Queen + Paul Rodgers: 2008 European Tour

Απο το 1:16 και μετα στα μακρινα πλανα φαινεται ο Cozy με την ελληνικη σημαια.
Ψηλε εκανες την διαφορα παλι…:lol:

Δεν ντρέπομαι να πω ότι η ζήλεια μου έχει φτάσει σε νέα απόγεια :lol:

Πραγματικά κρίμα που δεν έρχονται Ελλάδα. Γαμώτο και φτάσανε τόσο κοντά, είναι γελοίο.
Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες!

Εν τω μεταξύ, αυτός που ανέβασε το βίντεο είναι Έλληνας!!!

Απο Βιεννη εχω βρει δυο που εχουν ανεβασει video.O αλλος πρεπει να ηταν λιγο πιο μπροστα απο μας…

Ο May δήλωσε πως οι Queen + PR δεν θα κάνουν περιοδεία στην Αμερική την ¶νοιξη, κάτι που με κάνει να πιστεύω πως δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στην Ευρώπη για κάποιες ημερομηνίες εκείνη την περίοδο :papas:

Μακάρι, από τα μέρη μας μόνο άνοιξη - καλοκαίρι σε ανοιχτό χώρο, καθώς δεν υπάρχει κλειστός για να υποδεχθεί τέτοια τεράστια μπάντα

Στο Newcastle έπαιξαν το “Voodoo” :blues:

Άντε μακάρι μακάρι … :papas::papas::papas::papas:

Εαν οι Queen με τον Paul Rodgers συνεχίσουν την Ευρωπαϊκή περιοδία και δεν έρθουν Ελλάδα θα είναι έγκλημα! 8)
οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους! Θα ακολουθήσουν και άλλες γιατί έχουμε μπόλικες. :smiley: :smiley: :smiley:

[SIZE=“4”]Βιέννη[/SIZE]

[SIZE=“4”]Βουδαπέστη
[/SIZE]

8O 8O 8O

=P~

Τέλειες οι φωτογραφίες!!

Α ρε tsipoura επρεπε να ημασταν μαζι ρε εκει και με το που θα εβγαινε ο Paul με το κοστουμι να σκαγαμε στα γελια:lol:. Σε εμας στο Μιλανο παντως φορουσε ενα λαχανι πουκαμισακι φινο. Α ρε Paul φωναρα, ΦΕΡΤΕ τους Ελλαδα ρεεεεε

Οντως ριξαμε γελιο με το που τον ειδαμε να σκαει με το κοστουμακι :lol:
Ηταν στο Say It’s Not True και μολις εσκασε στη σκηνη να τραγουδισει το κομματι του παθαμε ενα ψιλοσοκ!

Μακάρι,μακάρι.Ωραίο το στυλ του Rodgers έτσι,χωρίς να πετάει τα μπράτσα έξω.

μη φανταστείς… για λίγη ώρα ήταν κουστουμάτος. Την περισσότερη ώρα με τα μάσκουλα του τραγουδούσε :stuck_out_tongue:

Under Pressure στο Buenos Aires… μαλιστα

Καλησπέρα!Εγώ τους QUEEN&PAUL RODGERS τους είδα το 2005 στο HYDE PARK και φέτος στη ΒΙΕΝΝΗ.Και τα 2 ήταν απίστευτα LIVE!!!

Παραθέτω μερικά link από βιντεάκια που ανέβασα στο youtube:

Τα βιντεάκια είναι φοβερά! Τι ωραία που ήταν ρε γαμώτο… :cry:
Έτυχε μήπως να μας δει από μακριά; Είχαμε 2 ελληνικές σημαίες μπροστά και δεξιά του catwalk!

Δεν σας πρόσεξα να πω την αλήθεια.Από την πόρωση και τον ενθουσιασμό δεν κοιτούσα πολύ δεξιά και αριστερά.Πάντως διάβαζα χθές το forum και νομίζω εσύ (Cozy) έγραψες κατι με το οποίο συμφωνώ.Το 2005 είχαν περισσότερο ενθουσιασμό πάνω στη σκηνή ενώ φέτος έδεσε πιο καλά η μπάντα και παίξανε πιο ‘’ επαγγελματικά ‘’.Δηλαδή δώσανε πιό πολύ βάση στο show.Στο hyde park που είναι και ανοιχτός χώρος ήταν λίγο διαφορετικό το feeling.Anyway…μακάρι να μπορέσουμε να τους ξαναδούμε στο μέλλον!!!

Υ.Γ. 'Οσο για αυτούς που λένε ότι χωρίς mercury δεν αξίζουν, οι άνθρωποι είναι όλοι τους τέτοιες μουσικάρες και δίνουν τόσο απίστευτες συναυλίες που και paul rodgers&friends να ονομαζόταν,εγώ πάλι θα πήγαινα να τους δω.

¶ντε να βγει κάνα χορταστικό dvd αν δεν έρθουν απ’τα μέρη μας τελικά…

Θα βγαλουν σε dvd την συναυλια που δωσανε στην Ουκρανια.(στην πολη που θα παιξει ο θρυλος την Τεταρτη)