Queen + Paul Rodgers: 2008 European Tour

θα προτιμουσα βεβαια να δω τον Johnny Deacon…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Τον εφαγαν οι γεροντοερωτες ομως…:naughty: :naughty: :naughty:

Τα εισητηριακια τους ειναι ακριβα ή μου φαινονται??? 70 ευρω κανουν τα απλα για Λονδινο!:?

Εγω εκλεισα για Παρισι που μαλλον ειναι η πιο ακριβη της τουρνε #-o #-o #-o και πληρωσα 67,50 ευρω για αρενα…

Για Μιλανο εδωσα 51 ευρω, για κερκιδα

Αντε… 2,5 μηνες μεινανε ακομα…8) 8) 8)

για σένα :stuck_out_tongue:

Ας σκεφτόμαστε πρώτα το δίσκο 8)

Τον περιμένουμε από το καλοκαίρι του 2006 και πλέον φτάσαμε στους 2 μήνες :vibrate:

Τον αγορασα τον δισκο οταν βγαλανε την ανακοινωση και γραφτηκα και στο album club,ομως δεν το ενημερωνουνε συχνα και ειναι ψιλομουφα μεχρι τωρα…:-s

Κι εγώ από την πρώτη μέρα τον έχω αγοράσει :lol:
Όντως, τίποτα το ιδιαίτερο το club… μέχρι στιγμής! Θέλω να ελπίζω ότι από Αύγουστο και μετά θα “πάρει φωτιά” 8)

Conspiracy theory synexeia…

Epitelous eleytherose ton pragmatiko PR pou karatouse o Cozy omiro sto ypogeio tou spitiou tou stin Athina. Blepo mia gig Bad Company xmmm. To onoma tou sosia tha to peite re Queenakides, einai poly kalos sto rolo pantos…

Ρε Daz ο PR θα ειναι με τους Queen8)
Mε τους BadCo θα ειναι ο Chuck Norris…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Εχει αποδειχτει αλλωστε στο παρελθον οτι ηταν ο Norris στους BadCo υστερα απο την περιφημη καρατε κλωτσια που εφαγε ο Mick Ralphs στο studio απο τον PR(Νorris):stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: EXO LIOSEI LEME :lol: Koita ti egrapsa kiolas :lol:

Tora re pousti mou apokalyptontai ola. Axaxaxa.

O theos Chuck Norris…O anthropos pou den masaei oute apo gkomenes…

:lol: :lol: :lol: ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ!!!

Reportedly, Paul Rodgers?who has a black belt in martial arts?was involved in a rather one-sided physical altercation with Boz Burrell and Mick Ralphs

Και τους δυο τους καταφερε…
Τραγουδαει και δερνει…

To pisteyeis oti exo idrosei apo ta gelia? Axaxaxa. Toso kairo ton koitao ton PR kai xampari den pira #-o

Feygo…tha pethano edo mesa :lol:

Ο Paul Rodgers έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
Ο Paul Rodgers δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
Τι περνάει απ’ το μυαλό όλων των θυμάτων του Paul Rodgers πριν πεθάνουν; …Το παπούτσι του.
Ο Paul Rodgers έπαιξε μια φορά Ρωσική Ρουλέτα με γεμάτο οπλο και κέρδισε.
O Paul Rodgers μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου.
O Paul Rodgers οταν κανει πους-απς δεν σηκωνεται προς τα πανω, σπρωχνει την γη προς τα κατω
Ο Paul Rodgers δινει παντα αιμα στο νοσοκομειο…οχι το δικο του…

κτλ:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Το αγαπημενο κομματι του PR απο τους Queen ειναι το ΗΙΤΜΑΝ απο το Ιnnuendo…:stuck_out_tongue:

STADIALA KOLOPAIDA :lol: Kapou eixa re alites kai ayto. Parte to.

Cozy ALHTH eipa sto tragoudistara mas ayta pou eipes gia to separate ways. Gia pes tou Paul tin apantisi…

Katalabes me poious ta bazeis kyrie Cozy mas? :har:

Ειμαι περιεργος τι intro θα εχουνε φετος.Στην προηγουμενη τour αυτο που κανανε με το Lose Yourself του Εminem ηταν πετυχημενο!!!

Ti egine leei? :? Sxetiko link pls…

Ειχανε κανει μιξη το It’s a beautiful day απο το Μade In Heaven με το κομματι του Εminem και το παιζανε πριν βγει ο PR.
Ηταν καλο!!!:slight_smile: :slight_smile:

Εδω το εχουν πιασει στο τελος αλλα μπορεις να παρεις μια ιδεα περιπου.