Punk / Ska Punk κυκλοφοριες

από κιθαράρες μια χαρά, ε. μελωδιάρες. το φωνητικά είναι κάπως χμ.

Αν δεν είχαν κι αυτοί κιθαράρες και μπασάρες τότε θα υπήρχε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα :-s

Δε με χάλασε η φωνή να πώ την αλήθεια. Λίγο πιό safe, λίγο πιό clean ας πούμε. Ντάξει, δεν’ κακό.
Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, εμφανίζονται περισσότερο σκοτεινοί με λιγότερο γκάζι πάντα όμως γαμηστεροί.
Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα και με τις ψωλές στα χέρια :stuck_out_tongue:

ναι, δικιο για κιθαρομπάσα. όσον αφορά τα φωνητικά, για μένα είναι συνήθως το αδύνατο σημείο. όχι άσχημα προφανώς, έχει πάθος ο τύπος, απλώς δεν είναι πάντα το ίδιο καλά και ενδιαφέροντα.

Τι να σε πώ…
Μήπως σε φάνηκαν έτσι λόγω των κομματιών, λόγω των πεσμένων ταχυτήτων;
Επειδή δε μου φάνηκε να έχει καμιά τρελή διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα, εκτός αν εννοείς γενικά για τους Estranged κι όχι για τα συγκεκριμένα 2 κομμάτια.

Παμ’ παρακατ’,
μιάς και λέμε για Estranged, έχουμε και ένα πολύ ωραίο φετινό δισκάκι.

[B]OUT ON A LIMB[/B] - DROWNED LP

Αντιγράφω από το μπλογκ της εταιρίας τους,

[I]“GREAT first record of this band from Chemnitz/Leipzig. Complex groovy with wave-guitar sounds and nice melodies and a lot of energetic post-punk influences like WIPERS, JOY DIVISION and THE ESTRANGED.”[/I]

Πολύ πολύ καλό αλμπουμ.
Λίγα κομμάτια, κανονικές διάρκειες, έμπνευση, μελωδίες, δουλεμένες κιθάρες/μπάσα, και το “Identity”…
Δεν παίζουν λινκς για να ακούσετε :wink:
Αν θέλει κανείς το “κάτι” παραπάνω ας σηκώσει το χέρι.

Ο Jeff Pezzati (Naked Raygun,Big Black) έβγαλε παρέα με την νέα του μπάντα “the bomb” δίσκο στην no idea.
Pop punk με τα όλα του.

Σήμερα ξέθαψα αυτό:

[B]Ζώα προς Εξαφάνιση ‘‘Παρελθόν σ’ ένα λεπτό’’[/B] (2004)

Τι γαμάτος punk δίσκος! Ο.Κ., δεν είναι ‘‘Νέα τάξη καθαρμάτων’’, κι ούτε νομίζω κανένας να περίμενε κάτι τέτοιο. Αλλά για μένα ακόμα και εδώ μου φαίνεται ότι αυτοί οι τύποι έπαιξαν το πιο κεφάτο punk που έχει ακουστεί ποτέ στη χώρα μας. ‘‘Σβήστε μας απ’ το χάρτη σας’’, ‘‘Ο κύριος Φασαρίας’’ (όποτε το ακούω ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη χαμογελάσω), ‘‘Ζώα προς εξαφάνιση’’, ‘‘Η παγκοσμιοποίηση σκοτώνει’’, μιλάμε για ένα σωρό ωραία κομμάτια. Και είναι κάτι τέτοιοι στίχοι όπως στο ‘‘Αλλεργικός στο ευρώ’’ που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι από τα γέλια και να αγαπάς αυτήν την μπάντα. Όσο για το τελευταίο κομμάτι, ‘‘Θυμήσου τους φίλους που έφυγαν’’, τι να πει κανείς; Η εισαγωγική, γλυκόπικρη μελωδία σε προετοιμάζει για το πιο ξεχωριστό τραγούδι του δίσκου, που ακόμα κι εδώ, δηλαδή, οι Ζώα προς Εξαφάνιση καταφέρνουν να μη χάσουν το χαρακτηριστικό τους στυλ κι ας ‘‘σοβαρεύουν’’ στιχουργικά. Δίσκος- κόλλημα που, έχω την εντύπωση, κάπως έχει ξεχαστεί.

Πραγματι και γαμώ το δισκάκια, το είχα πάρει μόλις είχε βγει θυμάμαι, αλλά έχω πολλά χρόνια να τ’ ακούσω… Γενικά όπως τα λέει ο φίλτατος λεπερ. (Παρεπιπτόντως η φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι αληθινή. Πραγματι δείχνει μια αράχνη να έχει υφάνει έναν άνθρωπο:p)

Έλα ρε, δεν το ‘ξερα αυτό για τη φωτογραφία. Α, μιας και το ‘φερε η κουβέντα το ‘‘Σβήστε μας απ’ το χάρτη σας’’ μόνο εγώ νόμιζα ότι είναι κομμάτι των Βανδαλούπ; Για κάποιον λόγο μ’ αυτούς το 'χω συνδέσει.

είναι κομμάτι των βανδαλουπ αν θυμάμαι καλά. Απλά το ξαναπαιξαν/ηχογραφησαν ως ζωα προς εξαφανιση. Τουλαχιστον εγω το χω κι απο βανδαλουπ…

(για την εικονα το εγραφε καπου στο σι ντι!)

Α, ναι; Εγώ μόνο αυτήν την έκδοση που έχει στο C.D. έχω ακούσει. Το ‘‘Χάος- Ιράκ express’’ π.χ. θυμάμαι ότι είναι και στο ‘‘Ένα ηχητικό fuck off’’, αλλά το ‘‘Σβήστε μας απ’ το χάρτη σας’’ δεν το έχω πετύχει πουθενά αλλού.

Εκανα ενα προχειρο σερτς στο ιντερνετ και ειδα οτι ουτε το νεα ταξη καθαρματων ουτε και το ηχητικο fuck off το περιέχει. Ωστοσο θυμαμαι σιγουρα οτι στα τελη 2003 (χειμωνας 2004 το αργοτερο) ειχα κανει παραγγελια απο το punk.gr (στην αρχαιοτητα ειχε κατι σαν “ντιστρο”) τα απαντα των βανδαλουπ και μου ειχαν σκασει σε αντιγραμμενο σι ντι ολα τους τα κομματια, μεταξυ αυτων και το “σβηστε μας απ’ το χαρτη σας” σε πολυ παρακμιακη ηχογραφηση… Τωρα δε ξερω τι ακριβως παιζει γενικα. Ας μας διαφωτισει κανας παλιουρας. Αυτο που υποθετω ειναι πως ηταν κομματι σε κανα ντεμο κασσετα της μπαντας.

Και οταν αργοτερα πηρα το σι ντι που ποσταρες ηξερα πως ηταν επανεκδοση. Τωρα περασαν και τα χρονια, τι να πω…δε θυμαμαι παραπανω πραματα

Bump σε αυτό εδώ γιατί πρόκειται για πολύ ωραίο δίσκο. έχει γίνει κόλλημα και κάθε μέρα θα το ακόύσω έστω και λίγο! Να προσθέσω επίσης ότι ένα από τα μέλη τις μπάντας μιλάει στο ντοκιμαντέρ για το Ungdomushet, το ‘’ 500 βίαιοι ψυχασθενικοί αυτόνομοι λιθοβολητές από την κόλαση’’

Ωραίος ρε σταμ, παίξε μπαλα! Δίσκος κορυφή για τη δεκαετία που πέρασε. Ακούγεται πανεύκολα σε οποιαδήποτε φάση/διάθεση κι αν βρίσκεσαι. Γενικότερα πολύ αγαπημένη μπάντα, και δεν έχω καταλάβει τί κάνει, αν διαλύθηκε, αν συνεχίζει κλπ. Κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι είχε διαλυθει αμεσως μετά από ένα τουρ, μετά είδα ότι θα κυκλοφορίσουν Lp, και τέτοιες φήμες γενικα, οι οποιες χρονικά δε ξέρω που τοποθετούνται… Το μόνο που ελπίζουμε είναι να συνεχισουν κανονικά.

Το ντοκιμαντερ αυτό πρεπει να το δω καποια στιγμη. Ειχα μπει σε καποια φαση στο δανεζικο σαιτ που μου χες στειλει αλλα ειχε ψιλο “πεσει” και δεν ανοιγε τιποτα.

Αν θες υπάρχει και στο black tracker αλλιώς μπορώ να στο δώσω μαζί με το censored sound. Παίρνουν συνέντευξη από την κιθαρίστρια η οποία μιλάει για την έξωση και την κατάληψη γενικότερα. Πάντως είναι ότι πρέπει για να σου φτιάξει τη διάθεση! Από τα φωνητικά και μόνο κολλάς. Γενικά η Κοπεγχάγη έχει πολύ καλή σκηνή!

Επίσης από το site της μπάντας:

Hello there! After we returned from the States Lisa left the band. The rest of us took a break, then started rehearsing and planned some new gigs. However, before we ever got to play live again Anna also left the band, thus, the rest of us found it suitable to reform and therefore we will no longer play or release music as The Assassinators. This means that our last release as The Assassinators is the 7? entitled ?I disse mørke tider??

Κρίμα…

Ναι ναι σε αυτή την ανακοίνωση αναφερόμουν, αλλά δε ξέρω κατά ποσο τελικά ισχύει… Θα δείξει ο χρόνος

Θα το ψάξω το φιλμ κι αν δε το βρω θα σου πώ!

Ρε παίδες με hot water music τί παίζει βγάλαν καινούριο?? Πως λέγεται? Γιατί με πήρε ένας φίλος και μου λεει τσεκαρε ασαπ καινουριο hot water

Νομιζω καινουριο hot water music δεν εχει βγει ακομα, τελευταιο ηταν ενα split που βγαλανε με bouncing souls απο ενα κομματι καθε μπαντα.

hot water music βγαλανε μονο ενα καινουριο 7ιντσο με 2 κομματια αν δεν κανω λαθος…το ενα ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=f6uZEqRlJ_4
και το αλλο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=mpN9QPvSlaQ&feature=related

Μαλιστα, θενξ μάγκες, ωραια τα κομμάτια του Επ!

[B]Part Time Killer - People.Religion.Death[/B] (2011)

Oι φίλοι των[B] pennywise[/B], των[B] venerea[/B], των [B]Lagwagon[/B], των παλιών [B]Green Day[/B] (ναι το’ πα δεν αντεξα), τσεκάρουν την φετινή αυτή δισκάρα. ΠΑΝΚ ΡΟΚ ρε αιδοία, εκ φιλανδιάς ορμώμενο!
[B]
http://www.parttimekiller.com/[/B]

Mε το που πατάς έχει βιντεοκλιπαρα