Queensryche στο terravibe 14/06/06

Λίγες μπάντες μπορούν να αποδόσουν όπως οι Ryche.

Ελάχιστοι τραγουδιστές μπορούν να τραγουδήσουν όπως ο Tate, σχεδόν κανένας δεν μπορεί να είναι τόσο εκφραστικός και να δώσει τέτοια ερμηνεία.

Κάποτε θα έχουμε να λέμε ότι είδαμε αυτό το σκηνικό αν και όχι στην ολότητά του (τραγουδάρες και από τα 2 μέρη έλλειψαν) και όχι στον πλέον κατάλληλο χώρο.

Μόνο μελανό σημείο η μικρή διάρκεια και η “απόδοση” κάποιων solo του DeGarmo από τον Stone (ωραίο μαλλί χεχε).

Ο ήχος ήταν πολύ καλός, άψογος για Gagarin και οι συνθήκες σχετικά ανθρώπινες.

Ιδιαίτερη μνεία να γίνει στο παίξιμο του Rockenfield. Ο άνθρωπος είναι για σεμινάριο τόσο από πλευράς ήχου, όσο και από τεχνική, groove κλπ.

Επίσης, σωστή η κίνηση να πάρει τις δεύτερες φωνητικές μελωδίες του DeGarmo η Pamela Moore που τις απέδωσε super. Γενικά, έδωσε πολύ η παρουσία της.

Όσο έπαιξαν ήταν τέλεια. Ο Tate ζούσε τον κάθε στίχο που ερμήνευε και εμείς μαζί του βιώναμε το μεγαλείο του Operation Mindcrime.

Όχι 3 φορές στα 5 χρόνια που έχουν έρθει…3 φορές το χρόνο να έρχονται και να δίνουν τέτοια live εκεί θα είμαι.

I remember now…
And every day I breathe I remember more…
EMPIRE

Εχθες εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια και τα αυτιά μας ,ένα από τα αριστούργημα της μουσικής μας και όχι μόνο(εξαιρούντε οι βόσκοντες στα καταπράσινα λιβάδια της ασχετοσύνης ,βοήθειά τους και άμα τραβάνε και ζόρι από το χαρακτηρισμό να ρθουν να τους ξηγλησω και το όνειρο,άμα λάχει,με προβατίνα βραστή και πατσά),με την απόλυτη σκηνική θεατρική και φωνητική παρουσία ..... Δηλώνω απλά συγκλονισμένος ,πιάνοντας τον ευαυτό μου να ανατριχιάζει στο άκουσμα των ΥΜΝΩΝ,σε μιά μουσική μυσταγωγία γιά αυτούς που ξέρουν από ΟΥΖΟ.... Ολα τα αρνητικά που προαναφέρθηκαν διάρκεια-setlist-χωρος ,απλά υπερκεράστηκαν από την απόδοση και την πόρωση που βιώσαμε και μας έστειλαν σε άλλη διάσταση του χωρχρόνου, οι δύο μαγικές φωνητικές ερμηνείες..... Απλά προσκηνώ,ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ...... Y.Γ Cozy θύμησε μου το όνομα σου,μη σε φωνάζω με nick ,μέσ το κόσμο… :lol:

Χαχαχα!! Οι φίλοι με φωνάζουν Κωστή!! :smiley:
Τα λέμε Waters :wink: !!

Paroti g@mw tin gantemia mou tha prepei na perimenw mexri tou xronou pou tha skasoun Londino gia na tous dw vlepw to Operation LiveCrime kai anatrixiazw. Egw tha protimousa eite na paixoun oloklhra ta Mindcrime kai tipota allo eite ena mix ekrproswpontas ta album tous analoga me tin axia tous. Xairomai pou perasate fovera paides! :stuck_out_tongue:

Έτσι παιδιά! Να τα λέμε ξανά και ξανά πόσο υπέροχοι ήταν οι μεγάλοι Queensryche! Θα συμφωνήσω σε όλα, εκτός από ένα : εγώ ήμουν πάνω, ακριβώς δεξιά από την κονσόλα, και ο ήχος ήταν απαράδεκτος. Δεν είχα βέβαια ξαναπάει στο gagarin για να συγκρίνω με άλλες συναυλίες στο ίδιο μέρος, αλλά σε σχέση με άλλα μέρη (ανοιχτά περισσότερο), ο ήχος ήταν θόρυβος.

Αλλά βέβαια όλα αυτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, διότι οι μεγάλοι QUEENSRYCHE ήταν απίστευτοι! Ακόμα πονάει ο σβέρκος μου από το headbanging…! :stuck_out_tongue:

Και βέβαια, σε 2 μέρες νομίζω ότι θα ζήσω το απόλυτο show, Roger Waters… Μέσα στην ίδια εβδομάδα Queensryche + Roger Waters live… τι να πω, ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου!!!
:slight_smile:

Polu kali i skiniki parousia, mporw na pw oti itan ena kalo live, to dramatiko itan omws oti tous eferan sto Gagarin to opoio den einai kai apo tous kaluterous xwrous gia sinaulies kai episis gia kapoio logo o ixos itan polu xalia…Toulaxiston epaiksan kala.

Καλά ενώ αυτοί οι πρωτευουσιάνοι, τι να σου πω, όλοι και όλοι

1000 άτομα πήγαν στην συναυλία (μαζί με μενα που είμαι καβαλιώτης και πλήρωσα συνολικά πήγαινε έλα 200 ευρώ), που έχουν στα πόδια τους τόσες
συναυλίες και τις σνομπάρουν. και μιλάμε για queensryche και όχι για κωλοπετινειτσα!!!.
Άντε θα μου πεις ότι ξαναήρθαν. εδώ μιλαμε όμως για πόλη 5 εκατομ.!!!
Αν έρχονταν οι maiden πάλι θα γινόταν χαμός (όχι ότι εγω δεν θα πήγαινα) αλλα
έλεος πια ξεκολλατε. Εντωμεταξύ το 90% των θεατών ήταν τουρίστες, ούτε τραγουδούσαν ούτε χειροκροτούσαν. Με το που σκαει μύτη η μπάντα , η παγομάρα φαινόταν στα προσωπα τους (της μπαντας εννοώ). Μόνο στα 3 τελευταία τραγούδια ζεσταθηκε λίγο το κοινο.
Και περιμένετε να ξαναέρθουν μετά τα προχ8εσινα χαλια??? αδυνατον
και μετα αναρωτιόμαστε γιατι πηγαινουν στην βουλγαρια οι μπαντες. Πάντως οι
διοργανωτες απαραδεκτοι ολοι ειχαν κατεβασμενα τα τηλεφωνα, δεν μπορουσες να παρεις καποια πληροφορια, και επειδη στην ελλαδα ζουμε, ευτυχως πριν φυγω
μπηκα στο παρον site και ειδα οτι άλλαξε χωρο η συναυλία αλλιώς ακόμα μαλακασα θα ημουνα και θα περιμενα: “operation changesite”. Πάντως αν γινόταν
θεσσαλονικη σίγουρα θα είχε γύρω στα 5000 ατομα, αφού θα μαζευόταν ολη η ανατολ. και δυτικη ελλάς (οδική πρόσβαση μεσω εγνατίας), ασε που το κοινο της β. ελλάδος είναι το κάτι άλλο.

Αλλα τι να πω, μάλλον μαζευουν λεφτά για τους Dandie War holes!
εδω θέλω να κατεβω για twisted (αν γίνει βέβαια, εισιτήριο προπωληση δεν παιρνω αθτή τη φορά!) αλλα έχω ξενερώσει…Ειναι άξιοι της μοίρας τους

τι έλεγε η ψηφοφορία “Γιατί δεν έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα;” χα

by MeaNmaNNi " i’m in jail in a texas town, in my sister’s wedding gown…"

Και περιμένετε να ξαναέρθουν μετά τα προχ8εσινα χαλια???? αδυνατον

και μετα αναρωτιόμαστε γιατι πηγαινουν στην βουλγαρια οι μπαντες. Πάντως οι
διοργανωτες απαραδεκτοι ολοι ειχαν κατεβασμενα τα τηλεφωνα, δεν μπορουσες να παρεις καποια πληροφορια, και επειδη στην ελλαδα ζουμε, ευτυχως πριν φυγω
μπηκα στο παρον site και ειδα οτι άλλαξε χωρο η συναυλία αλλιώς ακόμα μαλακασα θα ημουνα και θα περιμενα: “operation changesite”. Πάντως αν γινόταν
θεσσαλονικη σίγουρα θα είχε γύρω στα 5000 ατομα, αφού θα μαζευόταν ολη η ανατολ. και δυτικη ελλάς (οδική πρόσβαση μεσω εγνατίας), ασε που το κοινο της β. ελλάδος είναι το κάτι άλλο.
"[/quote]

Ναι στανταρ στον μυλο περσι το καλοκαιρι οι Porcupine Tree παιξαν μπροστα σε 5 ατομα κι εναν αθηναιο (εμενα)
:lol: :lol:

Πάντως αν γινόταν

by MeaNmaNNi " i’m in jail in a texas town, in my sister’s wedding gown…"[/quote]
ΝΑ ΚΛΑΨΩ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ???

ρε παιδια εγω παρατηρησα κτ αλλο στο the hands στο κομματι αυτο παραπαει.παραπατησε στα αλη8εια?κτ μου φανηκε πολυ αλη8ινο για να ειναι ψευτικο…

Πάντως αν γινόταν

ΝΑ ΚΛΑΨΩ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ???[/quote]

ΚΛΑΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΟ 2004 ΟΙ SCORPIONS ΕΙΧΑΝ 9000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ 8ΕΡΜΗ :).

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΙΞΑΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ”…

χαλλλάρωσε φιλαράκι
υπερβάλεις και ας μην το καταλαβαίνεις…

τώρα που ήρθε ο νέος πρόεδρας στον ΜΠΑΟΚ θα είναι γενική η αναβάθμιση. Και Quennsryche θα φέρει, και τον Σικαμπάλα πίσω, και Rockwave με headline εμφάνιση του Τουρσουνίδη.

Πλάκα πλάκα οι Ryche είναι η μόνη μου παρηγοριά που δεν μπόρεσα να δω τον Waters…

Ο τουρσουνιδης ειναι respect

Απο αντιδραση στους tool και την συναυλια τους, ξεθαβω αυτο το τοπικ και δηλωνω οτι η μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη τα τελευταια 20 χρονια γαμησε κι εδειρε εκεινο το βραδυ. :stuck_out_tongue: Κι ας ημασταν 1.000 ατομα. Φερτε τους ξανα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΕΤΣΙ!!! Δεν ειμασταν καν 1000, 990 μετρημενοι, που ηταν ολοι οι παραδοσιακοι που μας πρηζουν???
led_zeppelin μηπως ησουν με μια παρεα απο Θεσσαλονικη και ειπες σε καποια φαση τη φραση “Παοκαρα γ**ω την Αθηνα μου”??? τοτε μπορει και να καθοσουν μπροστα μου.

τι ωραία που τους είδαμε στο Gagarin και όχι στο κωλο terravibe όμως ε?

Μπα, με Αθηναιους ημουν. Μπροστα μπροστα στο δευτερο διαζωμα. Και με κουτσουρεμενο σετ λιστ οι ανθρωποι διδαξαν ε. Καπου διαβασα οτι δεν τους αφησαν να παιξουν παραπανω. Στις αλλες περιοδειες επαιζαν ολοκληρα τα 2 mindcrimes. Τελος παντων, αυτες ειναι συναυλιες ρε! Να σε εντυπωσιαζουν και χωρις λεϊζερ και οπτικα εφφε. :stuck_out_tongue:

Όντως ήταν τέλεια. Όμως ρε γμτ, φάγαμε στο τέλος την ίδια ξενέρα με το Λυκαβηττό. Φωνάζαμε σαν τρελοί για να ξαναβγούν αλλά…πρρρ…! Και είναι άσχημο η τελική εικόνα από μία συναυλία να είναι πικρή.

Rockpages.gr : Όταν παίξατε στην Ελλάδα το 2004, δημιουργήσατε πραγματικό χάος, παίζοντας ολόκληρο το ?Operation : Mindcrime?. Τι θα πρέπει λοιπόν να παριμένουμε από σας, μια και παίζετε στη χώρα μας σε λίγες μέρες;

Mike Stone : Κοίτα, αυτή εδώ η περιοδεία, η Ευρωπαϊκή, είναι περιλαμβάνει μία μίξη των δύο Mindcrime, μαζί με κάποιες εκπλήξεις. Δεν έχουμε τόσο μεγάλα σετ, όπως όταν κάνουμε headline περιοδείες στις ΗΠΑ. Όλο το σετ δεν μπορεί να χωρέσει στα 75 λεπτά που μας δίνουν εδώ για να παίξουμε, έτσι? προσπαθούμε να ταιριάξουμε τα πράγματα και παίζουμε μια «σύντομη» έκδοση των δύο Mindcrime?

Ελεος ε. Μου θυμιζει την συναυλια του Vai στην Θεσσαλονικη, που χασαμε 45 λεπτα(!!!) απο το show του (τα καλυτερα λεπτα, που αλλαζαν οργανα, επαιζαν ολοι μαζι με τον Sardinas, διασκευαζαν Ζαππα κλπ) για να κανει προβα ενας σκυλας του ενος δισκου.

Βλακείες. Το “εδώ” δεν αναφέρεται στην Ελλάδα. Και γιατί δλδ να μην τους δίνουν παραπάνω χρόνο; Επειδή κατούρησαν το πηγάδι; Καθαρά δικό τους είναι το θέμα. Τόσο ήθελαν να παίξουν τόσο έπαιξαν, τέλος.