E;; Τι είναι αυτό πάλι;;;
Απο που προκυπτει αυτο;
απ τη διαφημιση πανω πανω στην αρχικη του rocking
WTF όντως το λέει στην διαφήμιση. Τι γίνεται, χωρίς μία ανακοίνωση καν;
ψιλοξενέρα γιατί γούσταρα να δω Mekong Delta,αλλά και οι Royal Hunt δεν με χαλάνε…όπως και να χει πάμε για αξέχαστη λαιβάρα!!! :D:D:D
Και τελικά θα μάθουμε γιατι ακύρωσαν οι Mekong;
για Θεσσαλονικη ισχυει κανονικα για Mekong Delta;
προσωπικα προτιμω Royal hunt
Ελα ντε.Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ισχυει ουτε το ενα ουτε το αλλο.Και ετσι τα 30 θα ειναι πολλα.
να σου πω την αληθεια εγω τους PW καιγομαι να δω και ας εχει και 30 ευρω…
Παρομοίως!Αυτές τις μέρες θα πάω για εισιτήριο!
ΤΙ;;;;ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.Εγώ πιο πολύ για Mekong θα πήγαινα(έλα να ετοιμάζονται οι ντομάτες).Γιατί μου το κάναν αυτό;;;;
Εγω παντως τωρα γουσταρω περισσοτερο γιατι Mekong Delta ειχα δει τη πρωτη φορα που ηρθαν κι ειμαι σεσημασμενος fan DC Cooper… οποτε…
Mekong Delta θα ηταν ολεθρος να τους φερναν καποια στιγμη πακετο με κατι αλλο… θελω να τους ξαναδω γιατι βγαλαν δισκαρα περσι. Με Anacrusis ας πουμε, ή Mayfair τωρα που εχουν επανενωθει.
Στο site της Dosera προς το παρών δεν αναφέρει κάτι για Mekong delta… κριμά πάντως αν δεν παίξουν ουτε Θεσσαλονική :(:(
Παρολα αυτα κ ανεξαρτητα με τις προσωπικες προτιμησεις του καθενος πρεπει να γινει ενημερωση κ για Θεσσαλονικη.
…έτσι είναι…μακάρι νά’ναι και αυτοί…πάντως πολύ χάρηκα για την προσθήκη των Royal Hunt:):!:
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=9665
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Mekong Delta δεν θα εμφανιστούν ούτε στην Θεσσαλονίκη στην συναυλία των Psychotic Waltz.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
Αθάνατη Ελλάδα.Με το τσιγκέλι τους τα βγάζουν;
Προς το παρόν δεν μας έχουν πει τι σκοπεύουν να κάνουν…
Μακάρι πάντως να φέρουν RH και πάνω
Πράγματι. Αλλιώς πρέπει να κατεβάσουν το εισιτήριο τουλάχιστον 3-4 ευρώ.
Mην τα λες ετσι αυτα ανθρωπε μου8O