Άλλο είπα, αλλού το πήγες.
Καταρχήν δε μιλάω για την αξία του σαν μουσικός γιατί ήταν πράγατι πολύ καλός.
Αλλά το ότι χώρισε τότε με τη γυναίκα του επειδή δήλωσε ότι ήταν λούστης, αυτό προσέδωσε δημοτικότητα παραπάνω πέρα από τη δεδομένη λατρεία παγκοσμίως.
Οι Stones ήταν σε άλλη εποχή, τη λεγόμενη της απελευθέρωσης οπότε δε γίνεται να συγκρίνουμε.
Τότε όλοι πήγαιναν με όλους…
Όσο για τα πάρτυ του Μercury, ήταν πραγματικά αίσχος.
Αφού σε ένα αφιέρωμα σε αυτόν στην TV έλεγε ο σκηνοθέτης ότι μπορεί να πάει στην κόλαση μόνο και μόνο επειδή το σκηνοθέτησε…
Δε θέλω να μειώσω την αξία τους, άλλωστε τα έχω όλα από Queen, απλά πρέπει να τα λέμε όλα.
εσύ μη μιλάς!!! :lol: :lol: :lol: Γιατί οι Scorpions είναι καλύτεροι με Jabs παρά με Roth! :? :lol: :o
Επίσης γίνεσαι κακός, επειδή το παιδί (όχι ο mercury, το άλλο παιιδί εννοώ!) αγάπησε τον Anselmo, τι πα να πεί δηλαδής;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χχα.χ.αα.χα.αχ.α.α.α.αχχαχαχαχαα[/quote]
Μαλλον υπαρχουν καποια πραγματα που αγνοω. Ποιο ειναι το αλλο παιδι; :?:
εσύ μη μιλάς!!! :lol: :lol: :lol: Γιατί οι Scorpions είναι καλύτεροι με Jabs παρά με Roth! :? :lol: :o
Επίσης γίνεσαι κακός, επειδή το παιδί (όχι ο mercury, το άλλο παιιδί εννοώ!) αγάπησε τον Anselmo, τι πα να πεί δηλαδής;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χχα.χ.αα.χα.αχ.α.α.α.αχχαχαχαχαα[/quote]
Μαλλον υπαρχουν καποια πραγματα που αγνοω. Ποιο ειναι το αλλο παιδι; :?:[/quote]
ελα τώρα που δε ξέρεις ποιό είναι το άλλο το παιδί!! Ένας gay που σέβονται όλοι στην μουσική είναι ο Mercury, ο άλλος ποιός είναι;
άντε να σε βοηθήσω, ο …πρώην αντικαταστάτης του, έχει σήμερα τους BEYOND FEAR…
Ποιος Halford???
:lol:
καθηστε ρε, μη λετε ο’τι να’ναι πως γινεται να’ναι κανεις σιγουρος οτι ο Halford αγαπούσε τον Anselmo?? οτι γουσταρε τον ηχο των Pantera ναι, αλλα μηπως υπερβαλλετε λιγο??
έτσι κι αλλιώς ο Freddie πήδαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του!!! δν κοίταγε αν είναι αρσενικό ή θηλυκό…λεπτομέρειες…
εδώ που τα λέμε,η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που έγραψε Bohemian Rhapsody δεν μπορούσε να επιτάσει κάτι φυσιολογικό
δεν αγαπούσε μόνο τον ήχο των PANTERA, είναι σίγουρο αυτό… πρόσεξε όμως, δε λέω ότι τα “φτιάξανε” κιόλας…
Καθήστε ρε παιδιά, έχω χάσει επεισόδια;
Είναι ο Anselmo λούστρα;
Μη μη ξενερώνετε τώρα…
Δε γουστάρω να σιχαθώ τους Pantera…
Μπα αποκλείεται να είναι λούστρα…
Από + κλείεται λέμε…
δεν αγαπούσε μόνο τον ήχο των PANTERA, είναι σίγουρο αυτό… πρόσεξε όμως, δε λέω ότι τα “φτιάξανε” κιόλας…[/quote]
με το συμπαθειο, αλλα πως γινεται να ξερεις τοσες λεπτομερειες? οχι οτι με πειραζει αν ειναι και αληθεια, καποιον θα γουσταρε και ο Rob, φυσικο ειναι, αλλα να μην λεμε τετοια αν δεν ημαστε σιγουροι.
δεν αγαπούσε μόνο τον ήχο των PANTERA, είναι σίγουρο αυτό… πρόσεξε όμως, δε λέω ότι τα “φτιάξανε” κιόλας…[/quote]
με το συμπαθειο, αλλα πως γινεται να ξερεις τοσες λεπτομερειες? οχι οτι με πειραζει αν ειναι και αληθεια, καποιον θα γουσταρε και ο Rob, φυσικο ειναι, αλλα να μην λεμε τετοια αν δεν ημαστε σιγουροι.[/quote]
ε, για να το γράφω… κάπου θα το ξέρω κ΄εγώ… μιας κ΄έχω μιλήσει με ανθρώπους που ακολουθούσαν τους PRIEST στην περιοδεία με τους PANTERA στις αρχές των ninties…
βρε συ, δεν είναι ο Anselmo… ο άλλος ήθελε μόνο…
από κεί και πέρα, ας είναι ο καθένας ότι γουστάρει. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί και δε προκαλεί, είναι γούστο του και καπέλο του. Για το λόγο αυτό και όλοι σεβόμαστε τον Halford και του βγάζουμε το καπέλο. Ο άνθρωπος είναι μορφή στο metal και κύριος στην συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια!
βρε συ, δεν είναι ο Anselmo… ο άλλος ήθελε μόνο…
από κεί και πέρα, ας είναι ο καθένας ότι γουστάρει. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί και δε προκαλεί, είναι γούστο του και καπέλο του. Για το λόγο αυτό και όλοι σεβόμαστε τον Halford και του βγάζουμε το καπέλο. Ο άνθρωπος είναι μορφή στο metal και κύριος στην συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια![/quote]
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, απλά δεν είναι στο χαρακτήρα και στην ψυχοσύνθεσή μου να ξέρω κάτι τέτοιο για κάποιον που έχει κάνει καριέρα και μάλιστα με ένα συγκρότημα σαν τους Pantera και γουστάρω τη μουσική τους.
Παραδόξως δε γούσταρα ποτέ Priest παρά μόνο κάποια τραγούδια…
ο μισητός sirjim το είπε σωστά…ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει,αρκεί να μην προκαλεί…
kai nai ξεθαυω ενα ακομη θεμα με τους queen.και θελω να πω σε εναν the doors οτι οι κουιν δν ητν δυο τρια ποπ τργουδια αν και του το εχουν πει ηδη
edit δυο μερες μετα¨εννοειται οτι και οι ζεπς ειναι τεραστιοι
κ τα 2…8)
Led Zeppelin! Για μενα ειναι το καλυτερο ροκ συκγροτημα ολων των εποχων!!!
Queen και ξερο ψωμι.
Να’σαι καλά Paco με την ψήφο σου το πήγες 34-33! :p:D
:lol: