Δε θα πω πολλά,μόνο ακούστε το live at Wembley και θα κλαίτε που δεν το ζήσατε!
:bow2:
Με άριστα μη σου πω… Γιατί μερικοί νομίζουν ότι οι queen έχουν μόνο we will rock you και another one bites the dust
Εχεις μεγαλο δικιο manos 87.Για μενα το καλυτερο album ειναι το Sheer Heart Attack που εχει τα επη Stone Cold Crazy,Now I’m Here,Tenement Funster και Killer Queen.
Μια απο τις 3 μπαντες που με μυησαν στον χωρο της ομορφης αυτης μουσικης. Θυμαμαι το πρωτο CD που ειχα αγορασει στη ζωη μου ηταν ενα Greatest Hits των Queen τα Χριστουγεννα που πηγαινα 1η γυμνασιου (1994)… Μετα ανακαλυψα τη μαγεια!!!
Ενα τεραστιο :respect: για ο,τι εχουν προσφερει τοσο στη μουσικη οσο και σε μενα γιατι αν δεν ηταν αυτοι ισως τωρα να ακουγα αρκετα διαφορετικα πραγματακια…:roll:
Το πρώτο CD rock-metal που αγόρασα ποτέ μόνος μου ήταν το Queen Rocks…8)
The Show Must Go On: Η τριχα καγκελο και το δακρυ ποταμι…
όπως και στα too much love will kill you και mother love
Η μονη μπαντα που μπορουσε να σε παει απο την ντισκο στο μεταλ και να εχει απολυτο νοημα…
δεν ξερω κανενα αλλο που να το εκανε και αμφιβαλω αν θα το κανει
Εννοείς τα χιτάκια τους ασφαλώς.
Το έκαναν και οι Kiss με το I Was Made for Loving You.
οι kiss ειχαν φαει τοτε το κραξιμο της αρκουδας. Επειδη κιολας ειχαν επιλεξει και μια συγκεκριμενη ταυτοτητα. Οι Queen ομως ηταν ο ορισμος της ερμαφροδιτης μπαντας (ασχετα με τον Mercury). Ηταν η μπαντα που παιζει τα παντα.
[I]Ο Brian Μay, μπορεί να έγινε παγκοσμίως γνωστός ως κιθαρίστας των Queen, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την άλλη του αγάπη εκτός από τη μουσική, την αστρονομία. Αποφάσισε λοιπόν ότι ποτέ δεν είναι αργά, κι έτσι στα 60 του χρόνια επέστρεψε στην ακαδημαϊκή έρευνα για να γίνει δόκτωρ!
Ο Μay σπούδαζε αστρονομία στο Imperial College του Λονδίνου, και μάλιστα ετοιμαζόταν να παραδώσει τη διατριβή του, όταν το 1971 τα παράτησε όλα για να γίνει μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των Queen.
Τώρα λοιπόν, ο κιθαρίστας μεταβαίνει στα Κανάρια Νησιά για να μελετήσει για δύο βράδια το νυχτερινό ουρανό και συγκεκριμένα τα νέφη σκόνης στους ζωδιακούς αστερισμούς, ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει τη διατριβή του. Η επιλογή τοποθεσίας δεν είναι τυχαία, καθώς τόσο η τεχνολογία που διαθέτει το πλανητάριο του Λα Πάλμα, όσο και η «ποιότητα του ουρανού» στην περιοχή ενδείκνυνται για μελέτες ουράνιων σωμάτων. [/I]
http://www.cosmo.gr/Music/England/161605.html
:-s :-s:lol2:
Βασικά εδώ και λίγες μέρες ο May έχει παραδώσει ολοκληρωμένο το διδακτορικό του. Άξιος. 8)
Τρομερή μπάντα,με μια ιδιαιτερότητα.Αυτό που έχω παρατηρίσει είναι ότι κάποια τραγούδια τους είναι απλά απίστευτα,υπάρχουν όμως και κάποια τα οποία πολύ απλά δεν τραβάνε.Η δεύτερη περίπτωση είναι πιστεύω η εξαίρεση,μιάς και τα περρισσότερα κομμάτια που έχω ακούσει πολύ απλά είναι μοναδικά.Μακάρι να μπορούσα να τους είχα δεί όσο ζούσε ο Mercury ζωντανά.Άξιοι.
απλα ΘΕΟΙ!και για μενα η μπαντα που με εμπασε στη μουσικη αυτη!και γω οπως ανεφεραν και καποιοι αλλοι πρωτοακουσα τη συλλογη τους!!!χαχα!Καταπληκτικοι μουσικοι,καταπληκτικοι δισκοι,καταπληκτικα τραγουδια,φοβερες λαιβ εμφανισεις και δεν εχει τελειωμο.Ο Μερκιουρι και για μενα ειναι η καλυτερη φωνη ολων των εποχων.τα πραγματα που κανε ηταν τρομερα (οπως και ολοι οι queen).και ο τροπος που τα κανε.δεν φοβωταν να πειραματιστει.δεν μασαγε τιποτα.RESPECT!!!
εχει ακουσει κανεις την προηγουμενη μπαντα που χανε ο may με τον taylor τους smile?ειχα πετυχει ενα αφιερωμα στην τηλεοραση για τους queen και εδειχνε και τους smile Και κατι κομματια που ακουστηκαν,φανηκαν πολυ ενδιαφερωντα!
για πείτε κάνα albumάκι να αγοράσω απ’τα καλά 70’s…δεν έχω τα δυο πρώτα και το sheer heart attack…κάνα σχόλιο?:-k
Να πάρεις τα 2 πρώτα και το sheer heart attack φυσικά!
Αν μου αρέσουν και τα 3 πολύ, μάλλον προτιμώ το sheer.
Πάντως για να είσαι καλυμμένος πάρε και τα 3 άλμπουμ.
Εκτός από αυτά τα τρία άλμπουμ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ είναι φυσικά και τα: A NIGHT AT THE OPERA (1975), A DAY AT THE RACES (1976) και JAZZ (1978 ). 8) 8) 8) 8) 8)
Πάντως μετά το “Opera” το κορυφαίο τους είναι για μένα το “Sheer…”. οπότε μην το σκέφτεσαι