Queen + Paul Rodgers: 2008 European Tour

daz’s sign

When the Boogeyman goes to sleep every night, he checks his closet for Paul Rodgers

χαχαχα, σαφως επηρεασμενο απο το τοπικ:lol:

:lol: Me katastrepsate alites :lol: Den tha ksanado ton PR me ta idia matia :lol:

Brian thx! An kai den to pianei arketa gia na katalabo, i arxi me tis dyo kommatares einai kolasi 8O

Εδω ειναι πολυ καλυτερο αν και εχει μονο το κομματι του Εminem…Στο τελευταιο μερος του κομματιου παιζει κιθαρα live o Brian May…:smiley:

Genika bombastic intro…Thx 8)

8O

Κάντε καμιά πλάκα να κλείσουμε από τώρα κρεβάτι για δίμηνη θεραπεία στο “Υγεία”!

Πωωω… κάψιμο. Αλλά το θέμα είναι πως στη wiki οι TBA dates αποδείχθηκαν πολλές φορές μούφα.

Τι μας κανεις ρε Cozy πρωι-πρωι… 8O 8O 8O

Αμάν ω ρε παιδιά, τι ζημιά πάθαμε…Άντε με το καλό…

Olympic Stadium? υπερβολικο μου φαινεται, εκτος αν εννοει το κλειστο. Μακαρι βεβαια να αποδειχθει αληθεια:)

Σιγουρα το κλειστο εννοουν αλλα 16/11 λεει για Ελσινκι και 18/11 Αθηνα .Θα προλαβουν να ερθουν και να ετοιμασουν την σκηνη μεσα σε δυο μερες?

Αχ και αν είναι αλήθεια μόνο αυτό …

αλλά το φοβάμαι ότι μάλλον ράδιο αρβύλα είναι :? :? :?

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8) :wink:

Στο ίδιο έργο θεατές.

Ο φόβος δεν βοήθησε ποτέ σε τίποτα. 8):smiley:

Ποσο θα θελα να τους δω, ανεκαθεν το αγαπημενο μου συγκροτημα. Ελπιζω να μπορεσω να παω καποια φορα στο εξωτερικο… Τι να πω… Ελλαδα δεν πιστευω να ερθουν ποτε… Πρεπει να αρκεστουμε στα (αρκετα) DVD.

25 μερες ακομα…
Εσενα cozy ποσες…?:p:p:p

Δύο μήνες παρά δύο μέρες :smiley:

Poooo tha xei plaka na erthoun kai go na tous xaso giati mpaino strato #-o

1. Μην γράφεις με greeklish γιατί απαγορεύονται :wink:

2. Οι Queen παίζουν 8/11 στο Λονδίνο και 14/11 στο Ντουμπάι! Ας ελπίσουμε να κάνουν μία στάση από τα μέρη μας γύρω στις 11 (όπως έκαναν όσοι θυμούνται και οι Maiden το '07)! Στο “δρόμο” τους είναι!

27 μέρες ακόμα…
Cozy σ’έχω :stuck_out_tongue: