Psychotic Waltz, Royal Hunt -28/4/2012 @Fuzz Athens, 29/4/2012 @block33 Thessaloniki

Ξενέρωσα λίγο γιατί δεν έχω δει mekong την πρώτη φορά που ήρθαν. Από την άλλη Royal Hunt με D.C. και από ότι νομίζω με σετλιστ μόνο από αυτά που έχει τραγουδήσει :smiley:

Δεν ξερω τιποτα, ετσι το ειπα σαν τυχαιο παραδειγμα, αλλα πραγματικα αν εξαιρεσουμε πολυ συγκεκριμενα ονοματα, απο ολες αυτες τις παλαιακες μπαντες πλεον θεωρω πιθανο το οτιδηποτε. Εδω ερχονται οι Mystic Force :!: :!: :!: που να το ελεγες αλλη εποχη θα βαζε ο κοσμος τα γελια και θα σου κρεμαγαν και 5-6 κουδουνια φαση Ο Ραδιοαρβυλας.

Ακόμα να βγει ανακοινωση για το αν θα αντικατασταθουν η όχι οι Mekong Delta και στην Θεσσαλονίκη;Και μετά σου λέει πάρε εισιτήριο στην προπώληση. Χωρίς να ξέρεις τι θα δεις.:thumbdown:

Από το site της εταιρείας προκύπτει ότι δεν θα αντικατασταθούν οι Mekong Delta και παρόλα αυτά το το εισιτήριο παραμένει στην ίδια τιμή. Ούτε 1-2 ευρώ κάτω για τα μάτια του κόσμου.Χωρίς να λέω ότι είναι πολλά τα 30 για τους P.W. εγώ πολύ θα το σκεφτώ. Να μάθουν να μας σέβονται. Ούτως η άλλως έχει τόσες συναυλίες που δεν μπορούμε να πάμε σε όλες.

Ακόμη 2 μήνες μένουν… υπάρχει περιθώριο!

Πάντως και εγώ περιμένω πως και πως να ανακοινωθούν οι Royal Hunt για να πάρω το εισιτήριο.

Παιδιά από ό,τι ξέρω από τους διοργανωτές οι πιθανότητες για Royal Hunt είναι ελάχιστες,αλλά δεν αποκλείεται να παίξουν…Το πιο πιθανό είναι να μπει ακόμα μία ελληνική μπάντα όπως μου είπαν…

Klein mein δηλαδή

Ακόμα να μάθουμε τον αντικαταστάτη των Mekong Delta για το live!!!
Ελληνική μπάντα θα δούμε δηλαδή(όχι ότι έχω πρόβλημα,μια χαρά είναι και θα γουστάρουμε και θα υποστηρίξουμε τη φάση,αλλά [B]30 ευρώ[/B] είναι [B]πάρα πολλά)[/B].

…ειδικά εφόσον δεν θα είναι οι mekong delta ή οι royal hunt.
Ας το σκεφτούν αυτό οι διοργανωτές γιατί αλλιώς είναι εγγυημένο ότι η προσέλευση θα είναι ελάχιστη.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ[-X[-X[-X[-X[-X

γιατι ακύρωσαν ρε γαμώτο :confused:
Κρίμα και θα ηταν καλο πακετάκι.
Αλλά δεν πειράζει, περιμένουμε ακάθεκτοι psychotic waltz :!:

και μειωση τιμης

ερωτηση

επειδη εχουν λυσσαξει τα μεσα οτι στις 29 εχουμε εκλογες(βρηκαν ημερομηνια τρομαρα τους) παιζει να επηρεαστουν οι συναυλιες?λογω το οτι πολλοι μπορει να φυγουν να ψηφισουν στον τοπο καταγωγης τους,οποτε αυτο σημαινει και μειωμενη προσελευση.

σε περίπτωση εκλογών σταματάνε οι διορισμοί στο δημόσιο και οι συναυλίες 2 μέρες πριν και 2 μέρες μετά τις εκλογές, λογικά θα μεταφερθεί για το επόμενο (ή το προηγούμενο) ΣΚ

Δεν μας χέζουν!!! [-X

Ποιες εκλογες;;; αφού έχουμε διορισμένους υπαλλήλους των τραπεζών κ της γερμανίας για κυβέρνηση τι να τις κάνουμε τις εκλογές;

Αυτό ότι οι συναυλίες δε γίνονται 2 μέρες πριν κ 2 μετά υπάρχει νόμος που το λέει; Θα είναι το fuzz εκλογικό κέντρο όπως γίνεται κ με τα σχολεία;

υπάρχει ΦΕΚ σχετικό με εκλογές/μουσικές διοργανώσεις, έγινε με εισήγηση της didi ώστε να μη χάνει φράγκα σε τέτοιες περιπτώσεις

νομίζω υπάρχει νόμος που απαγορεύει γενικά τις εκδηλώσεις κλπ, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να μετακινούνται συναυλίες γι’ αυτό το λόγο

βρε ανθρωπε δεν θα ναι το φαζ εκλογικο κεντρο:p
αλλα πολλοι δεν θα μπορουν να πανε,οπως εγω πχ,επειδη θα ναι στη πατριδα τους να ψηφισουν.

θα το κοιταξω και εγω αυτο με το νομο,μακαρι να ισχυει.

φλασια.θυμαμαι οτι σε καποιες προσφατες εκλογες επαιζαν οι candlemass(νομιζω).σαββατοκυριακο νομιζω.και ακυρωθηκε μονο της κυριακης ενω του σαββατου εγινε κανονικα.δε θυμαμαι μονο αν ηταν βουλευτικες η δημοτικες.μπορει να λεω και μαλακιες βεβαια και να μην ηταν καν oi candlemass η να ισχυει κατι τετοιο οποτε ακυρο :frowning:

Ισχυει… εχω την εντυπωση πως μια παλια συναυλια των Brainstorm ειχε ακυρωθει γι’ αυτο το λογο.