Ποιοί συν-φορουμίτες θα βρεθούν Βουδαπέστη στις 28; Και αν πάνε από εδώ Ελλάδα πως θα πάνε; Άμα είναι να κανονιστεί τίποτα…Πείτε εδώ ή στείλτε πμ.
Check pm
Λουξεμβούργο και Ρόττερνταμ μπήκαν με “Tie Your Mother Down”, ενώ Nottingham μπήκαν με…
“Hammer To Fall” 8O8O8O
Δεν περνάνε οι μέρες!!!
Edit: Και σε ένα soundcheck έπαιξαν και το “Runaway”… AAAAA!!!
Και να συνεχίσω την ενημέρωση για Βουδαπέστη και Queen. Τελικά θα βρεθούμε εκεί αλλά θα το κάνουμε roadtrip. Θα καλοπεράσουμε. Είμαστε 3 ,ίσως 4. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ας επικοινώνησει και βλέπουμε. Ακόμα και 3 άτομα βγαίνει πιο φτηνά από τρένα, λεοφωρεία. Δεν υπόσχομαι τίποτα καθώς περιμένουμε απάντησεις και από μερικούς φίλους ακόμα. Πάντως τα εισιτήρια για τη συναυλία βγήκαν, οπότε… Cozy, τις επόμενες μέρες θα στείλω πμ άμα είναι να βρεθούμε να πάμε όλοι μαζί στην συναυλία.
ΣΟΥΠΕΡ! Θα βρεθούμε όλοι μαζί, θα πάμε μπροστά και θα τους κάνουμε να πιστεύουν πως είναι στην Ελλάδα
Κι εμενα μ ενδιαφερει roadtrip για Βουδαπεστη… Μπορει καποιος να μου πει την διαδρομη και περιπου το κοστολογιο?
Εμάς τελικά ακυρώθηκε το roadtrip δίοτι αυτός που θα έβαζε το αμάξι δεν μπορεί τελικά. Άρα τρενάκι…
Πάντως επειδή το είχα κοιτάξει, άμα είναι 3 άτομα συμφέρει οικονομικά από το τρένο. Να οδηγάν και οι 3 έτσι ώστε να βγει με τη μία το ταξίδι, με βάρδιες. Θ λέει πάντως. Και όσον αφορά τη διαδρομή, πας από Βουλγαρία-Σερβία-Ουγγαρία. Και όχι από Σκόπια γιατί μετά πρέπει αναγκαστικά να περάσεις δίπλα από Κόσοβο, και δε νομίζω να είναι ότι καλύτερο…
Δεν αντεχω να διαβαζω αυτο το thread… Ζηλευω
Θα θελα και γω να ερθω, αλλα μαλλον δεν γινεται…
Πάντως κάτι πήρε τ’ αυτί μου ότι στον Red FM γίνεται διαγωνισμός με δώρο ταξίδι για Λονδίνο και συναυλία Queen… 8) Για έχετε τον νου σας…
Διαφημίζεται, σαν να ειναι κανα blockbuster:lol:
Λοιπόν, για να οργανωθούμε σιγά-σιγά. Ποιοί θα είμαστε Βουδαπέστη στις 28; Άμα είναι να βρεθούμε για τη συναυλία. Να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με σημαίες και λοιπά…
Cozy, Tsipouras + δύο φίλοι. Εννοείται θα’χουμε σημαίες κτλ. Στείλε pm με τηλέφωνα κτλ για να κανονίσουμε
Ε ΡΕ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ! !
Ετοιμαστείτε και φύγαμεεε!! θα πάθουν πλάκα αν μαζευτούμε πολλοί μαζι μπροστά.
Πρέπει να μας εκπροσωπήσετε καλά παιδιά! Κανονική εθνική αποστολή :lol:
Καλά να περάσετε (και είναι σίγουρο!).
Την αγάπη μου στον κύριο May :bow2:
ε,ρε πως σας ζηλευω…θα θελα και εγω να παω…
Και επέστρεψα Αθήνα… Μετά από ατελείωτες ώρες σε τρένα και αφού περάσαμε από 5 χώρες των Βαλκανίων, είμαι πάλι πίσω Αθήνα από χθες το βράδυ. Κάθησα 3 μέρες Βουδαπέστη. Απίστευτη. Ααααααα, είδα και Queen+Paul Rodgers!!!
Τα λόγια είναι περιτά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις…Εδώ δεν τον έχω συνειδητοποιήσει ούτε εγώ ο ίδιος ακόμα…
Βρήκαμε εκεί και Cozy με φίλους του και μαζί περιμέναμε και πιάσαμε δεύτερη σειρά κάγκελο μπροστά στο διάδρομο της σκηνής. Στα 3-4 μέτρα τους είχαμε. Έτσι απλά. Φαντάζομαι ο φίλτατος Cozy θα γράψει και το report από τη συναυλία.
Σύντομα και φωτογραφίες…
Θα τους δω παλι αυριο το βραδυ στην Βιεννη μαζι με τον Cozy που ειναι εκει ηδη.
Μόλις γύρισα. Πόσο μα πόσο κρίμα που δεν ήρθαν Ελλάδα; Στη Βουδαπέστη βρεθήκαμε στο τέλος της συναυλίας 12-13 Έλληνες σε 3 διαφορετικές παρέες…
Βουδαπέστη ήταν πάρα πολύ καλοί, αλλά αυτό που βίωσα χθες στη Βιέννη δεν περιγράφεται. Πραγματικά συγκλονιστική συναυλία (μία από τις 3-4 καλύτερες που έχω δει), απίστευτο κοινό, τρομερή ατμόσφαιρα…
Η συναυλία στη Βιέννη ήταν τόσο τέλεια, που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως ο Paul Rodgers τελικά είναι σόι με τον Chuck Noris και δεν είναι σύμπτωση η τόση ομοιότητα…
To Αυστριακο κοινο δεν το ειχα για τοσο δυνατο…