ειμαι λακωνικος εκ φύσεως. Βρες BORN\DEAD. Πολιτικοποιημένο πανκ της εποχής μας εξ Αμερικής οκ;
Και το Crucifix αν δεν το εχεις ειναι ευκαιρια να επανορθωσεις.
AΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ FUCKED UP ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ, ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ;
Αν εννοεις τους Καναδους εγω τους εχω βρει μεσω Soulseek.Τσεκαρε γι’αρχη τα Hidden World και Epics in Minutes.
Αλλος τροπος δεν;
Δυστυχως φιλτατε στα μαγαζια δεν εχω πετυχει κατι.Κριμα κιολας γιατι μιλαμε για μπανταρα.Μιας και πιασαμε το Καναδα,γνωριζεις τους Cursed?
ΑΠΟ ΚΑΝΑ BLOG ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΚΑΝΑ ΜΑΙΛΟΡΝΤΕΡ ΑΣ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ PM ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
@OUTLAW CURSED E?
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ…
Καναδοι Hardcore-αδες με Sludge ξεσπασματα στο υφος των Converge(εχουν κυκλοφορησει καποιες δουλειες μεσω της Deathwish του Jacob Bannon),Melvins,Entombed,Stooges κλπ.Δημιουργηθηκαν απο τις σταχτες των Ire,The Swarm και εχουν κυκλοφορησει 3 full length δισκους(και οι 3 σκοτωνουν).Δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον μιας και κατα τη διαρκεια μιας περιοδειας τους επεσαν θυματα ληστειας που τους στοιχησε τις αποσκυες τους και τον εξοπλισμο τους.Εγω παντως νιωθω τυχερος που τους ειδα πριν 3 χρονια στο Αν(και με 13 ευρωπουλακια εισητηριο παρακαλω).
Ελα σε πιασα ναι. Καναδοι ειναι ρε; νομιζα γαλλοι. Ναι οκ μπαντα.
fucked up παίζει ένα δισκάκι με τις πρώιμες ηχογραφήσεις τους στον scarecrow. είχε και το hidden world μέχρι πριν λίγο καιρό. κοντά στο 9ευρω υπολόγιζε.
τώρα το νέο βγήκε matador, άρα σε πανκ/hardcore distros θα δυσκολευτείς να το βρείς. υπάρχει πάντα η λύση του αμαζον αν και πιστεύω πως θα το πετύχεις αν κάνεις καμμιά βόλτα στα μαγαζά
σε ποια μαγαζια για παράδειγμα;:-k
Πήγαινε κανα λωτό ή wax. Πιστεύω θα βρεθεί κάτι.
wax?
Που ειναι αυτο;
Παίζει να μεταφέρθηκε αυτήν την εβδομάδα. Αν, όχι, τότε βρίσκεται δίπλα στο βιβλιοπωλείο Άγνωστη Καντάθ, στην Ναυαρίνου.
Αν ναι, το νέο μαγαζί είναι στο παλιό underground, απέναντι από τον Αlone!
Τσεκάρετε τους End Of All που είναι d-beat crust μπάντα από Σουηδία. Τους ανακάλυψα από το myspace τους πολύ πρόσφατα κ έχω φάει τρελό κόλλημα με τον καινούριο δίσκο τους The Art of Decadence. Έχουν στοιχειωμένο ήχο και περιέχει μελωδικά death σημεία.
Πάρτε μασπέης να γουστάρετε http://www.myspace.com/endofallsweden
Αφιερωμένο σε όσους γουστάρουν Tragedy, Ekkaia , Wolfbrigade κτλ
Α σε πιασα!!! Καταλαβα. Εχει πανκ αυτο;
Ναι ρε!!! Μπόλικο πράγμα. Και μιλάμε για βινύλια, από cd πολύ λίγα πράγματα.
σωπα ρε
Na και μια μπάντα στην οποια το πανκ χρωσταει πολλα. Πολλοι τη θεωρουν Power Pop και συμφωνω μαζι τους αλλα και το Power Pop εχει δωσει πολλα στο πανκ. Αλλωστε It’s only Rock ‘N’ Roll!!!
EDDIE & THE HOT RODS Κυριες, Δεσποινιδες και Κυριοι.
GO!!!
κατεβαίνει. ήρθε η ώρα να τους ακούσω και αυτούς επιτέλους!
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι πιο πολυ Pub Rock ειναι αλλα τεσπα.
Ταμπέλες ειναι αυτές.