Psychotic Waltz - "The God - Shaped Void"

να και το bonus, γαμεί κ αυτό!

9 Likes

Ένα μπράβο στον Jens Bogren που κέντησε πάλι, ήχος με αρχίδια

7 Likes

ο ηχος ειναι καταπληκτικος! επισης τωρα καταλαβαινω τον Outshined οταν ελεγε οτι δεν μπορουσε να σταματησει να ακουει τον δισκο!Εθισμος και λιγα λεω!

6 Likes

Πραγματικα ! Σκεφτομουν οτι ειδικα οι ακουστικες κιθαρες ειναι λες και παιζονται εκεινη τη στιγμη διπλα σου ακριβως.

3 Likes

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν τον έχω ακούσει. Ήμουν όμως εκτός σπιτιού μέχρι πριν λίγη ώρα :thinking:

1 Like

Υπέροχο! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

2 Likes

Έγινε παραγγελία βινύλιο από InsideOut de. Κρίμα δεν πρόλαβα τα limited edition.

Αν το limited είναι απλώς χρωματιστό, καλύτερα που πήρες το μαύρο ρε.

Ειναι φοβερο το αλμπουμ και ακομα ανακαλυπτω πραγματα…

Για εσας που ειστε Ελλαδα :wink:

13 Likes

αναμενομενο αλλα ΝΑΙ ΡΕ ΠΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

2 Likes

Γαμω!

1 Like

Αναμενόμενο, αλλά επιτέλους!

Στο μεταξύ, παρήγγειλα το διπλό μαύρο βινύλιο με το cd. Αν έβρισκα πράσινο ή μοβ βινύλιο στο Άμαζον, μπορεί να έκοβα κι ένα χέρι για να το πάρω.

Δεν έχω cd player στο σπίτι, χάλασαν όλα.[/spoiler] Θα κατεβαίνω όμως στο γκαράζ και θα το βάζω στο αυτοκίνητο. [spoiler]Μέχρι να χαλάσει κι αυτό.

1 Like

εγω περιμενω την limited cd που εχει και το patch…

1 Like

Το αγαπημενο μου πρεπει να ναι το Fallen

2 Likes

Συμπτωματικά όπως διάβαζα το ποστ σου έπαιζε ήδη στο μυαλό μου.

1 Like

Μας ενωσαν ολους. Εν τω μεταξυ τι σημειο με το φλαουτο μετα στο Pull the Strings

Ρε είναι φοβερό αυτό το πράγμα, κάθε μέρα αλλάζει το αγαπημένο μου κομμάτι, το αγαπημένο σημείο, όλο και κάτι καινούριο και πάντα κάτι σφηνωμένο να παίζει στο μυαλό.

7 Likes

Ισχύει αυτό το κάθε μέρα κολλάμε με ένα διαφορετικό

Σήμερα στο κεφάλι έχω τη μελωδία του devils & angels

1 Like

ισχυει αυτο που λεει ο Empty_Shell…το δικο μου σημερα ειναι το while the spiders spin…εχθες ηταν το Stranded :stuck_out_tongue:

1 Like

Το πρόσεξα προχθές και σήμερα το επαλήθευσα στην ακρόασή μου. Στο “Demystified” κάνουν ένα υπέροχο μπόλιασμα των εισαγωγικών στροφών του “In the Court of the Krimson King” και ακούγεται αξιοπρεπέστατο.

Και θέλω να πω κάτι για το “In the Silence”… παιδιά… είναι το απόλυτο κλείσιμο του δίσκου. Και αυτό το rockin’ riff και αυτή η εισαγωγή και αυτοί οι στίχοι - αλληγορικοί και παραβολικοί - είναι σα να μην πέρασε μια μέρα από την ακολουθία της έμπνευσης που παρήγαγαν στους τέσσερις προηγούμενους δίσκους.

4 Likes