Ρε λές να ανακαλύψω στα 29 μου ότι δεν μου ταιριάζει το είδος;
Υ.Γ: Εντάξει αν είναι μυστήριο το ΟΜΙΙ τότε το Promised Land π.χ. τί ήταν;
Ρε λές να ανακαλύψω στα 29 μου ότι δεν μου ταιριάζει το είδος;
Υ.Γ: Εντάξει αν είναι μυστήριο το ΟΜΙΙ τότε το Promised Land π.χ. τί ήταν;
Επ γεια.
Το σιντί δε μου αρέσει. Άλλος ένας λόγος να παρακαλέσω να ξεκολλήσουν από το Mindcrime πλέον και να παίξουνε καμμιά καύλα στα λαίβ τους. Και ποιο Jet City Woman ρε γαμώτο.
To dvd θα είναι ωραίο, εντάξει, αλλά τα τελευταία πόσα χρόνια κάνουνε Mindcrime περιοδείες. Ξαναλάτε με Λυκαβητό σέτλιστ γαμώ το κέρατο.
Τωρα ειδα το ποστ, βασικα το βρηκα σε torrent tracker που ειμαι μελος και ειναι κλειστος για μη μελη. Τεσπα απο οτι καταλαβα το βρηκες.
Ναι, θενκ. Που να μην το βρισκα.
αρα δε πιανεται πιο πολυ η δικη σου για τους dream theater. εγω αναγνωριζω οτι οι ryche βγαλαν 2-3 πατατες!
παρτα!
:lol:
Το ειδος δεν ειναι απαραιτητα προγκρεσιβ μεταλ ε. Εχει στοουνερ στιγμες, πιο θρας, πιο μελωδικες. Δλδ δεν εχει ιδιαιτερη σχεση με τα παλια τους.
ΥΓ. Δισκαρα. Ειναι μεν δυσκολος ο ηχος, αλλα ειναι τετοιο αριστουργημα που κυλαει η ακροαση του.
Καιρός είναι να κάνουν και μια περιοδεία να παίξουν όλο το “Promised Land”.
Και οχι μονο…
Παντως στην περιοδεια του συγκεριμενου δισκου το επαιζαν ολοκληρο και γενικα ειχαν πολυ μεγαλο σετ πανω απο 2 ωρες.
Μωρέ ας παίξουν το Someone Else και ας αφήσουν τα χιτάκια για άλλη φορά.
αχχχ…ενα nightrider…θα ηταν επισης επος…
αλλα ρε γμτ εχουν κολλησει εκει στο operation τα τελευταια χρονια. παιζουν πολλα παντα και καλα κανουν, αλλα εχουν κι αλλες δισκαρες…
Βασικά αν είναι να παίξουν ολόκληρο άλμπουμ όποιο και να έπαιζαν από τα: EP, Warning, RAGE FOR ORDER, [FONT=“Fixedsys”]Promised Land[/FONT] θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος και με το παραπάνω! 8)
Ρε πουστη περιοδεια Rage for order-Promised land. Ολο μαϊντκραϊμς και εμπαϊερ ακουμε.
εμ. τι λεμε και μεις;
σκεψου λαιβ το roads to madness. 8O
μολις μου σηκωθηκε η τριχα μονο που το ανεφερα…:-s
Εγω ειμαι φανμποης οποτε οτιδηποτε κι αν παιξουν απ’οσα δεν εχω ακουσει λαηβ θα κανω γιουπι και τουμπες. Αλλα να τα παιξουν.
Το αγόρασες τελικά να μας πεις εντυπώσεις;
Δευτερα ή Τριτη.
μαιστα. οποτε αφου θα κατεβεις τοτε, ελα να σε παιξω ενα ταβλι. εκτος αν [SIZE=“7”]ΦΟΒΑΣΑΙ.-[/SIZE]
Σορυ κιόλας αλλα αυτό το Rage for order δεν το θεωρείται ασυληπτη δισκάρα και πολύ μπροστά για την εποχή που κυκλοφόρησε?
εμεις ναι. οι queensryche προφανως οχι. ή μαλλον οι περισσοτεροι φανς θελουν να ακουν operation και αυτο παιζουν. αλλα νταξ, καπου το παρακανουν…
Screaming In Digital, Dream In Infrared, Walk In The Shadows, Surgical Strike τι κομματάρες είναι ? ή το Take Hold Of The Flame απο Warning