Punk / Ska Punk κυκλοφοριες

ε ακου zounds

εντιτ: ακου appendix ρε συ

Προσπαθώ να πιάσω τον χώρο που θές να κινηθείς…
Εκτός από αυτά που έχουν ποσταριστεί,

Για πές… έστω και σαν μεμονωμένα κομμάτια…

πρόσφατα ανακάλυψα τους [B]“The Slowmotions”[/B]. Σωστό χαρούμενο ποπ πανκ / ροκ ν ρολ από ιαπωνία. Δυστυχώς όμως έχω καταφέρει να βρώ μόνο το περσινό Ep τους operation anagram (το οποίο γαμάει), και τίποτα άλλο, παρ’ ότι έχουν βγάλει μπόλικο πραγμα μεσα σε 10 χρόνια όπως διάβασα. Ο, τι αλλο εχω ακουσει ειναι λαιβ απο το youtube. Ψαχνω ψαχνω και τιποτα, οποιος βρει κατι παραπανω να ριξει συρμα.

(ισως ανεβασω καποια στιγμη τα κομματια του Ep στο youtube)

Ο απο μηχανής θεός healthy hands μου στειλε το σπλιτάκι τους με τους αμερικανούς [B]burning leather[/B] (Portland). Kι επι τη ευκαρία τσεκάρετε[B] burning leather[/B]. Απλά [B]MOTORHEAD[/B], oχι απλά επιρρόη, αλλά [B]ΜΟTORHEAD[/B]. Μη πω ότι στην μπάντα παίζουν μέλη της μισής σκηνής του Portland (the estranged, hellshock, pierced arrows, severed head of state κλπ). Tσεκαρετε. Ο fifteen counts εχει λινκς.

xaxax
ΤΙ είναι αυτοί ρε; motorhead τελείως. Πως με ξέφυγαν αυτοι. Τι έχουν;

[B]http://www.youtube.com/watch?v=jEXTwy2a2Z4[/B]

Eχουν το σπλιτάκι το παραπάνω, ενα ντέμο με 6 κομμάτια, κι ένα Lp. Το demo στάζει καύλα

ενταξει καργα motorhead

Τις μπαντες που λες, εστω και επιφανειακα, τις γνωριζω.

Παροτι ολα ηταν κομματαρες, πιο κοντα σ’ αυτο που ζητησα ηταν οι Vibrators και οι Gun Club.

Οχι, οτι τα αλλα υπολειπονται, απλα οσον αφορα την κουβεντα που ειχαμε.

Τσεκαρε και ποιες μπαντες αναφερω παραπανω και μαζι με αυτες που λες, θα καταλαβεις τι ψαχνω.

ΥΓ.: Απο Wire εχω ακουσει τα Chairs Missing και 154, που ηταν πιο ποστ-πανκ …τα πρωτα τους ειναι σε 12XU φαση;;;

[B]vibrators [/B]ειναι πάρα πολύ μεγάλη και παλιά αγάπη, καί ήταν και από τα πρώτα πανκ λαιβ που είδα ποτέ. Θα τους χαρακτήριζα πάντως λιγο πολυ το κλασσικο βρετανικό πανκ των 70’ς

Ενιγουει τζορτζ μη το ψειριζεις αλλο, τοσες καλες μπαντες προταθηκαν ψαξε αυτες:wink:

Όντως έχουν αναφερθεί μπαντάρες.
Έχω καταλάβει πάνω-κάτω τι ψάχνεις,όμως αυτά που έχουν πεί τα υπόλοιπα παιδιά είναι ακριβώς ό,τι ψάχνεις.
Γενικώς αυτό που είπε ο Ντίνος, υπάρχει πολύυυ πράμα να ψάξεις από τα ονόματα που έχουν ειπωθεί!
Από Wire άκου και το Pink Flag που είναι πιό “ωμό”/πανκ παρά ποστ πανκ σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Πιό Overkill το Annihilate Us δεν γίνεται, μετά πεθαίνεις!
Και με Bathory-ικό όνομα, αυτά είναι!

Bασικα, αυτο ηθελα να πω. :lol:

Ειναι ηδη πολλα και οι περισσοτερες ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ.

To σολοειδές τελείωμα / αποκορύφωμα του τραγουδιού και να υπήρχε σε 25.000 ακόμη πανκ κομμάτια δε θα με χάλαγε.

ακομα να πιστείτε?

Βurning Leather - Daylight Nights, Lp (2010)

[B]http://www.youtube.com/watch?v=vGnHCB807sU[/B]

reunion good riddance ρε μουνιααα!!!νταξει φετος το Groezrock επιβαλλεται!

Aν και καθυστερημένα, είναι δίσκαρος. Ντάξει περιγραφη γκριμ προιδεάζει για τίποτα fastcore/crust/δε ξερω τι, αλλά μιλάμε για ομορφο αμερικάνικο hardcore punk, ενίοτε μελωδικο. Γαμω (ρε πούστη όταν υπάρχει η στοιχειώδης μελωδία, το σωστό μέτρο, πόσο όμορφο είναι το πανκ.)

επειδή πολλοί κοτεύουν να μπουν στο θρεντ της μπάντας ακούστε τον παρακάτω δίσκο:

[B]Afi - Black Sails In The Sunset[/B] (καπου στο 1998-1999)

[B]http://www.youtube.com/watch?v=Nf3WPURmdD4[/B]

Όχι και crust ρε!
Στο δρόμο που χάραξαν οι Black Flag/Minor Threat αλλά στο πιό φρέσκο/ροκ εν ρολλ και ενίοτε μελωδικό.
Όπως και να 'χει είναι γαμηστερός δίσκος, μέσα στην ενέργεια, την δύναμη, την πόρωση και την φρεσκάδα :!:
Κανονικά παίζει να είναι για το χαρντκοροθρεντ αλλά μάλλον παίζει να είναι πολύ “παλιομοδίτικο/άκυρο” ή “εκτός τόπου και χρόνου” σε σχέση με τα υπόλοιπα που ποστάρονται εκεί :stuck_out_tongue:

Θα με θυμηθείτε αλλά η Ισπανία μαζί με την Ελλάδα ετοιμάζουν γερά χτυπήματα στη διεθνή hardcore / punk / diy σκηνή.

Συγκεκριμένα η Ισπανία ξεφεύγοντας λίγο από το ευρύτερο neocrust κλίμα που επικράτησε στα 00’s αρχίζει λίγο να ανοίγει τους οριζόντες της και μέσα σε διάστημα μηνών να ξεπετάει post punk, rock n roll, punk rock, hardcore διαμαντάκια με στυλ, άποψη, συνέπεια σε τρελούς ρυθμούς.

Ενα τέτοιο παράδειγμά είναι οι παρακάτω κύριοι/ίσως και κυρίες:

[B]Warsong - Ancient Times (2011)[/B]

Tι να πείς? Η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο μελωδικό Punk Rock και τη μελαγχολία του Portland και της Δανίας.
[B]

ρεεεεε τι νέκρα έχει πέσει!! Ξυπνάτε λίγο μάστορεςςς

The War Goes On - The Shittie Life (Demo/Ep, Denmark, 2011)

Κορυφαίο πανκ ροκ ρε πούστη μου, κορυφαίo ντέμο/Ep του 2011, κορυφαία μουσική. Αυτός ο συνδιασμός μελωδίας, μελαγχολίας, και oi! φωνητικών αλα blitz / criminal damage ειναι το κάτι άλλο. Τσεκάρετε, ανέβασα κι ένα κομμάτι στο youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=ws2f9aLifsI&feature=youtu.be

νέκρα μωρε…[I]αλλά τι να καν’ έχουμε και δουλίτσες[/I]… :Ρ :slight_smile:

πάμε καύλες τώρα! :

[B][COLOR=“DarkRed”]…And Out Come The Wolves [/COLOR][/B]

Αλίμονο σε όποιον/οια δεν αποκτήσει και λιώσει τούτη τη δισκάρα - δεν θα του/της ξαναμιλήσω!!!

[B]Pennywise[/B] - Pennywise

…όπου ΠΡΙΝ βάλω το δίσκο στο πλειερ μου και κόπανηθώ στους 4 τοίχους της κρεββατοκάμαρας, φροντίζω να ειδοποιήσω τη μάνα μου να’χει εύκαιρο κάπου το νούμερο του ΕΚΑΒ -[B]ποτέ δεν ξέρεις[/B]…

[B]Punk In Drublic[/B]

οι Εν Οφ Εφ Εξ το ξέρουμε είναι πολύ καλά παλιόπαιδα, άγιοι άνθρωποι που ξέρουν να καυλώνουν κορασίδες με κάτι ριφφάρες και επομένως ο δίσκαρος είναι ότι πρέπει να καλμάρω τη δικιά μου που’χει πάλι τα νεύρα της[I]…(η συνέχεια στο κρεββάτι)![/I]

[COLOR=“RoyalBlue”]Life On A Plate [/COLOR]- [B]Millencolin[/B]

…διότι ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ τη ζωούλα μου, [B]κουφάλα νεκροθάφτη[/B]!!!

[COLOR=“Gray”]Υ.Γ. Της έπιταφ τα άνω, αλλά τι να κάνω…λατρείες είναι αυτές…[/COLOR] :slight_smile: