Queensryche - "Mindcrime At The Moore" new CD/DVD

To rage for order θα ειναι παντα μπροστα απ’την εποχη του. Ακομα και 100 χρονια μετα. Απλα το τιμημα του να εχεις εναν κονσεπτ δισκο με τοσο μεγαλη επιτυχια (που επομενως σε πολλες περιοδειες παιζεται ολοκληρος) ειναι να μην παιζεις τραγουδαρες απο αλλους δισκους. Περασαν και τα 20 χρονια απο την κυκλοφορια του για να ελπιζουμε σε μια περιοδεια Ρεητζ φορ Ορντερ. :frowning:

Μεσα!!! Τα υπολειπα σε πμ ή msn για να μην χαλαμε το τοπικ των θεων!!!

[SIZE=“7”]ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ !!![/SIZE]

Το “Rage For Order” ειναι αιωνες μπροστα, τελειως παλαβος δισκος οι πρωτες ακροασεις με ειχαν στειλει τελειως αδιαβαστο!!! Δυστυχως δεν παιζουν πλεον πολλα κομματια απο αλλους δισκους πορτιμουν τα Mindcrime οκ δεκτο αφου αυτο ειναι το πιο γνωστο τους εργο και εβγαλαν περισυ τη συνεχεια αλλα πιστευω οτι αφου τελειωσουν με τις επομενες περιοδιες που εχουν κανονιστει θα πρεπει να αλλαξουν το σετ τους και να παιζουν απο ολους τους δισκους, εξαλλου τελη Αυγουστου κυκλοφορει και μια συλλογη (Sign Of The Times: The Best Of) οποτε ευκαιρια ειναι.

ΥΓ: Θα περιεχει η συλλογη στο 2ο CD τα Demos απο το Warning, λογικο αν τα κυκλοφορουν επισημαα φου κυκλοφορουν στο Internet παντου εδω τουλαχιστον ενα χρονι (μπορει και νωριτερα εγω παντως περισυ εβαλα νετ και τα βρηκα.

Μια διαπιστωση μετα απο πολλες πλεον ακροασεις του νεου αυτου Live!!
To Drumming του Scott Rockenfield μου ακουγετε για πρωτη φορα τοσο μα τοσο αδιαφορο!:frowning:

κατι ψιλοασχετο, αλλα μονο εδω αξιζει να το αναφερω. για δειτε σετ λιστ που πετυχα

Queensryche – San Antonio, TX – July 14th, 2007

απο το message board των ryche

1. The Whisper

2. Damaged

3. Breaking The Silence

4. I’m American

5. When The Rain Comes

6. Bridge

7. The Lady Wore Black

8. The Hands

9. Another Rainy Night

10. I Don’t Believe In Love

11. Eyes Of A Stranger

12. Empire

13. Walk In The Shadows

14. Take Hold Of The Flame

15. Jet City Woman

16. Silent Lucidity

ρε δε τους φερνουν μια και απο δω…

Καλό το setlist αλλά θα μπορούσαν να “κόψουν” τίποτα από το Empire και να έπαιζαν κανα Queen of the Reich η Nightrider. :wink:

Σε 1-2 βδομάδες θα έρθει το DVD μου είπαν στο Rock City. :frowning:

Ναι, για να τους παρακαλάμε πάλι (όπως σε Λυκαβηττό και Gagarin) 10 λεπτά να βγουν να παίξουν τίποτα παραπάνω και αυτοί να μας κλάσουν. Άσε καλύτερα.

εισαι λιγο προκατελειμενος παντως. γνωμη μου.

Εγώ; Πλάκα μου κάνεις; Στο Λυκαβηττό θυμάσαι τι έγινε; Είχαν στο setlist άλλα δύο κομμάτια και δεν τα έπαιξαν, παρόλο που αφού έφυγαν από τη σκηνή άφησαν κλειστά τα φώτα κάνοντας το κοινό να γκαρίζει 5 λεπτά.
Στο Gagarin ακόμα χειρότερα, δε φτάνει που έπαιξαν λιγότερο και από τους White Stripes, φεύγουν, δεν ανάβουν τα φώτα, της πουτάνας από κάτω και…τίποτα.
Εντάξει, έπαιξαν πολύ καλά αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν τη δέχομαι. Γιατί δηλαδή στην Αμερική να παίζουν τη διπλάσια ώρα; Ρε ουστ!

Μια χαρα, 2-3 τραγουδια ακομα (απο κανα Tribe, EP και κανα αλλο) και ειναι και γαμω!

Οντως οσο καλα και αν επαιξαν αυτο μου την εσπασε περισυ, στο Αμερικα παιζουν 2ωρα σετ και βαλε και στην Ευρωπη 1 ωρα και 30 λεπτα, μαλακια.

για λυκαβυττο συμφωνω, αλλα κοιτα, αν επαιξαν το σετ λιστ της περιοδειας στην τελευταια στο γκαγκαριν τοτε δε τους παρεξηγω. και κανονικα η διαρκεια θα ηταν παραπανω. αν θυμασαι δε καναν σχεδον καθολου διακοπες λογω του κονσεπτ. βαλτα ολα μαζι και θα δεις.

για λυκαβυττο ομως οντως ηταν μουφα η ολη φαση…

Πολύ όμορφο setlist.

BRIDGE!!!

Ελα ρε συ Κοζ,η συναυλια στο gagarin ηταν απλα φανταστικη κ για μενα στον Λυκαβηττο,μετρια…

βασικα αυτο με παραξενευει. δηλαδη, επαιξαν 1μιση ωρα με διακοπες που κράτησαν αντε 3-4 λεπτα συνολικα, πραγμα που καμια μπαντα δε κανει. και για encore θυμαμαι βγηκαν κανονικοτατα και επαιξαν το Empire. που τα ειδε αυτα δε ξερω…

no offence, απλα εξηγω γιατι σε λεω προκατελειμμενο. το οτι φοραω μονιμως ryche μεταγιον δε σημαινει οτι ειμαι και fanboyς. ισα - ισα εχω τσακωθει με διαφορους κατα καιρους που μου λενε επη τα here in the now frontier και q2k…

Προκατειλημμένος; Από που κι ως που;
Ρε, η συναυλία ήταν υπέροχη. Αλλά εμένα μία πικρία στο τέλος μου έμεινε. Και επειδή ήταν δεύτερη φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο, χαλάστηκα αρκετά. That’s all.

Τι εγινε ρε παιδια? Δεν το πηρε κανενας το DVD τους??? Ε,ας τα πω εγω τοτε που το πηρα!:lol:

2πλο DVD γυρισμενο στο “σπιτι” τους, Σηατλ. Πολυ απλα, φανταστικη κυκλοφορια. Στο πρωτο DVD εχουμε το Operation Mindcrime I και στο δευτερο DVD το Operation Mindcrime II μαζι με μερικα πολυ καλα μπονους. Η αποδοση της μπαντας ειναι αψογη και στα δυο μερη. Τα θεατρικα μερη ειναι απλα συγκλονιστικα. Στο παρτ 1 μου δημιουργησε τοσο ασχημα συναισθηματα σαν να εβλεπα μια απο τις καλυτερες δραματικες ταινιες. Το παρτ ενα ειναι βεβαια ελαφρα υποδεεστερου του “εξωγηινου” Operation LiveCrime αλλα παλι ειναι καταπληκτικο με πολλα περισσοτερα θεατρικα μερη απο αυτο. Το δευτερο μερος ειναι εξισου καλο αν εξαιρεσεις το οτι εχουμε να κανουμε με εναν καλο μεν αλλα υποδεεστερο δισκο απο το πρωτο μερος. Στα μπονους βλεπουμε μερικα backstage, show preparation etc. και το ποιο σημαντικο το Chase μαζι με τον φοβερο για αλλη μια φορα Ronnie James Dio καθοτι τα μερη του Dio στο Σηατλ ηταν προηχογραφημενα.
Αυταααααααα. Παρτε το!:slight_smile:

Οκ, θα παω να το παρω. Α, ας βγαλουν και κανα δβδ απο Προμισντ λαντ περιοδεια, αυτη με το καλυτερο σετ λιστ εβερ κλπ. Δεν κανει κακο.

Απο τα Μετροπολις που το πηρα πριν απο 3 βδομαδες το ειχε γυρω στα 17 μιση ευρω.
Καθολου κακο…:-k Θα ηθελα πολυ να δω κανενα λαϊβ τους με Real World, Bridge, Damaged και Someone Else…

Παρε ενα υποκαταστατο για την ωρα: