Ναι ρε, ξεχασα το ομονυμο. Ανατριχιλα. Ωραιος.
Τρελη φαση το κομματι με τον Dio! ΘΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΟ!
Σίγουρα άσχημο δεν το λές.
Αλλά πρός τέρψιν της θεατρικότητος, το συναίσθημα του livecrime πήγε περίπατο.
:!:
Πιπερι ρε, οχι και δεν εχει συναισθημα.
Λοιπον, οποιος γουσταρει Κουηνσραηκ να παει να το παρει. Ειμαι στο Breaking the silence ακομα και του βαζω 10/10 απο τωρα. Για μενα καλυτερο του operation livecrime και πειτε οτι θελετε.
Aπο το Livecrime καλυτερο με την καμια…Ενας πολυ καλος Live δισκος ναι,μου αρεσει η θεατρικοτητα παντως!Αυτο που με χαλαει σε αυτο το Live και το ειχα ξαναγραψει ειναι το παντελως ψοφιο κοινο-σε συναυλια του Νταλαρα πιο πολυ βαβουρα εχει-καθως και η εμμονη τους να γυριζουν DVD στο Σιατλ!
Προκαλείς το πάτημα του θαυμαστικού με τα παραπάνω εν βρασμώ λόγια σου.!
Είπαμε, πολύ όμορφο DVD γιατί πάνω απ’όλα είναι Queensryche, αλλά την μαγεία του Livecrime δεν την πλησιάζει. Η απόδοση του OM II πάντως κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και το υλικό live απογειώνεται σε στιγμές. Ο Tate παίζει μπάλα σε άλλο γήπεδο. Απλησίαστος τραγουδιστής.
Και το Promised Land είναι και θα παραμείνει το απώγειό τους.-
Το λαιβκραιμ δε μου πολυαρεσε. Ξερω, ειμαι αιρετικος, αλλα αν δειτε λαιβ κανονικο εποχης Operation θα καταλαβετε οτι τοτε ειχαν πιασει την κορυφη ως λαιβ act και μη, κατι που για μενα (λογω ληψης και σκηνοθεσιας) δεν αντικατοπτριζεται στο εν λογω ντι-βι-ντι.
Και ο Τατε φιλοιμ το πηγε σχεδον μιαμιση ωρα παρτα σερι σου Γκαγκαριν. Θελω να δω ποσοι τραγουδιστες της ηλικιας και του επιπεδου του το κανουν αυτο. Εκτος του Dickinson ε.
Ο Tate στο gagarin ήταν απίστευτος. Τόσο, που η σκηνή και ο χώρος φαινόταν πολύ μικρός να χωρέσει το ταλέντο και το μεγαλείο της μπάντας.
θεος ήταν στο gagarin. Το @ the moore καλό είναι αλλά … κάποιος ξέχασε να μιξάρει τα φωνητικά του tate. πολύ ξερά, χωρίς σχεδον κανένα έφφε. ενώ τραγουδάει όμορφα, το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο λόγω ΧΑΛΙΑ μίξης. εδώ πειράζωντας το CD σε πρόγραμμα, κατάφερα να βελτιώσω τα φωνητικά, αλλά μαμιούνται όλα τα όργανα… ! ήμαρτον !
Αυτο ακριβως. Εκαναν πολυ καλυτερα λαηβ απο το Livecrime εκεινη την περιοδο κι ακομα καλυτερα την περιοδο Promised Land.
Dying Freedom και akis272 το Livecrime ηταν μαλλον καλυτερο απο πλευρας αποδωσης αλλα εχανε σε θεατρικοτητα. Και τα μαηντκραημς ειναι δισκοι που πρεπει ν’αποδωθουν λαηβ σα να ειναι μιουζικαλς.
Κατα τ’αλλα αυτος ο Stone βελτιωθηκε πολυ ή ιδεα μου ειναι?
[QUOTE=led_zeppelin;312207Κατα τ’αλλα αυτος ο Stone βελτιωθηκε πολυ ή ιδεα μου ειναι?[/QUOTE]Καταρχας ενα μπαν στον κυριο.
Αμα ειναι αυτη η βελτιωση του τοτε τι να πω!:-k
Σε πολλα σημεια ακομα και του ΙΙ εχει πολυ ακυρο ηχο στα leads. Πχ. εισαγωγη του “Ειμ’Αμερικανος”.
Αμα τον συγκρινεις με την περιοδο που ηρθε στους Ραηκ… Εμενα προσωπικα μ’αρεσει το οτι προσπαθει να παιξει τα τραγουδια και λιγο διαφορετικα απο τις στουντιο εκτελεσεις.
Αλλα οκ, ΝτεΓκαρμο δεν ειναι με τιποτα.
το Livecrime είναι ο ορισμός του τέλειου, του άπιαστου, του ονειρικού.
πολύ καλό και το νέο αλλά ούτε καν παίζει σύγκριση.
Ρε οκ, πολυ καλο λαηβ το Livecrime αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σας αρεσε τοσο πολυ.
Απο πλευρας αποδωσης η μπαντα εχει δωσει πολυ καλυτερες συναυλιες. Το οπτικο σοου ηταν μετριοτατο για ενα αλμπουμ οπως το Μαηντκραημ. Το κοινο ετσι κι αλλιως ειναι μετριο. Εγω επιμενω οτι μαλακες θα μεινουμε μονο οταν βγαλουν ντιβιντι απο λαηβ του 95.
όσο ψηλά και αν έχω το Promised Land δεν θεωρώ πως φτάνει την μαγεία του OM αν και είναι λίγο άσκοπη η σύγκριση αφού μιλάμε για 2 διαφορετικά albums.
Όπως και να έχει το συναίσθημα, η ερμηνεία, το παίξιμο, το image, τα πάντα στο Livecrime είναι τέλεια. Στην δική μου αισθητική τουλάχιστον.
Τα πάντα δυσκολεύονται στη σύγκριση μαζί του.
Οχι, δεν εννοουσα κατι τετοιο. Για μενα αλλωστε ειναι δυο ισαξια αλμπουμς που αγγιζουν το τελειο απο διαφορετικη σκοπια. Δυο διαφορετικες ακολουθιες που τεινουν στο +οο. :Ρ
Απλα το 95 επαιζαν απ’ολες τις δισκαρες τους και η αποδωση τους ηταν ασυλληπτη. Παιζαν και 2,5 ωρες κοντα.
Θα συμφωνήσω με Outshined 8)
συμφωνω οτι θα μεινουμε μαλακες(εδω εγω μενω βλεποντας βιντεο στο youtube) αλλα η αποθεωση της λαιβ αποδοσης θα φανει μονο αν βγαζανε dvd απο την περιοδεια για το rage for order,μιλαμε δηλαδη για εποχη 86-87!εκει θα αποδεικνυοταν οτι ειναι απο τις καλυτερες λαιβ μπαντες εβερ!
Αυτο εχει ηδη αποδειχτει και με το LiveCrime πιστευω.