλα οργανα…εκει πρεπει να εχεις επιλεξει εναν πιο “λεπτο ηχο” με αρκετα πριμα μεσα του, ωστε να ξεχωριζουν οι “φιοριτουρες” που κανει η κιθαρα εντος του κομματιου…αλλιως το ΜΟΝΟ που θα ακουγεται ειναι η “κουφια” που βαραει μαζι με τα υπολοιπα οργανα, για αυτο και “χανεται” αναμεσα στο μπασο και στην μποτα απο το τυμπανο που βαρανε πανω στο ρυθμο συνηθως.

Δεν κουραζω αλλο, θα πω απλα πως ακουσα εγω την συναυλια.

1. Pagan’s Mind: Ειχαν τον πιο σωστα σταθμισμενο και καθαρο ηχο απο ολους και με εξεπληξαν

2. Royal Hunt: Ειδικα στην αρχη, θαμμενη η κιθαρα η φωνη και τα πληκτρα. Στην πορεια βελτιωθηκε ο ηχος με εξαιρεση την φωνη που εξακολουθησε να μενει σε γενικα χαμηλα επιπεδα (και χωρις λογο μιας και ο DC COOPER τραγουδουσε πολυ σωστα και χωρις να εχει αναγκη να “κρυφτει”). Ειδικα η κιθαρα αρχισε να ακουγεται καθαρα απο τπ 4-5 κομματι και μετα, τα πληκτρα ομως αν και ανεβηκαν ως σταθμη παρεμειναν σε γενικα χαμηλα επιπεδα (ειδικα για οποιον εχει ακουσε τα αλμπουμ του γκρουπ)

3)Psychotic Waltz: Ηχος μετριος που αδικησε ενα συγκροτημα που στηριζεται πολυ στην ατμοσφαιρα που δημιουργει αλλα και στα progressive περασματα του.
Ειδικα η φωνη ακουγοταν ικανοποιητικα μονο στα ρεφραιν και αυτο ειναι αδικο για ενα γκρουπ με τοσο “χαρακτηριστικα” φωνητικα που αποτελουν ενα μεγαλο μερος της ποιοτητας των κομματιων τους.
Να με συγχωρειτε, αλλα ο “βομβος” στην μουσικη δεν ειναι ατμοσφαιρα

Κατ’ αρχάς welcome. Συμφωνώ με σχεδόν όλα όσα γράφεις. Μία μικρή διόρθωση όμως.

Όλα τα group του εξωτερικού που παίζουν σε μαγαζιά τύπου Fuzz και Gagarin φέρνουν δικούς τους ηχολήπτες, τους οποίους έχουν προσλάβει για όλη την περιοδεία. Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται πολλοί οι βαριούνται ή τελικά δεν έχουν την ικανότητα να βγάλουν σωστό ήχο.

Σ αυτό έχεις δίκιο.

Για το ότι οι κιθάρες ήταν φουλ στα πρίμα και “ξύριζαν” λες και παίζει thrash μπάντα στα 80’ς,ε μάλλον δε φταίει το venue.Επίσης τα απίστευτα ενοχλητικά effects στη φωνή του Graves προερχόταν από δική του “πεταλιέρα”,με δικές του ρυθμίσεις(λογικά).

Για το μόνο που φταίει η διοργάνωση χθες,πίστεύω είναι το ξενύχτι που φάγαμε.Τα τεχνικά προβλήματα θεωρώ πως ήταν θέμα της μπάντας.

Κλασικότερο παράδειγμα για την ευθύνη των συγκροτημάτων για τον ήχο τους είναι οι BOC. Δύο φορές στην Ελλάδα έχει παιχτεί ο πιο κρυστάλλινος ήχος ever. Και σε ανοιχτό και σε κλειστό χώρο. Και γκαραντί, αυτοί έχουν τους δικούς τους ηχολήπτες και ο ήχος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ. Αυτό που μου τη δίνει με τον εκάστοτε ηχολήπτη, όπου κι αν ανήκει (στο χώρο ή στο γκρουπ), τι διάολο, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ;;; δεν καταλαβαίνει; δεν ξέρει τι του γίνεται;

Γενικα στα live σπανια ακους σωστο ηχο κιθαρας…συμφωνω.
Οι περισσοτεροι κιθαριστες (ή ηχοληπτες ή και τα δυο) ειναι λες και εχουν τσακωθει με τις μεσαιες συχνοτητες.
Η θα ακους “μπασοκιθαρο” ή θα ξυριζει στα πριμα και στο gain λες και εχει συνδεσει καποιος το πεταλακι το 'metal zone" (μη πω το “zoom” που ειχε κυκλοφορησει προ 15ετιας) στον ενισχυτη του στερεοφωνικου του! (πχ WASP…απαραδεκτος ηχος στα live)

Υ.Γ Δε νομιζω οτι οι ηχοληπτες βαριουνται…συνηθως αυτο που συμβαινει ειναι οτι τα ηχητικα τους γουστα δεν περιλαμβανουν “κλασσικοτροπα” ακουσματα με πολλες μελωδιες, αλληλοεπικαλυψεις στις φωνες κλπ κλπ, με αποτελεσμα απλα να τους ενδιαφερει να ακουγεται ο “ρυθμος” του κομματιου, εξ’ου και το οτι παντα η rythm section ειναι στο θεο ή οτι το ταμπουρο εχει συνεχως μεταλλικο ξυριστο ηχο και κανει "τσαφ"
Αλλα τι να κανουμε τωρα, αλλο ηχο θες να εχουν οι Pantera και αλλο ηχο οι Pagan’s Mind ξερω γω.
Και ενω κανεις ηχοληπτης δεν προκειται ποτε να κανει τους Pantera να ακουγονται σα Pagan’s Mind (και να θελει δεν γινεται δηλαδη), πολυ συχνα πεφτει στο λαθος να κανει το αναποδο.

Επισης, ειναι ευθυνη των group (ειδικα στα ελληνικα live) και η βαβουρα που βγαινει λογω εντασης του καθε οργανου.
Αντι να ρυθμισουν σωστα τις σταθμες τους σε χαμηλοτερες εντασεις (με καποιον δικο τους ανθρωπο να ακουει απο κατω) και μετα να δυναμωσουν την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ενταση απο το master, τσιτωνει ο καθενας το οργανο του και γινεται τουρλουμπουκι ο ηχος!

Δεν εχει περασει και πολυς καιρος απο την εμφανιση των Coroner οπου η μπαντα εβγαλε τελειο ηχητικο αποτελεσμα, το καλυτερο που χω ακουσει σε συναυλια εγω προσωπικα (ΟΚ, δεν ειμαι μετρο συγκρισης καθως δεν εχω οργωσει ολες τις συναυλιες :stuck_out_tongue: ).

Kαι προφανως πρεπει να ειμαστε αυστηροι με τις μπαντες, ποσο μαλλον τις πολυ αγαπημενες μας. Δηλαδη, οκ, πιστευω πως καποιοι πριν καν παιξουν οι PW θα αποθεωνανε ετσι κι αλλιως… Κι εγω θα θελα να μουνα σ αυτους, αλλα μερικα σημεια απο αγαπημενα κομματια δεν τ ακουσα καν.
Και για να μην παρεξηγηθω, προφανως και γουσταρα φουλ κτλ κτλ. μη λεμε τα ιδια!

Η συναυλία της χρονιάς άνετα.Το απόλυτο progressive metal υπερθέαμα.
Τα support ήταν μια χαρά.Έπαθα πλάκα με τον τραγουδιστή των Until Rain.Ο τύπος έχει φωνάρα.
22:05 βγήκαν στη σκηνή οι Mystic Force.Ο ήχος ήταν σύμμαχός τους και αυτό βοήθησε αρκετά.Ο Gabriel Luis έδωσε ρεσιτάλ κιθάρας.Έδινε μια thrash διάσταση στο συγκρότημα και μου άρεσε.Έπαιξαν 1 ώρα συνολικά και άφησαν της καλύτερες εντυπώσεις.Ευγενικότατοι άνθρωποι και από ό,τι μου είπαν μπορεί να ξαναέρθουν όταν κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο.
Οι Psychotic Waltz εμφανίστηκαν στις 23:45.Δε θα έλεγα ότι είχαν καλό ήχο.
Η μπάντα με την είσοδό της στη σκηνή καταχειροκροτήθηκε από τους 700 περίπου παρευρισκομένους και ιδιαίτερα ο Brian McAlpin(οποίος δάκρυσε και από την συγκίνηση).Τήρησαν την υπόσχεση τους και έπαιξαν 2,5 ώρες.O Devon ήταν σε εξαιρετική φόρμα.Γενικά και οι 5 δεν έδειξαν σημάδια κούρασης καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.Έλειπαν βέβαια μερικά κλασσικά τραγούδια της μπάντας αλλά δεν πειράζει.Ας είμαστε αυτάρκεις…
Ελπίζω να μας ξαναέρθουν αμφότεροι.
Γενικά δεν ξέρω αν μου άρεσαν περισσότερο ι Mystic Force ή οι Psychotic Waltz.:slight_smile:
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ MYSTIC FORCE!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ!

Χμ… μάλλον τα έγραψα σε λάθος thread. Πάμε και στο σωστό :

Συμφωνώ με τραμπ για τους Mystic Force. Το κοινό ήταν τραγικό ούτε καν ήξερε ποια ήταν αυτή η υπερμπάντα. Αλλά με πλειοψηφία σε μπλουζάκια opeth τι να περιμένεις… Κάθονται και στήνουν αυτί αν δουν αν έκλασε ο ένας ή αν φύσηξε τη μύτη του ο άλλος. Ο ήχος στους Psychotic ήταν ωραιότατος ειδικά δε τα φωνητικά όπως θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι (η φωνή πάνω απ’ όλα τα όργανα) και όχι όπως γίνεται συνήθως που παίζουν στο Θεό και βγαίνει η ψυχή του τραγουδιστή για ν’ ακουστεί. Οι Psychotic μεγάλη μπάντα, μεγάλη άνεση επί σκηνής, απλά φοβεροί. Με έκαναν παρά τις αφραγκίες μου ν’ αγοράσω μπλουζάκι ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧL και να πρέπει το στενέψω σε Μ… Το μπλουζάκι των ΜF πολύ καλό επίσης και τιμήσαμε δεόντως (ο μόνος?)

Το τέλειο MF setlist of my dreams :

Take Command
Man Vs Machine
Closer To The Truth
Man Made Master
Awakened By The Dawn
Among Infinity
Answers Of The Mystery
Broken Heroes
Modern Day Fury
Shipwrecked With The Wicked
A Step Beyond
Another World
Love Hates Love Desire
Vicious Obsessions
Eternal Quest

Αυτό το υλικό μπορεί να παιχτεί μόνο με Danny White στα φωνητικά (Retirubution, 1st Cauldron Born). Τι στο διάολο Georgia-Maryland ένα τσιγάρο δρόμος είναι…