Punk / Ska Punk κυκλοφοριες

οι [B]snigmord[/B] κυκλοφόρισαν το πρώτο τους ντέμο μέσα στο 2011, το οποίο δεν βρίσκω να κατεβάσω. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν όλα τα κομμάτια του στο soundcloud τους. Πολύ καλό γενικά, δεν είναι assassinators αλλά έχει κάποιες σημειάρες/μελωδιάρες. Πιο επιθετικά ριφ, και λίγο πιο τουπα τουπα καταστάσεις, κατα τ’ αλλα στο ιδιο υφος.

Επίσης, είχα για κανα χρονο στο περίμενε το [B]i disse morke tider[/B], Εp του 2011 από [B]assassinators[/B] γιατί πολύ απλά το’ χα ξεχάσει. Και τώρα δε το βρίσκω με τίποτα στο ιντερνετ προς κατέβασμα. Οποιος εχει λινκ πλιζ πμ.

[B]Grey Matter - Take It Back, Ep[/B] (1985, Washington DC)

[B]http://www.youtube.com/watch?v=ceuK63hDhTY[/B]

:bounce:

aαυτον τον δισκο το ξέρει κανενας;

εκπληκτικό το πρώτο Grey matter, μου αρέσει λίγο παραπάνω από το δεύτερο και το τρίτο τους.

To Agent Orange είναι ωραιό, είναι ουσιαστικά το δεύτερο full legth τους, αλλά σε διαφορετικό ύφος. Εντάξει, κομματάρες μέσα όπως το fire in the rain, πιο rock σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές τους, όχι κλασσικό, αλλά οκ, Αgent Orange είναι…:slight_smile:

οχι αλλο ρωταω ξερω τι ειναι. Το χεις σε μπ3;

The Bankrobbers μάγκες! Από Ιταλία μεριά! Παίζουν ska/2tone και είναι πολύ καλοί!
Δείγμα:http://www.youtube.com/watch?v=YzoMt2qRNtc&feature=youtu.be

…μεγάλος μπαλαδόρος είσαι!!! :smiley:

Επίσης επειδη τωρα τελευταια λιωνω αμερικανιες, bump στο επος

Το βαζω εδω, αφενος γιατι δεν ξερω που αλλου να το βαλω, και αφετερου για να το δουν τα “καταλληλα” ατομα.

Λοιπον, θελω προτασεις για βρωμικο, ροκενρολιαρικο πρωιμο πανκ.

Ειμαι λατρης των Stooges και το μονο που δεν εχω ακουσει απο αυτους ειναι κατι συλλογες που περιεχουν και ακυκλοφορητα για την (τοτε) εποχη κομματια.

Επισης, γνωριζω μεμονωμενα κομματια απο MC5, New York Dolls, Johnny Thunders, Dictators, Buzzcocks και Dead Boys.

Αυτα περιπου για να καταλαβετε τι ψαχνω.

Επειδη ουτε αυτα που ανεφερα τα 'χω ψαξει (πλην Stooges) καλοδεχουμενες και οι προτασεις για αυτες τις μπαντες, αλλα κυριως θελουμε και καποιες αλλες μπαντες αυτου του ειδους.

Θενκς!

the saints και απο mc 5 everything . Α και radio birdman και the nomads και roky erikson και zeke και new bomb turks και και και και powder monkeys

A και cramps αμα γουστάρεις πιο γκαραζε-σαικομπιλι

Και Radio Birdman ξερω καμποσα κομματια …απλα τους ειχα στο νου μου ως πιο garage.

Οπως κι οι Cramps ειναι αρκετα διαφορετικοι, παροτι δεν τους εχω δωσει την πρεπουσα προσοχη ως τωρα.

Ζeke, New Bomb Turks και Powder Monkeys εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα προσφατοι για αυτο που ζηταμε, αν και θα τσεκαρω.

ε ναι αλλα πρωιμη φαση παιζουν και το γκαραζ ειναι ενα βημα πριν το πανκ μη ξεχνιομαστε

καλά μισφιτς δε λεω καν. Ακου και cocksparrer

gbh??? wipers???

σορρυ μου ρχονται ενα ενα

Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Eπειδη έχει τύχει να συζητησω με iron aris δε νομίζω ότι του κάνουν τα περισσότερα που αναφέρει ο captain clegg (Που γαμουνε ασαλιωτα και ειναι τιγκα ροκ ν ρολ). Θελει το πιο ακατεργαστο, τίγκα πρώιμο, πρωτο πανκ φαση. Πάντως ότι κι αν αναφερθηκε πρεπει να το ακουσεις αιρον αρι χαχαχα. Τεσπα εγω θα προσθετα και τους βρετανους [B]crisis[/B] γενικα

Επειδη με τα περισσοτερα που αναφερει ο καπτεν εχω μια επαφη, εννοειται οτι γουσταρω τιγκα, απλα αλλο ψαχνω τωρα.

Δηλαδη Wipers λατρευω και το ξερεις, Radio Birdman πιο garage, Cramps πιο psych, Zeke πιο γαμωσταυροι (που λεει κι ο Grym) και πιο συγχρονοι, GBH αρκετα πιο σκληροι και αλλου ειδους βρωμια, Cock Sparrer εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο oi! φαση κι οχι τοσο ροκ ν ρολλ.

Αυτα που προτεινε το αλλο το παιδι δεν τα εχω ακουσει, αλλα θα τσεκαρω.

Πρωιμο πανκ ζηταω, proto-punk που λες κι εσυ κι αν δεν ειχαμε Stooges κλπ στη μεση, θα εβαζα και τη λεξη “βρετανικο”.

Γιωργο:

[B]http://www.youtube.com/watch?v=xsdCp6u3hV4[/B]

Ωραιος.

Και ισως και λιγο πιο βρωμικο, γιατι αυτο πιο πολυ μου θυμιζει Zounds φαση κλπ.

Μερικα κομματια για να δουμε λιγο τι ψαχνω (χιτακια ολα, κυριως, απλα ενδεικτικα):

[B]The Dictators - Master Race Rock[/B]
[B]Dead Boys - Sonic Reducer[/B]
[B]Ramones - Chatterbox[/B] (βαζω αυτο, γιατι δε βρισκω καλη ηχογραφηση απο Johnny Thunders)

Περιπου τετοια φαση, τωρα MC5, New York Dolls, Buzzcocks ειναι αρκετα γνωστες μπαντες για να μπορεσω να βρω τι θελω μονος μου.