Ωραίες οι νέες κυκλοφορίες, ας πάμε όμως λίγο και στις ρίζες.
http://flavorwire.com/203805/video-of-the-day-a-personal-documentary-about-british-punk
Ωραίες οι νέες κυκλοφορίες, ας πάμε όμως λίγο και στις ρίζες.
http://flavorwire.com/203805/video-of-the-day-a-personal-documentary-about-british-punk
SNIGMORD
THE ASSASSINATORS reformend to SNIGMORD! Anders, Jani and Stine continue playing with Kenneth from alot of good Oslo HC bands… now its 50/50 oslo/copenhagen mix and the style can be compared to the assassinators just a little bit more ruff, punk and off course a litle bit more “norwegian hardcore”. Demo Tape will follow in 2011 and a new LP mid 2012! Amazing. Alerta Antifascista Records
στο soundcloud τους έχει 2 demo κομματια. ποιο χαρντκορ thrashριστες κιθαρες αλλα θυμίζουν assasinators,λογω φωνητικων κυριως…
Αν και σηματοδοτεί ξεκάθαρα το τέλος της μπαντάρας που ακούει στο όνομα [B]ΑΣΣΑΣΣΙΝΑΤΟΡΣ[/B], είναι πολύ καλό νέο. Δηλώνω από τώρα φαν, ενώ ρε πούστη κατευθείαν καύλωσα με τα κομμάτια. Δε ξέρω φταίει η φωνή της τύπισσας, τα μελωδικά ρεφρέν τους δε ξέρω τι σκατά.? Περιμένουμε εναγωνίως!
(οντως assasinators στο χαρντκορέ)
Ωραιο σκεπτικο οποιος διαφωνει μαζι σου ειναι γραφικος και προβλεψιμος.Προσωπικη αποψη εξεφρασα τσακαλε…Αν και ειναι γνωστο οτι χαλασαν το ονομα τους εκεινη την εποχη με αυτη τη κινηση και εχασαν αυτους που τους ειχαν στηριξει απτην αρχη.Γιατι σιγουρα δεν τους ακουγαν οι new waveαδες οταν ηταν οi!
Παντως για να γινω ακομα ποιο “προβλεψιμος” και “γραφικος” οι blitz ειναι κλασσικη περιπτωση μπαντας που ξεπουληθηκε:p:p:p:lol::lol:
Παντως ο μακαριτης ο Nidge θεωρουσε πως οι blitz τελιωσαν οταν εφυγε απτην μπαντα γιαυτο οταν τους επανασυνδεσε,το 2000 μεχρι το 2007 που πεθανε,ηταν ο μοναδικος απο τα αυθεντικα μελη
ναι οκ…
σε αλλα τωρα
Δισκάρα ε.!
Να πω την αλήθεια το ντεμο/ep τι σκατα ειχαν βγαλει, δε το θυμαμαι πολυ καλά (αν ηταν post punk κλπ), αλλα στον δίσκο αυτό έχουμε ένα πραγματικά καλοπαιγμένο μελωδικό punk rock, με γυναικεία φωνητικά. Εχει τουπα τουπα κανονικό μαλάκες! Γαμαει
:-k:-k:wink: :? :?
Δεν ξέρω ρε γαμώτ’…
Το ντεμο και το ΕΡ (ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, 1 κομμάτι διαφορετικό) ήταν μπόμπα και είχα καραγουστάρει.
Εδώ δεν ξέρω. Όμορφο είναι αλλά εκτός από 2-3 κομματάρες τα άλλα μου άφησαν ένα μούδιασμα.
Ίσως εκτιμηθεί εν καιρώ μιάς και ταιριάζει με μουντό καιρό λόγω της μελαγχολίας του.
Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα κι εγώ ελάχιστα πιο χαρούμενο… Δηλαδή όντως είναι μελαγχολικό… Δε με χαλάει όμως, έχει πολυ ωραία κομμάτια, είναι και σχετικά μικρό, και ακούγεται σφηνάκι
δυστύχως, λόγω τεχνικών δυσκολιών, δεν έχω μπορέσει να το ακούσω πολύ το άρκτικ, αλλά δεν με είχε μουδιάσει εμένα, επίσης η μελαγχολία, όπως και στους signal lost, είναι ίσως το πιο ωραίο στοχείο τους. αλλά και σ’ αυτους με ξενερώνει ελαφρώς ο ήχος. σε άλλα νέα, να πούμε ότι το NO PROBLEM εξακολουθεί να κλέβει την εφημερίδα του γείτονα και να τερματίζει το μπούμπλε με ένα τάληρο… ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.
οι energy βγάλαν νέο δίσκο για να σας ξεμελαγχωλήσουν… http://theenergy.bandcamp.com/album/get-split
Πολύ καλό το Arctic Flowers, κάποια στιγμή νομίζω είχα ριξει μια αυτά και στο EP τους, αλλά δεν είμαι σιγουρός. ¨Ακουσα το άλμπουμ πάντως και με άρεσε άρκετα. Άμα θέτε, πείτε με περίεργο, αλλά σε κάτι σημεία στο Cri De Coeur μου θυμίζουν αρκετά Deus Ex Machina, έτσι όπως τραγουδά στο ρεφρέν βασικά…Τώρα κάτι από Leave this part behind είναι; Κάτι από Lovesong είναι; Δεν είμαι σίγουρος. Κάτι από το Signs πάντως. Ρε μπας και είναι ξαδέρφη του Σταύρακα μας :-k :lol: σοβαρολογώ:!:
στηριζω παναγιωτη με τα ευστοχα σχολια! Γενικα τις τελευταιες μερες παιζει πολυ ο δισκος!
Άμα ξέρει κανείς πώς βρίσκουμε το Mischmasch από τους Paper που κυκλοφορησε φέτο… οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη:
κόλλημα:!:
Οι [B]Μ!R!M[/B] είναι μια νέα μπάντα από την Ιταλία και αρχές του έτους ντεμπουτάρισαν με το EP “Enjoy your Sorrow”. Δυναμικότατο ποστ πανκ, μελωδικό, κιθαριστικό όπως πρεπει.
Διατίθεται δωρεάν από τους ίδιους εδώ
http://wearemrm.bandcamp.com/album/enjoy-your-sorrow
Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί το νέο τους EP με τίτλο “Ιt’s not enough anymore”
και παίρνετε γεύση από νέο κομμάτι εδώ
To καινούριο κομμάτι από τους δικούς μας -και πολύ αγαπητούς- [B]myturn[/B] είναι απίστευτο! Ανυπομονώ για το LP
[B]
το νεο [B]misfits[/B],[I]the devil’s rain[/I],βρισκεται εκει εξω,δεκακατι χρονια μετα το [I]famous monsters[/I].
16 κομματια.
δεν το ακουσα ακομα,δεν ξερω πως θα ειναι γενικα ο δισκος με τα φωνητικα του jerry only,παντως το single που ειχε κυκλοφορισει παλιοτερα με 2 νεα κομματια μου αρεσαν αρκετα,και τα φωνητικα ηταν οκ.
για να δουμε…
για να δούμε τί λέει το νέο misfits…
Κατά τα άλλα, υπογείως, ψήνεται κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ ελληνικής μπάντας και των [B]Vice Squad[/B], γνωστής μπάντας της Αγγλικής πανκ σκηνής των αρχών 80’ς. More info soon…
Για γέλια το νέο Misfits
Eπειδη εδω και μερες εχει τυχει να χω ξεθαψει ο,τι misfit-ιλα ήξερα, και κλαιω απο συγκινηση (θα ακουσω καποια στιγμη και το νεο misfits) ακουστε ασαπ το παρακατω:
17 κομματια, 1 ωρα μουσικη, δε βαριεσαι ουτε λεπτο. ΑΑΑΑΑΑΑΧ ΕΡΩΣ
Έχει κυκλοφορήσει και ένα νέο δβδ
[B]The Punk Machine[/B]
και ευκαιρίας δοθείσης, έπαιξε τρελό ξέθαμα της παρακάτω δισκάρας
Δεν υπαρχουν misfits χωρις Danzig και Doyle[-X