Psychotic Waltz - "The God - Shaped Void"

απλά εδώ και 2-3 ώρες ακούω το άλμπουμ ασταμάτητα.

Έχει πολλή μουσική και θέλει ακροάσεις

δεν ξέρω τίποτα βασικά

Demystified ohh demystified

3 Likes

Και θα έχει κι άλλο κάτι καλό, η χρονιά μάλλον προς τα τέλη.

La Isla bonitaaaa :stuck_out_tongue:

Πολυ ωραιος ο δισκος. Δεν το περιμενα να πω την αληθεια γτ τα 2 που χαν βγει δεν μου αρεσανε πολυ.

λογικα θα ερθουν για live ε;

Το έπαθα κι εγώ το από πάνω.

Για εμένα, ακόμα πιο μεγάλο το ξενέρωμα του λαηβ τους εδώ βέβαια.

1 Like

Έλα ρε Μάνο, λεγε τώρα για τον δίσκο! Θέλω feedback!

Αυτό που είπε ο Empty Shell και για μένα προς το παρόν. Το άκουσα μια φορά, γούσταρα άπειρα, ανυπομονώ να το ξανακούσω. :smiley:

1 Like

Αυτή η διπλή εισαγωγή στο “While the Spiders Spin”… αυτή η διπλή εισαγωγή…

2 Likes

Χωρίς να το έχω ακούσει ακόμα όλο, αλλά στο The Fallen κάνει τρελό pick το album. Τhe Fallen, While spiders spin, Pull the string (παρόλο που η βασική φωνητική μελωδία είναι, εχμ, μετριοτατη ) κάνουν φοβερή τριάδα.

edit: Παμε και sisters of the dawn :open_mouth:
edit 2: Πάμε και In the silence :open_mouth: :open_mouth:

1 Like

και το season of the swarm ειναι κομματαρα!

1 Like

Το sisters πάει στα τοπ σονγκς της χρονιάς μάγκες…

1 Like

με μεγαλη ανεση…

Πολύ ωραίος ο δίσκος.
Πιθανό να έρθουν, αλλά φοβούνται οι διοργανωτές μετά από πρόσφατο στραπάτσο μήπως πάνε κουβά.
Βασικά έχει κάνει κι αλλού συμμετοχές ο DG…οπότε.

τελευταια φορα μια χαρα κοσμο ειχε Θεσσαλονικη παντως…

Και νέο βιντεοκλιπ για την κομματάρα

4 Likes

Το άλμπουμ είναι απλά συγκλονιστικό

πόσο ρηχές μοιάζουν άλλες κυκλοφορίες δίπλα του

αγαπημένα ως τώρα : stranded, the Fallen, pull the string, demystified, sisters of the dawn, in the silence

αν και τα λιώνω όλα

3 Likes

μπραβο παιδια!πολυ καλη δουλεια!

να προσθεσω μια μικρη λεπτομερεια που καποιοι ισως να μην γνωριζουν.

Τον προσωπικο δισκο τον εβγαλε επειδη σε ενα live ο Dan Rock επεσε απο την σκηνη και χτυπησε.(αν θυμαμαι καλα εσπασε το χερι του, υπαρχει στο live & archives και σχετικο track) Εκμεταλλευτηκε τον κενο χρονο αναμεσα στις κυκλοφοριες. Τα μισα κομματια θα μπορουσαν ανετα να ειναι στον επομενο PW δισκο.Το μονο αρνητικο ειναι η αρκετα μετρια παραγωγη.

5 Likes

Και τώρα που μπορούμε να τα λέμε χωρίς να “κρατιόμαστε”, να μοιραστώ την εμπειρία μου.

Εσείς πήρατε μπροστά αμέσως! Εγώ στις πρώτες 3 ακροάσεις ήμουν πολύ μουδιασμένος, δεν ήξερα τι και πόσο μου αρέσει. Ο 18χρονος εαυτός μου δεν μπορούσε να συνεννοηθεί καλά με τον 42χρονο εαυτό μου. Μετά αυτοί οι δυο τύποι τα βρήκανε!

Τώρα πια έχω ακούσει τον δίσκο 1000 φορές, τον ξέρω απ’ έξω και τον λατρεύω.

Είμαι από αυτούς που ψιλοαπεχθάνονται τα reunion και τα comeback. Δεν θέλω ένας μύθος (μου) να επιστρέψει για να είναι αξιοπρεπής. Προτιμώ να παραμένει μύθος, να παίρνει την απατηλή αξία που του δίνει ο χρόνος. Φοβόμουν πολύ για τους Psychotic και δεν συμμεριζόμουν την αισιοδοξία άλλων.

Στο σήμερα, θεωρώ αυτόν τον δίσκο ένα από τα καλύτερα comeback που έγιναν ποτέ. Βασικά δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο καλύτερο, πλην του “Monotheist” που παραμένει ο μόνος reunion δίσκος που αποδείχτηκε ίσως και ανώτερος των θρυλικων του προγόνων. Θα υπάρχουν κι άλλοι σίγουρα, αναφέρομαι στα γκρουπ που λατρεύω προσωπικά.

Το “The God-shaped void” δεν είναι αξιοπρεπής δίσκος αλλά άξιος συνεχιστής του ονόματος των Psychotic. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγάλουν κι άλλον! Έτσι όλα μπαίνουν στην θέση τους.

Θεωρώ το “Sisters of the Dawn” την πιο ανατριχιαστική στιγμή του δίσκου. Έχω όμως μεγάλο κόλλημα με το “All the Bad Men” και το “While the Spiders Spin”.

Αυτά, καλές ακροάσεις!

19 Likes

Conception κάνανε τίμια συνέχεια, που δεν την άκουγες λόγω προσμονής, από λύπηση. Δεν συγκλονίζουν ακριβώς αλλά στέκονται πολύ ψηλά, αλλά για να δούμε τώρα με το δίσκο.

4 Likes

Εθιστικος δισκος !
Θα κανουμε μηνες να ξεκολλησουμε !
Εχει παρα πολυ ουσια μεσα !

5 Likes