καπου στη 1 ωρα και 38 παιζει το the cosmos rockin για οποιον ενδιαφερεται.
Μιας και υπαρχει δυνατοτητα να κατεβασεις το cd πληρωνοντας στο HMV της Ιαπωνιας, πρεπει να μαι απο τους πρωτους στην Ελλαδα που το ακουνε:lol::lol:
Το cd ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τρομερη ποικιλια, με hard riffs και ωραιες μπαλαντες, εννοειται καμια σχεση με Queen, ομως αν ακουσεις απλα τη μουσικη χωρις να σκεφτεσαι Freddie και Deacon και παρελθον, ειναι απλα τελειο! Λογικα θα φαει θαψιμο απο κριτικους που θα το κρινουν σαν cd Queen, αλλα δε με νοιαξε και καθολου…
Καλυτερες στιγμες δεν μπορω να πω γμτ, ολα τα τραγουδια ειναι πολυ καλα ως τελεια, ισως το Small που παραειναι ομορφο, αλλα και το Cosmos Rockin ειναι σουπερ μπλουζια, αλλα και το Time to Shine, και και και…
(Ποσο ζηλευω που δεν μπορω να παω σε καποια συναυλια:()
Συμφωνώ σε όλα. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι κλασσικοί Queen, αλλά από την άλλη… πότε ένας δίσκος των Queen… ήταν όντως “Queen”;
Οι Queen έχουν παίξει σχεδόν τα πάντα, καιρός ήταν να παίξουν και blues 8)
Είναι όπως ακριβώς το ήθελα: Διαφορετικό. Σε πολλά σημεία ακους πράγματα που δεν περιμένεις!
Το “Cosmos Rockin’” είναι κόλλημα, το “Time To Shine” έχει υπέροχο ρεφρέν, το “Still Burnin’” σκέτη πώρωση, το “Small” είναι όντως πανέμορφο και αρκετά συγκινητικό, το “Warboys” επικό και πάει λέγοντας…
Time to shine!!!Aπλα υπεροχο!
Και το “call me” πολυ καλο.Θυμιζει λιγο η κιθαρα το “dreamers ball” απο το Jazz
Αυτήν που την λένε tour edition ??? (έχει και dvd) λινκ
αυτή είναι στο site αλλά δεν έχει το dvd λινκ
και αυτή έχει dvd δεν την λενε tour και είναι και ποιο ακριβή από την 1η … λινκ
Το eil έχει κάνει λάθος! Η tour πωλείται μόνο μέσω του queenonline.com και δεν έχει dvd, απλά χάρτινη θήκη και αφίσα: http://www.digitalstores.co.uk/queenonline/productdetail.jsp?productPK=unittest-sIyPT1iYQYbgw5bVpN3IEb-1&Search=cosmos
Αυτή που είναι cd+dvd είναι απλά “special edition”, όχι “tour”!
Όσο το ακούω μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Καλύτερες στιγμές: Small, Time To Shine, Cosmos Rockin’, We Believe, Warboys, Still Burnin’, Through The Night
Νομίζω ο πιο κοντινός δίσκος από τους κλασσικούς των Queen στο “The Cosmos Rocks” είναι το “News Of The World”. Βρίσκω αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στα δύο άλμπουμ.
Στο itunes μπορείτε να βρείτε τη διασκευή που ηχογράφησαν στο κλασσικό “Runaway” του Del Shannon…
5:30 λεπτά, με τον May να παίζει στην Red Special το σόλο των πλήκτρων, και μετά να χώνει κι άλλο σόλο και μετά λίγο τζαμάρισμα με Paul και Taylor και μετά λίγα Queen-ικά φωνητικά… και… Ω ΘΕΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ! ! !
Δηλωνω μεγαλος οπαδος των Queen και του Μεγιστου(τι;;;;…εννοειται ποιου).Ομως ομοιδεατες δε μπορω να συμμετασχω σ’αυτο το εγχειρημα(ως οπαδος και ακροατης μιλαω).
Ρε μαγκα!!!Απιστευτο!!!Εχω κολλησει ασχημα8O
Δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα το Cosmos Rocks, απλα συμπαθητικα ροκ τραγουδια. Οι συνθεσεις ειναι βασισμενες περισσοτερο στην φωνη του Rodgers παρα στο παρελθον των Queen (σωστα κατα την γνωμη μου). Κακο δεν ειναι, ουτε αρπαχτη αλλα περιμενα κατι πιο συγκλονιστικο αναλογικα με τα ονοματα που βρισκονται στον δισκο.
Υποτιθεται πως σημερα κυκλοφορεί στην Ευρωπη ο δισκος…σε οσα μεγάλα δισκοπωλεια πηρα τηλ. δεν ηξερε κανεις τίποτα…εχει κανεις καμια πληροφορηση?
Κλασσικά… για αυτό παραγγέλνω πλέον από έξω κυρίως, που και πιο φτηνά είναι, και στην ώρα τους έρχονται
Στο metropolis που πήγα κάπου 6 μόλις είχε έρθει (16,90 Ε) αλλά δεν ξέρανε για την έκδοση με τον dvd οπότε θα το παραγγείλω κι εγώ από το play.com :P:P
edit: το τσίμπησα τελικά !!!
Πω πω… η διασκευή στο “Runaway” έχει ήδη μπει στη λίστα με τα κορυφαία covers ever! :stereo:
Ήταν που ήταν από τα αγαπημένα μου κομμάτια…
Πολυ καλος δισκος,με τον Rodgers,να ειναι σε μεγαλη φορμα…ηταν το come back που περιμενα…
ρε σεις,η έκδοση με το dvd υπάρχει πουθενά δώθε?:-k
Queen + Paul Rodgers - Runaway:
απάντησε μου,μη με αποφεύγεις:(