καρα πανκ του κερατα!!!
σχεδον καμμένο!
για “χαζομάρες”
καρα πανκ του κερατα!!!
σχεδον καμμένο!
για “χαζομάρες”
καπταιν κλεγκ σε συμπάθησα εσένα, κυρίως λόγω αβαταρ.
Φινλανδοί είναι αυτοί που έβαλες;
εεεεεεε γιατι; τι έχει το καινουριο αβαταρι μου;
Φινλανδοι ναι! εχει μεγαλη σκηνη εκει στην “αλητεία”
Ratos de Porrao πιανονται?
Ε τι δε πιάνονται;
Αμα εχεις κυκλοφορήσει τέτοια καφριλά…
Και το Brazil ειναι επισης δισκαρα,μη το ξεχναμε.
Βρε 'ολα τώρα άστο…
K Septic Death άλλοι απο κει…
έχουν αναφερθει κ πριν.
Crucifix…
πάρτε κ άλλες πληροφόρίες
Respect απλα.Toν GG Alin τον θυμαστε?
χαααααα τον θυμάσαι κ συ;
Bεβαια.Ηταν αυτος που εδινε τις πιο αρρωστημενες συναυλιες(εχεζε επι σκηνης,ετρωγε τα σκατα,τα πεταγε στο κοσμο κι αλλα χαριτωμενα)οι οποιες δε κραταγαν πανω απο μιση ωρα γιατι ειτε τα ειχε καταστρεψει ολα ειτε τον σταματαγε η αστυνομια.Δυστυχως ομως ηταν γραφτο του να μην αντεξει για πολυ(ενας δημοσιογραφος χαρακτηριστικα ειχε πει “ο Morrison πεθανε γιατι δεν αντεξε ο GG A lin γιατι δεν σταματησε”).
Το Dirty Love Songs οπως και να χει προτεινεται.
Τ’οσο καιρό κανείς δε λέει τιποτα ε;
captain τα σπας αγόραρε. πριν κάτι σελίδες για άμεμπιξ ελεγά πως γαμάει με τον δεν υπάρχει ρε, όχι πως δεν το έχω =P
επίσης δισκάρα το βαιμπρειτορς για μένα που μαι πιο μελωδικός τύπος και με πιάνουν λίγες καφρίλες μονάχα.
έβγαλαν και σπλιτ με τους γκραιμς αυτοί εδώ. μακάρι να τους φέρουνε τπτ εφέτο, σνιφ
gg allin εντωμεταξύ, ότι έχω βάλει, δεν ακούγεται! έχει σολάρει και ο j των dinosaur jr σε τραγούδι του και πάλι…
Stiff Little Fingers-Inflammable Matterial
Ιρλανδια δεν ειναι μονο οι U2,Cranberies,Therapy κλπ αλλα και η παραπανω γκρουπαρα.Στο πρωτο τους δισκο λοιπον οι Stiff Little Fingers παιζουν Punk του κερατα και το παραπανω ειναι ενας απο τους καλυτερους δισκους τους(για μενα απλα ο καλυτερος).Αν ψηνεστε τσεκαρετε και links
Πωωωωωωωωωωωωωωωωω.Αρχισα να γερναω. Δεν πιάνω τις ατακες των νέων…
Εγω θελω ενα δερμάτινο ίδιο με του τύπου στο εξώφυλλο!!!
Μπόρει ένας να με βρεί;;;;;;;;;;;
ΘΕΛΩ!!!
Ετσι ετσι…SUSPECT DEVICE.BARBED WIRED LOVE!
έτσ… το Brazil βασικά είναι το αγαπημένο μου, αν και πιο thrash από το Cricificados…
πριν κανα δυο χρόνια βγαλανε νεο δίσκο και θυμάμαι που είχα ξαφνιαστεί, καθώς ούτε που φανταζόμουν ότι υπάρχουν ακόμα.
Σ’εφτιαξα ε?και καποια live albums που κανανε ηταν επισης γαματα.
Νταξ εμενα μ αρεσουν γενικα οι στιφ λιτλ φινγκερς
Fucked up - Hidden world
Fucked up έχει ακούσει κανένας σας;
Συνδυάζουν τους Poison Idea με τους Sonic Youth, τους Wipers, τους Negative FX και άλλους. Γαμώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το τελευταίο δεν το έχω ακούσει, αλλά αυτό εδώ ξέφυγε!!! Και εξωφυλλάρααααααα!!!
Signal Lost - Prosthetic screams
Signal lost, από Austin Texas! Oι ίδιοι δηλώνουν σαν επιρροές τους The Mob, Zounds, Articles of Faith, Proletariat, Wipers και άλλους. Δηλαδή τρομερά εκλεκτικό γούστο!!! Το συγκεκριμένο άλμπουμ βγήκε πέρυσι και διαρκεί μόνο 21 λεπτά, όσα χρειάζεται δλδ για να σε κάνουν να χάσεις την μπάλα με την πάρτη τους και τις μελωδιάρες τους.
8O
8O
8O
επίσης δισκάρα το inflamable αλλά το αγαπημένο μου stiff ήταν, είναι και θα παραμείνει το Go for It!!!