Queensrÿche

Nιωθω ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που απολαυσα αυτο το μεγαλουργημα σε μία ζωντανη του αποδοση-βιωμα.

Ψιλοσυμφωνω σ’ οσα λες, απλα μετα απο ενα σημειο βλεπω το πραμα εντελως μηχανικα. Δλδ ποσες φορες εχω ακουσει το Promised Land; Ποσες το Operation; Ποσες το Rage; Πληροφοριες που για καποιο ακυρο λογο ειτε θυμαμαι, ειτε εχω μια γενικη ιδεα του τι παιζει. Και παλι ομως, δε δηλωνω απολυτος.

Καλά για μένα ψιλοξεκάθαρη είναι η αγαπημένη μου 2άδα(Rage For Order/Mindcrime) αλλά ανάμεσα σε αυτά τα 2 δεν μπορώ να αποφανθώ με τίποτα μιας και οι φορές που τα έχω ακούσει είναι ατέλειωτες. Είναι πάντως και αυτό το Promised Land αρρώστια.

A - γ - α - π - η - μ - ε - ν - η μπαντα… Ειναι ίσως η πρωτη φορα, που με ενα συγκροτημα ενιωσα ελιτιστης απο την επιλογη μου να ακουω μεταλ, εναντι αλλων μουσικων ειδων… Μιλαμε ισως για την πιο ευφυη μουσικα μπαντα… μαλλον θα διαλεξω promised land, εχει και το someone else? μεσα, οτι πιο αισθαντικο και ομορφο εχω ακουσει ποτε…

ΥΓ. Καλα το Here in the now Frontier ειναι τόσο μεγαλη παπαρια???δεν εχω ακουσει ουτε νοτα…

ειχα αφιερωσει καμποσες μερες στο να ακουω μονο το op, τιποτα αλλο

το eyes of a stranger δεν εχω ιδεα ποσες φορες το ακουσα

ο Geoff Tate παιζει να ειναι η καλυτερη φωνη στο ειδος, χωρις να κανει ποζεριες και καραγκιοζιλικια :!:

στο είδος, ποιός κάνει ποζεριές και καραγκιοζιλίκια?

ποιο είδος;

ξέρω γω, συνήθως όταν μιλάμε για Ryche εννοούμε progressive.

Πάντως ένα πράγμα που με προβλημάτιζε πάντα είναι σε σχόλια από οπαδούς άλλων χωρών(κυρίως Αμερικάνων) η κατάταξη τους στο λεγόμενο Hair Metal κίνημα. Μα είναι προφανέστατο το πόσο μοιάζουν με Europe και Motley Crue.#-o#-o:lol::lol::lol:

Νταξ, στο Rage For Order ομως η μπουκλα πηγε συννεφο.:lol:

LaBrie? :thumbdown:

και οταν λεω ποζεριες, εννοω πως μου φαινεται οτι προσπαθει να το παιξει φωναρα ενω δεν ειναι

Και στο “Sentence Of Death”:lol::lol::lol::lol:

Kαι το eyeliner βεβαιως-βεβαιως… :p#-o

πραγματικά ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και δες πόσο αστείο είναι.

επίσης, έχοντας δει και τους 2 live μπορώ να σου πω τα εξής.

Ο Τate είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερος τραγουδιστής. Πέραν του υποκειμενικού κριτηρίου, αντικειμενικά λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τον κοντράρουν στα ίσα. Ιδιαίτερα, μέχρι το Promised Land. Στα live ακόμα και σήμερα ο κακός Tate είναι πολύ καλός.

Από την άλλη πρέπει να δοθεί στον LaBrie το ελαφρυντικό ότι τραγουδάει σε αρκετά πιο δύσκολα τραγούδια σε δομή, ρυθμό, τονικότητα και επίσης, με όλους τους μουσικούς σε τόσο καλό και πρωταγονιστικό ρόλο είναι ακόμα πιο δύσκολη η θέση του. Υπήρξαν περίοδοι που η φωνή του ήταν πολύ κακή στα live. Όσοι όμως τους έχουν δει τα τελευταία χρόνια έχουν υποκλιθεί στο εύρος και στο συναίσθημα της φωνής τους.

Όσο για “καραγκιοζιλίκια”…δεν καταλαβαίνω καν τι εννοείς. Δεν σου αρέσει το στυλ του? ΟΚ, άλλο καπέλο. Δεν μιλάει πολύ,δεν προκαλεί, δεν τρέχει πέρα δόθε, δεν κάνει ποζεριές. Άρα μάλλον κάτι λάθος εκφράζεις.

ok λαθος μου σβηστε το…

το ποσταρα πανω στον ενθουσιασμο μου για τον tate (ακουγα mindcrime την ωρα που το ποσταρα)

παντως παντα ο labrie μου φαινοταν “λιγος”, τωρα για τα καραγκιοζιλικια ok λαθος μου, αυτο σκεφτηκα αργοτερα πως ποτε δε προκαλεσε κανενα

γιατι δεν κανουν το mindcrime ταινια?? :?

Μόλις απέχτισες έναν εχθρό! I hate you. αυτα δεν τα λένε έτσι και με φωτο!! Υπάρχουν και τα εγκεφαλικά στην ηλικία που είμαι…:-s

παιδια επαθα πλακα…δεν ειχα ακουσει queensyrche μεχρι χτες,και οταν ακουσα…επεσα απο την καρεκλα!πως μπορουσα να μην ειχα ακουσει αυτους τους θεους πιο πριν?πως??

Kανεις πλακα…#-o

κανονικά από 10 χρονών τους μαθαίνεις τους Queensryche!