Psychotic Waltz - "The God - Shaped Void"

πόσο πιο ξεκάθαρα να πούμε ότι γαμάει ο δίσκος ρε σεις…

1 Like

ολα τα κομματια ειναι ενα και ενα…δεν εχει υποψια filler…

3 Likes

…ντιμιστιφάϊιιιιντ οοοοο ντιμιστιφάααϊιιντ…

αυτο μου θυμιζει λιγο ατμοσφαιρα shadow theory…

Χαίρομαι απίστευτα που συμφωνούμε όλοι!!

2 Likes

@Aldebaran
χαχαχα…στο μεταξύ οι “όλοι” που συμφωνούμε, είμαστε 4 νοματαίοι, που γράφουμε και ξαναγράφουμε…

4 Likes

4 αλλα γαματοι! :stuck_out_tongue:

1 Like

Πέντε (!)

:sob: :sob: :sob: :sob:

3 Likes

Είμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε… the fallen, falling from the staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaars.

Μ’ έρχεται να βγω στο μπαλκόνι και να φωνάξω “We are the fallen…”.

3 Likes

Είχα πολλά χρόνια να φάω τέτοιο ξενέρωμα.

Αναφέρομαι βέβαια για τη στιγμή που σταμάτησε να παίζει η μουσική επειδή τελειώσαν τα τραγούδια!

5 Likes

Φαντάζομαι πως βρίσκετε την παρουσίασή μου μετρημένη, αν κρίνω από τις αντιδράσεις σας. :smiley:

2 Likes

Η παρουσίασή σου είναι μετρημένη και μετά από κάμποσες ακροάσεις. Μην το ξεχνάμε…

1 Like

Ένας γαμημενος δίσκος που απογειώνεται κομμάτι με κομμάτι…χωρίς fillers, χωρίς εκπτώσεις. Στα αυτιά μου συνταιριάζει το παλιό κλασικό pw στυλ με το σύγχρονο ήχο. Και ο Μπαντηλάκης σε ορισμένα σημεία μοιάζει να βρίσκεται στο σημείο που ο Ozzy βρίσκει το Ray της καρδιάς μας…

2 Likes

Σωστό. Αλλά στις πρώτες ήμουν ακόμα πιο μετρημένος, χαχα.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι πλέον ενθουσιάζομαι πολύ δυσκολότερα, ειδικά στις πρώτες ακροάσεις, σχεδόν με οτιδήποτε. :confused:

Το άλμπουμ είναι πολύ καλό. Αλλά θα μου κάνει εντύπωση που θα αρέσει σε ανθρώπους που δεν τους άρεσαν οι DST (των 3 πρώτων δίσκων τουλάχιστον) και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ακούσουν το The Shadow Theory.

1 Like

ισχυει αυτο που λες Χρηστο…εχει αρκετα στοιχεια και απο τις 2 περιπτωσεις… μου αρεσουν πολυ και τα 5 DST και το ST…αλλα γενικως δεν υπαρχει κατι που να συμμετεχει ο BL/DG και να μην μου αρεσει…

Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ τα δύο πρώτα DST αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο με το να ακούς όλη την μπάντα. Οι Psychotic είναι μια μαγική πεντάδα, δεν είναι μόνο ο Buddy. Έχεις πάντως δίκιο για Shadow Theory, δεν έχω ασχοληθεί.

2 Likes

Προβλέπω ότι σήμερα δεν θα κλείσω μάτι πριν κλείσω τριψήφιο αριθμό ακροάσεων Demystified.

2 Likes

το bonus κομματι το βρηκε πουθενα κανενας;η το εχει ακουσει καποιος γενικα;

ω ρε παιδιά τι γράφετε!! Θα τρελαθούμε πριν την ώρα μας!

Στη Μητέρα Ρωσία θα το βρεις!

1 Like