Για ν αγριέψουμε λίγο…
Γουστάρεις crust;
Βούλωσε το στοματάκι σου κ βρες το!
STATE OF FEAR αν δε το κατάλαβες.
Για ν αγριέψουμε λίγο…
Γουστάρεις crust;
Βούλωσε το στοματάκι σου κ βρες το!
STATE OF FEAR αν δε το κατάλαβες.
καμια αντιδραση ε;
σε λίγο κατεβαίνει, υπομονή, για την ώρα θα χώσω appendix
Ρε που είναι οι Pennywise ???
Το Unknown Road έχει τις δύο καλύτερες ερμηνείες του jimmy , ενώ γενικά μέχρι και το Land Of The Free βγάζανε cdάρες ! άα οι δύο καλύτερες ερμηνείες είναι τα Try To Conform & Dying To Know … Γενικά όλο το album είναι φοβερό , οπότε θα πω :
επίσης τσέκαρα 2 από αυτά τα πανκ/σκα που μου πρότεινε κάποιος παλαιότερα και ΔΕΝ ήταν αυτό που έψαχνα…στο ύφος εννοώ…
Παιδιά, νέο Discharge! :vibrate:
Είναι όπως τα παλιά, ανελέητο d-beat, και γαμάει!
Ας τους φέρει κάποιος.
πω πω πω! Γουστάρουμε τρελά
Ε στείλε μας κανα pm ρε παιδακι μου να το ακούσουμε και μείς
Η συγκεκριμένη κυκλοφορία μπαινει τυχαία. Αρπάξτε ο,τι βρήτε απο UNCURBED αμα θέλετε ν ακούσετε μοτορχενταδικο πανκ-crust
Να ζεσταθούμε λίγο…
Tragedy - to the Dogs/The Lure single
Tragedy - Can We Call this Life EP
…πώς γίνεται μια μπάντα να μην έχει καμία μέτρια κυκλοφορία; Ρωτίστε τους Tragedy!
Αν έχει κάποιος λινκ για δισκους των sore throat η για ελληνικο πανκ δισκογραφιες ας μου στειλει πμ
Eλα μωρέ το τελευταίο δεν ειναι κ τόσο δυνατό
Μη παρεξηγηθω. τους αγαπάω τους TRAGEDY
Μπα μια χαρά δυνατό είναι. Κρίμα που δνε τους έφεραν τελικά το Δεκέμβρη όπως ακουγόταν.
Από Uncurbed κατέβασα το Punks on Parole και θα παίξει σε λίγο (αν και το μυρίζομαι πως θα είναι από τον τίτλο)
δεν έχω ιδέα τι έχει ειπωθεί ως τώρα, αλλά…
αυτό. τέλος.
Σωστος ο αποπανω. Οι Refused εχουν και δικο τους θρεντ βεβαιως βεβαιως.
Κατα τ’ αλλα
Δε ξερω τι λετε, αλλα αυτο ειναι αναμεσα στα καλυτερα albums που βγηκαν στα 00’ς. 10ρι ακατεβατο. Και θα συνεχισω να σας τα πρηζω μεχρι να τους ακουσετε ολοι. Το ντεμπουτο ε, οχι τη μετεπειτα αθλιοτητα.
Δε καταλαβαίνω…τι ειναι αυτο;
Fall of Efrafa;;;
Fall of Efrafa λεγεται η μπαντα και Owsla ο δισκος.
Απιστευτος crust δισκαρος. Τετοιο λαρυγγι μιλαμε δεν εχεις ξανακουσει.
Βασικα δεν ειναι καθαρο crust. Μπλεκει και καμποσα Neurosis στοιχεια. Και βιολια. Αλλα δεν ειναι γκεικο, μα τω Θεω.
Όντως δίσκαρος το Owsla που λέει ο Angmar. Ειδικά το Pity the Weak, είναι από τα καλύτερα crust κομμάτια που έχω ακούσει γενικά!
Το μετέπειτα Elil οκ δεν είναι αθλιότητα, ούτε καλό. Βαρετό θα το έλεγα. Περιμέουμε τώρα να βγάλουν τον τρίτο (και τελευταίο) δίσκο τους και να μας δώσουν πάλι τα μυαλά στο χέρι!
Ρε φίλε έχεις καθόλου υλικό από φινλανδία? Δεν μπορώ να βρω με τπτ ρε γμτ :?
Ο καλύτερος punk δίσκος μακράν:
δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και αυτός:
Τι εννοεις; να σε πω μπάντες;