Deicide - S/t
deadbydawn
ωραίος.
η σχέση μου με το death metal είναι σχεδόν ανύπαρκτη (όπως και με το progressive metal) ,αλλά αυτό το album μόνο αν είσαι κουφός δεν σου αρέσει .
Τωρα μιλάω για ξέθαμμα απ’ τα άδυτα των μουσικών μου αναμνήσεων. 7-8 χρόνια???
[B]Misfit[/B]-ιλα από την ιαπωνία απ’ το 1992, κολλήτοι με Misfits, στη δισκογραφική τους με κοινούς δίσκους κλπ. Τίγκα χορορίλα κι αυτή τη μαγεία που μονο οι ιαπωνες πανκιδες μπορουν να τη βγαλουν…Κατι εχει ρε πουστη η κωλοχωρα
[B]Βalzac - A Day In The Darkness [/B]
[B]http://www.youtube.com/watch?v=eLlzs-udvXc&feature=related[/B]
Το κομματι ειναι γαμημενο επος. Μονο δακρυα.
Απο το[B] out of the light of the 13 dark night[/B]
ΣΤΟ ΡΙΠΙΤ :!:
Zημια μας εκανες βραδυατικα… :thumbup:
ετσι ρε ναιτσκαι γαμωτο!!!
Iced Earth - Alive In Athens dvd:):!:
συγκινητικη φλασια :’)
Evergrey discography:):!:
αδικημένη δισκάρα.
Talisman και Thunder οτι βρηκα (κασσετες οh my!)
χαααααααα
αυτα ειναι :hippy:
Intruder - Live to die και Higher form of killing
Nevermore - Dreaming Neon Black
ερχόμουν να ποστάρω ακριβώς το ίδιο. Το άκουσα μετά από καιρό.
η εισαγωγή του i am the dog είναι η πιο ryche στιγμή των nevermore, ο calvert ο καλύτερος δεύτερος κιθαρίστας που είχαν (εδώ λογικά συμφωνεί και ο red rum) και ο Neil kernon θεός
[B]Chimaira - resurrection[/B]
Τεράστια δισκάρα που είχα ψιλοξεχάσει στα ράφια μαζί με όλα τα cd μιας και τα rar στον υπολογιστή καλώς η κακώς έχουν κλέψει την προσοχή μου (πειρασμός να έχεις κάθε μέρα κάτι νέο και φρέσκο να ακούσεις).
Αν μου ζητούσε κάποιος ένα άλμπουμ από αυτό το NWOAHM για να ακούσει χωρίς δεύτερη σκέψη θα του πρότεινα αυτό. Συνθέσεις με προσωπικότητα, περιπετειώδεις με μελωδίες που δεν χρειάζονται τους Maiden για να αναδειχθούν (όχι πως είναι κακό αυτό) και τέλος ένα πολύ καλός τραγουδιστής χωρίς τέρμα μπουκωμένη φωνή που ξέρει να χρωματίζει τα κομμάτια χωρίς να χώνει συνέχεια καθαρά στα ρεφρέν. Σε σημεία που θυμίζει την ατμόσφαιρά του chaos ad των sepultura χωρίς όμως να μιλάμε για αντιγραφή, ούτε καν βασικά. Επίσης το [COLOR=“RoyalBlue”][B]six[/B][/COLOR] είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια στο είδος ever.
must hear