Queensryche στο terravibe 14/06/06

εγώ πάντως θυμάμαι την πρώτη φορά που είχαν έρθει οι Pain Of Salvation έπαιζαν με support τους Rage στο Gagarin.

Κατά τη διάρκεια του σετ είχαν τεχνικά προβλήματα οι Rage (χάλασε το μπάσο του Peavy αν θυμάμαι καλά) και σόλαρε κάμποση ώρα ο Smolski χωρίς να κόψουν κανένα κομμάτι.

Αναγκαστικά, κουτσουρέψαν το set τους οι POS. Ρώτησα τον Daniel γιατί δεν έπαιξαν λίγο παρπάνω που ήθελε ο κόσμος και μου είπε πως δεν τους άφηνε το μαγαζί γιατί είχε κανονίσει άλλο event μετά τις 12. Έπρεπε λοιπόν να βγάλει όλο τον κόσμο για να κόψει νέα εισιτήρια για το rave party που είχε κλείσει.

Άρα υπάρχουν πιέσεις…τώρα για τους Ryche δεν γνωρίζω.

Μάλλον η καλύτερη φετινή συναυλία.

ΕΕΕ!!! Είπαμε :smiley: !

ΕΕΕ!!! Είπαμε :smiley: ![/quote]

Γενικά από τα καλύτερα Live.
Τους θέλω πάλι για τέταρτη φορά!!!
Φερτε τους ξανά!!!

+1

για να σοβαρευτούμε λίγο, καλός και χρυσός ο “απόκοσμος” Keenan, αλλά με το ζόρι να πιάνει ένα 5% της ερμηνείας του Tate, τουλάχιστον σε αυτά που έχω δει εγώ.

Ε ΚΑΛΑ…

ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΤΕ??

ναι αμέ.

το είχα πιάσει για λίγο στο backstage μετά τη συναυλία στο Λυκαβηττό…

μπρρρ…

για να σοβαρευτούμε λίγο, καλός και χρυσός ο “απόκοσμος” Keenan, αλλά με το ζόρι να πιάνει ένα 5% της ερμηνείας του Tate, τουλάχιστον σε αυτά που έχω δει εγώ.[/quote]

Stoixima oti o Cozy ennoouse ti synaulia tou Waters… :wink: :wink: Egw pantws autin exw sto top tou 2006 8) 8)

Ε κι ο Rudolf αυτη των Scorpions, ο Desertsky αυτη των Pearl Jam, o Aor αυτη τον Toto κ.ο.κ. :stuck_out_tongue:

Ε κι ο Rudolf αυτη των Scorpions, ο Desertsky αυτη των Pearl Jam, o Aor αυτη τον Toto κ.ο.κ. :P[/quote]

Σωστός ο led! :wink:
Μονο εγώ δεν έχω τοπ συναυλία για το 2006… :cry:

Τοτε πες κι εσυ Queensryche. :stuck_out_tongue:

Mα δεν πήγα να τους δω φέτος! :lol: :lol: :lol:

[size=1]Άλλη δουλειά δεν έχω κάθε χρόνο να βλέπω τους Queensryche![/size]

Δεν εχει σημασια εσυ πες τη! Αν πηγαινες θα την ελεγες σιγουρα!
Ηταν ανετα η συναυλια της χρονιας. Οι ωραιες ημερες εκεινο τον Ιουνιο συνοδευτηκαν απο μια φοβερη συναυλια.

Ε κι ο Rudolf αυτη των Scorpions, ο Desertsky αυτη των Pearl Jam, o Aor αυτη τον Toto κ.ο.κ. :P[/quote]

εεε, για αυτό είπα εγώ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Και καθότι πήγα σε όλες όσες ανέφερες, είμαι πρώτος στη βαθμολογία και δεν είμαι ΜΠΑΟΓΚ (δηλαδή υποστηρικτής του Γιασεμάκη) η άποψη μου μετράει 8) 8) 8)

Βασικά τώρα που το σκεφτομαι και εσύ ανήκεις στηνπαραπάνω ομάδα (εγώ, rudolf,desertsky, aor,…), άρα δε μετράει η άποψη σου!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Οχι, εμενα δεν ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα οι Queensryche. :slight_smile:

[size=1]Οκ, οκ, ειναι το 2ο αγαπημενο μου.[/size]

ούτε εμένα οι Pink Floyd… τζάμπα το έχω χτυπήσει το τατουάζ? 8) 8)