“Mindcrime At The Moore” και οχι “Operation:Livecrime II” θα λεγετε το νεο Live των Queensryche και θα κυκλοφορησει σε διπλο CD και DVD. Οι ηχογραφησεις εγιναν στις 13,14 και 15 οκτωβριου 2006 στην εδρα της μπαντας στο Seattle.
καλοί είναι αυτοί?
:bounce:
Όχι. Ήταν καλοί.
Κάνεις ένα λάθος.
Ήταν η τελειότητα η ίδια.8)
Και που έπεσαν λίγο (καλά πολύ…) είναι και πάλι Θεούληδες και οκ δεν περιμένω να είναι ένα νεό Livecrime που συγκλόνησε τη ψυχούλα μου, αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι θα είναι μια μικρή τελειότητα για εμένα…
:respect:
Εντάξει, δεν μπορώ να πω, στο live το καλοκαίρι ήταν όντως υπέροχοι. Απλά στο τέλος φάγαμε την ίδια ξενέρα με το Λυκαβηττό. Αλλά τέλος πάντων…
Εννοούσα δισκογραφικά λοιπόν, όπου προσωπικά με έχουν απογοητεύσει…ακόμα και με το OMII! :?
Το γουστο σου δεν μετραει βλακεντιε . Ο Outshined τα ειπε οπως ειναι. Το νεο δβδ θα πηδαει απαντες.
Ναι, το πρώτο του μέρος όμως :lol: !
Kala kanan giati etsi apofeygoun kai tis astoxes sygriseis pali me to prwto APISTEYTO(orismos mousikou DVD!!!) Livecrime.
λοιπον:
Εκανα ενα download το CD, και απο βδομαδα θα τσιμπησω αυθεντικο το DVD. Το ακουσα μια στα πεταχτα, αρκετα καλες εκτελεσεις, πιστευω οτι θα το λατρεψω και θα το λιωσω ολο το υπολειπο καλοκαιρο, ιδωμεν.! Αφου παρω και δω το DVD θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη!
[FONT=“Garamond”][SIZE=“7”]QUEENSRYCHE[/SIZE][/FONT]
.-
Ράιχεντ δε στέλνεις ένα πμ με λινκ;
α, καλα τωρα το δα. ε, κοιτα, δεν ειναι κακο να μην εχεις γουστο. δε χρειαζεται να ντρεπεσαι για αυτο…
Ρε ακουστε απροκαταληπτα το ΟΜ ΙΙ σα να μην το βγαλαν οι Ραηκ ή σα να μην ηταν η συνεχεια του ΟΜ κι αν δεν σας αρεσει τοτε απλα δεν σας ταιριαζει το ειδος. Γιατι ειναι μυστηριο αλμπουμ, ειναι λογικο να ξενισει τους μουσικοφιλους. Ισως το πιο δυσκολο που εβγαλε ποτε το συγκροτημα.
Το δβδ αναμενεται στην Ελλαδα. Δεν καταδεχομαι να το κατεβασω ή κατι τετοιο, ειναι κριμα.
Ωραιο Live!
Και μου δεν μου φανηκε ιδιαιτερα πειραγμενο!
Απλα ρε γαμωτο δεν μπορω να καταλαβω…ενταξει ειναι απο το Seatle…To Seatle εχει ομως απιστευτα ψοφιο κοσμο!Το ειδαμε και απο το Live Evolution!Ηχογραφειτε τετοια Συναυλιαρα ρε γαμωτο…πηγαιντε σε ενα μερος οπου γινετε της πουτανας να γινει πανικος…
Ε εντάξει σε ντιβιντί των Κουινσράιχ έτσι κι αλλιώς δε νομίζω πως έχει και τόση σημασία η συμμετοχή του κοινού ε.
:-s :-s :-s
Αφού το ξέρεις ότι έχω δίκιο!
Ε όσο να ναι μου φαίνεται κάπως οξύμωρο για μία μπάντα πού έχει γράψει κομμάτια σαν τα: Queen of the Reich, Nightrider, En Force, Child of Fire, Walk in the Shadows, Revolution Calling, Spreading the Disease, ακόμη κι Empire, να μην έχει σημασία το κοινό. Δεν μιλάμε για μπάντες όπως οι Porcupine Tree & Tea Party άλλωστε. Εκτός κι αν δεν έπιασα το σκεπτικό σου, οπότε οφείλω να απολογηθώ φορ δε μισαντερστέντινγκ
Οκ, οκ εννοούσα ότι στο ΝΤΙΒΙΝΤΙ τους σε νοιάζει περισσότερο η θεατρική παράσταση που θα δεις και όχι η πόρωση του από κάτω κόσμου, τον οποίο προφανώς και έχουμε γραμμένο.
Καλά, άσε. ΤΟ ΟΜΙΙ είναι μέτριο και ανέμπνευστο. End of story. Η δική σου άποψη δεν πιάνεται γιατί είσαι οπαδός.