Δεν ξέρω μπρε! Είπαμε, εγώ το πήρα απ’ όξω!
METROPOLIS είπαν ότι θα έρθει σύντομα …
Στην Πατρα σημερα που ειδα στο musical ειχε και τις 2 εκδοσεις, αυτη με το dvd ειχε 22,5€.
πολύ καλός δίσκος, πολύ bluesy…
δεν θυμάμαι τίτλους. πολύ καλή έκπληξη (για μένα που δεν έχω σχέση κ με το σχήμα) η φωνή του PR που φαίνεται να πατάει πολύ καλά πάνω στα κομμάτια…
άλλη μια όμορφη επιλογή για φέτος
Mετα απο αρκετες ακροασεις εχω ξεχωρισει τα: Τime To Shine, Warboys, C-Lebrity, Through The Night και Say It’s Not True ενω αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν το Small. Δεν αλλαζω την γνωμη μου οτι δεν ειναι και κατι super ο δισκος, ομως οπως ξαναειπα ειναι μια καλη κυκλοφορια εν τελει και κυριως ,με βαση το ενα απο τα 2 βαρια ονοματα που κουβαλαει, αξιοπρεπης:)
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Queen= Freddie>May,Taylor>Deacon
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς πάνω κάτω.
Στο καινούριο Queen+Paul Rodgers υπάρχουν οι συνθέσεις που πάντα έγραφαν και μπορούν να γράψουν οι May,Taylor (σε ύφος,άλλο η ποιότητα,είναι και κάτι σχετικά υποκειμενικό).
Ξεχώρισα τα
Cosmos RockinΆ (τι θέμα,τι εισαγωγή για το δίσκο!)
Small (εξαιρετική σύνθεση,απίστευτο ρεφρέν)
C-lebrity (το ριφ τσακίζει και σπάζει τα πάντα)
Through The Night (μίστερ πολ ροντζερς!)
Έπειτα τα
Time To Shine,Still BurninΆ,Warboys,Voodoo,Some Things That Glitter είναι σε πολύ καλά επίπεδα,το Say it’s not true δε χρειαζόταν να μπει στο δίσκο,ενώ το Call me είναι αρκετά πιασάρικο και σου μένει.
We believe και SurfΆs Up . . . SchoolΆs Out ! δε μου έκαμαν κάτι.
Το αστέρι του δίσκου,ναι,είναι ο Paul Rodgers.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
Ακριβώς. Παρά την ηλικία του διατηρεί τη φωνή του σε απίστευτα επίπεδα.
Και ναι μπορεί ο Freddie να ήταν μοναδικός ερμηνευτής αλλά και ο Rodgers δεν πάει πίσω. Έχει τεράστια ιστορία πίσω του ενώ έχει επηρρεάσει τα πάντα.
Όσο και αν πιστεύω ότι ο Mercury στους Queen είναι αναντικατάστατος, ομολογώ ότι ο δίσκος είναι πολύ καλός, έχει μέσα όμορφα τραγούδια και η ερμηνεία του Mr Rodgers ανεβάζει το άλμπουμ ένα επίπεδο πάνω.
Μόλις το άκουσα !!!
ρε σεις τι δίσκαρος ήταν αυτός ??? 8O8O8O
ξεπουλημένος
8O ???
πφ.έλα,ξαναδιάβασε το:(